Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za takie emocje to ja serdecznie dziekuję...nie ma co, tylko Temu na górze dziękować, że syn zauważył na czas :rolleyes:

Ja od razu widzę najczarniejszą wersję, tego co mogło was spotkać...

Ja się właśnie zdziwiłam ,że przy moim niefarcie nic strasznego się nie stało...a zapowiadało się .....

jak w końcu upchneliście to lustro ????????? Samo w sobie jest bardzo oryginalne, to faktycznie może miec dużo zastosowań :)

położyliśmy przednie siedzenie i z pomocą pana z ochrony jakoś je upchnęliśmy .Dziwnym trafem wyjęcie już nie sprawiało takiego kłopotu i M był bardzo zdziwiony wysłuchują c moich opowieści

Buty fajne, na tym złudnym wysokim obcasie:lol2: tylko ja się zawsze boję paseczków na nogach. Napisz jak się sprawują, bo mam duży apetyt...

wbrew pozorom buty są dość wygodne(na razie sprawdzają się na krótkich dystansach).Maja wysoką platforme ,wię obcas automatycznie sie obniża.:yes:

Dobrze ,że mnie chociaż utwierdziłas w przekonaniu ,że kasy na beleco nie wydałam:hug:Muszę jutro zmobilizować Lubego ,żeby mi choć częściowo pozawieszał to co jest w pudłach ...pudła mi się przynajmniej zwolnią :lol2:Wczoraj dostałam przesyłkę z kloszami do łazienki..czekałam na nie 3 miechy aż wznowią produkcję ,ale musze znowu zmienić ich mocowanie ,bo nie pasuje...no i idę do fotografa ,aby mi choć trochę zdjęć dopasował do mojej galeryjki na hol.Póki co mam same ramki:yes:

Cześć Beauty, od dawna obserwuję Twoje zmagania z dopieszczaniem dworku. Bardzo mi się u Ciebie podoba.Dzisiaj w końcu postanowiłam się zalogować i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego "Grona".Chciałam podziękować, bo dzięki Wam udało mi się znależć miją wymarzoną lampę.Beatko , ty też kupiłas lampy z overstocku, nie mogę się doczekać kiedy je zawiesisz.Ciekawa jestem , czy nie będzie żadnych problemów z prądami , bo w stanach jest chyba 110V???

Chciałam zapytać, czy huśtawkę malowałaś farbą akrylową?, wygląda uroczo....Lustro przepiękne.

pozdrawiam wszystkich Edyta

Dziewczyny muszę kupić nowy czajnik.Ten ceramiczny wizualnie jest ok ,ale strasznie mnie wkurza ,bo się wolno nagrzewa ,a poza tym odtrąciłam mu dzióbek i klejony -przecieka.Zdecydowałam się już na firmę tylko nie wiem ,czy do mojej kuchni pasuje biały czy czarny?w chromie brak

ot ,taki sobie dylemacik:yes:

http://www.euro.com.pl/czajniki/kenwood-skm030.bhtml

Hej Beatko, w sprawie czajnika to sama nie wiem co i doradzić... też chcę wymienić, bo mój ma już 5 lat i pora najwyższa:lol2: cholernik nie chce się zepsuć:mad::D

Ten, który pokazałaś jest fajny- chyba wolę biały:yes: Ja mam kłopot ze znalezieniem, bo nie chcę nic w chromie, a bez chromu to zostają tylko porcelanowe właśnie i boję się o ich żywotność:( Luby jest zdolny pewnie długo by cały nie postał:lol2:

Dziewczyny bardzo chwalą DeLonghi- widziałaś takie?

http://www.agd.delonghi.pl/offer/index/cid/7

http://www.agd.delonghi.pl/image/display/image/1331034856/type/jpg/width/250/height/270/container/product/itemid/301 http://www.agd.delonghi.pl/image/display/image/1331034901/type/jpg/width/250/height/270/container/product/itemid/302

http://www.agd.delonghi.pl/image/display/image/1253626438/type/jpg/width/250/height/270/container/product/itemid/133 http://www.agd.delonghi.pl/image/display/image/1250689475/type/jpg/width/250/height/270/container/product/itemid/132

Cześć Beauty, od dawna obserwuję Twoje zmagania z dopieszczaniem dworku. Bardzo mi się u Ciebie podoba.Dzisiaj w końcu postanowiłam się zalogować i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego "Grona".Chciałam podziękować, bo dzięki Wam udało mi się znależć miją wymarzoną lampę.Beatko , ty też kupiłas lampy z overstocku, nie mogę się doczekać kiedy je zawiesisz.Ciekawa jestem , czy nie będzie żadnych problemów z prądami , bo w stanach jest chyba 110V???

Chciałam zapytać, czy huśtawkę malowałaś farbą akrylową?, wygląda uroczo....Lustro przepiękne.

pozdrawiam wszystkich Edyta

Edytko bardzo się cieszę ,że akurat u mnie napisałaś swojego pierwszego posta:hug:oczywiście rozgość się i pisz jak najwięcej...zapraszam.Ogromnie mi miło ,ze mój domek Ci się podoba...a Ty ,mieszkasz już ,czy zmagasz się tak jak i ja z wykończeniówką ?Lampy zawisną być może w e wtorek ,umówiłam się z elektrykiem,mówił ,że być może trzeba będzie jakiś transformatorek zamontować...powiadomię Cię o wszystkim.Co do huśtawki to dorabiałam kolor w Ticcurili ,prosiłam o farbę do drewna na zewnątrz.Pozdrawiam

Edytowane przez Beauty

Dziewczyny co do czajnika ...myślę ,że zarówno biały jaki czarny nie wyglądałby źle w mojej kuchni .Czarny pasowałby do roletek i płytek na podłodze:lol2:a biały jak to biały ,do wszystkiego pasuje....ten kenwooda wybrałam ze względu na dizajn,taki trochę retro ale te o d Ciebie Aguś tez sa bardzo piekne...myślę ,że ten pierwszy bardzo pasowałby do nowoczesnego wnętrrza a,ale ten deugo ...kto wie...muszę szybko podjąć decyzję ,bo mnie strasznie wkurza nalewanie wody z tego mojego...muszę nad zlewem ,bo cieknie dzióbek:(

O tym Wam nie pisałam ,ale mój nowy kredensik o dziobaka musiał ulec renowacji ....:(wreszcie wczoraj się doczekałam ,,,wykonywał mi go miejscowy stolarz..teraz jest piękny:) no i mechanizmy od roletek dotarły...p.Kasia spisała się na medal...jestem bardzo z jej pracy i profesjonalizmu zadowolona ...dzięki Aguś:hug: