Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ale najważniesze jest to ,że lustro już wisi

Poka, poka:lol2: A gdzie w końcu to cacko zawisło?:popcorn: Moje tez już wisi:cool:

Aguś ,kredens teraz wygląda op niebo lepiej ,warto było czekać trzy miesiące:wiggle:a jak się Twojemu m spodoba ,to może będziemy miały takie same.:)

Spodobał, spodobał Beatko, ale nie wiem czy nas na niego stać:D:D

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i jak tam , latarenki już wiszą???, nie mogę się doczekać.Ja mieszkam w swoim domku już 6 lat, ale wprowadziliśmy się trochę na wariackich papierach.

Mam zrobioną kuchnię , łazienkę , pokój córci i salon.Teraz "walczę" z sypialnią i szukam pomysłu na pokój synusia.Pomału dojrzewam do zakupu sof, ale nie mogę się zdecydować jakie kupić.W tej chwili mam wstawiony stary narożnik , który miałam jeszcze na blokach, ale strasznie mnie denerwuje.Muszę też w końcu kupić lampy do kuchni .Chcę właśnie zamówić z overstocka, i dlatego czekam z niecierpliwością , co mi napiszesz,czy montowanie minęło beż problemów.

Widzę, że podobnie jak ja lubisz dodatki z cyną z Voxa. Ja ostatnio kupiłam karafkę a następna w kolejce patera z kloszem, to te własnie "niezbęne" zakupy ;)

Pozdrawiam wszystkich i dalej szperam w Twoim dzienniku, pa

Poka, poka:lol2: A gdzie w końcu to cacko zawisło?:popcorn: Moje tez już wisi:cool:

a w końcu zawisło w holu ...:wiggle:stwierdziłam ,że w sypialni nad łóżkiem było by za wysoko.choć obawiam się ,że w holu też moglo by być ździebko niżej,,dopiero na zdjęciu to widzę .;) Twoje już tez widziałam tylko czemu obfociłaś je z boku a ja kcem enface?

Spodobał, spodobał Beatko, ale nie wiem czy nas na niego stać:D:D

Dacie radę ,aguś ,spokojnie...:)

Edytowane przez Beauty

No i jak tam , latarenki już wiszą???, nie mogę się doczekać.Ja mieszkam w swoim domku już 6 lat, ale wprowadziliśmy się trochę na wariackich papierach.

Mam zrobioną kuchnię , łazienkę , pokój córci i salon.Teraz "walczę" z sypialnią i szukam pomysłu na pokój synusia.Pomału dojrzewam do zakupu sof, ale nie mogę się zdecydować jakie kupić.W tej chwili mam wstawiony stary narożnik , który miałam jeszcze na blokach, ale strasznie mnie denerwuje.Muszę też w końcu kupić lampy do kuchni .Chcę właśnie zamówić z overstocka, i dlatego czekam z niecierpliwością , co mi napiszesz,czy montowanie minęło beż problemów.

Widzę, że podobnie jak ja lubisz dodatki z cyną z Voxa. Ja ostatnio kupiłam karafkę a następna w kolejce patera z kloszem, to te własnie "niezbęne" zakupy ;)

Pozdrawiam wszystkich i dalej szperam w Twoim dzienniku, pa

EEE tam,latarenki jeszcze nie wiszą,,, trochę się wczoraj namęczyliśmy z zawieszaniem roletek i z kilkoma jeszcze innymi rzeczami ,że dla głównych gwiazd nie starczyło czasu .Pewnie dopiero sfinalizujemy to w przyszłym tygodniu ,bo sobotę mam gości i nie będzie kiedy ,a musi być podkuty sufit.;) A lista przydasiów z Voxa rośnie ...:rolleyes:ja karafkę i patere już mam ,ale chciałabym jeszcze skompletować sobie obrączki do serwet i obecnie po przecenie jest taki zestaw do herbaty za 130zł.Pochwal się swoimi wnętrzami ,może jednak jakaś minigaleria,co???:):)

Ja ostatnio jeszcze kupiłam pojemnik szklany, w takiej samej podstawce z cyny jak karafka (też był ostatnio przeceniony o 60 zł) a zestaw do herbaty zaraz podglądnę. Do mini galerii pomału może dojrzeję, ale to dlatego, że bardzo bym chciała od Was otrzymać jakiś podpowiedzi, odnośnie moich wnętrz.Moje wzystkie koleżanki ostatnio zakochały się w bieli, więc nie do końca mogę liczyć na ich podpowiedzi.Ja z kolei lubię stare graty, ciężkie meble....Mam w salonie stary kredens, nie anytyk , tylko stary , bo kupowałam go 12 lat temu.Baaaardzo podobny do Twojego, tylko ciemniejszy kolor.Gdy zobaczyłam Twój, to od razu poczułam, że podobnie nam w duszy gra, pzdr.

Cudnie wyszło... to lustro wygląda jakby ,,rosło" już dam dawno i się bardzo dobrze zadomowiło z pozostałymi sprzętami :yes:

podobne lustra widziałam w Farmie Kolonialnej na Puławskiej - to wiadomość dla Agawi

i lampki pasują znakomicie :)

Gosiu za wszystkie pochwały serdeczne" Bóg zapłać":) dawno się u mnie nic takiego nie działo ,to jak coś przybędzie to człowiek cieszy się jak dziecko.I tak trochę nam zeszło z przywieszaniem roletek i innych duperelek ,że jeszcze sporo rzeczy gnije w kartonach ,ale powoli...

a Farmie w jakiej cenie było to lustro ,pamiętasz?

Ja ostatnio jeszcze kupiłam pojemnik szklany, w takiej samej podstawce z cyny jak karafka (też był ostatnio przeceniony o 60 zł) a zestaw do herbaty zaraz podglądnę. Do mini galerii pomału może dojrzeję, ale to dlatego, że bardzo bym chciała od Was otrzymać jakiś podpowiedzi, odnośnie moich wnętrz.Moje wzystkie koleżanki ostatnio zakochały się w bieli, więc nie do końca mogę liczyć na ich podpowiedzi.Ja z kolei lubię stare graty, ciężkie meble....Mam w salonie stary kredens, nie anytyk , tylko stary , bo kupowałam go 12 lat temu.Baaaardzo podobny do Twojego, tylko ciemniejszy kolor.Gdy zobaczyłam Twój, to od razu poczułam, że podobnie nam w duszy gra, pzdr.

Dzisiaj właśnie P.I ,która u mnie sprząta zbiła mi solniczkę od kompletu ,Qrczę nie wiem ,czy takie szklane pojemniczki też można kupić ?Jestem zła jak diabli:mad::mad:

a galerię załóż...już niejedną dziweczynę namówiłam to może i Ty się skusisz..Nie raz takie sugestie "z boku" wiele dają ,przede wszystkim do myślenia ,bo i tak w końcu zrobi się po swojemu.:lol2:

:)

Zupełnie ceny nie pamiętam, pamiętam tylko mieszane uczucia związane z takim lustrem - z jednej strony gadżet zapierający dech w piersiach, ale gdybym chciała się w tym przeglądać to byłabym albo ,,pocięta" albo za kratami ;) dobrą wymówkę znalazłam dla tego chciejstwa :lol2:

Wykonanie było

:)

Zupełnie ceny nie pamiętam, pamiętam tylko mieszane uczucia związane z takim lustrem - z jednej strony gadżet zapierający dech w piersiach, ale gdybym chciała się w tym przeglądać to byłabym albo ,,pocięta" albo za kratami ;) dobrą wymówkę znalazłam dla tego chciejstwa :lol2:

Wykonanie było

Gosiu ja i tak traktuję to lustro jak gadżet upiększający hol.Przejrzeć się w nim nie przejrzę ,bo jest tak zapyziałe ,że widzę tylko swoje zarysy ...może to i dobrze:lol2::lol2:

Beatko GRATULACJE:wiggle::D

Piję zdrowie gospodynihttp://freeemoticonsandsmileys.com/animated%20emoticons/Drinking%20Animated%20Emoticons/drinking%20wine.gif

aguś ,serdeczne dzięki:hug: to Wasza zasługa ,że mój dziennik ma taką oglądalność .czego naprawdę się nie spodziewałam ..a za co bardzo dziękuję :)szczerze powiedziawszy zastanawiałam się ,czy już czasem nie zaprzestać tych wpisów ,bo właściwie chałupa już stoi ,powoli pojawią się dodatkowe upiększacze ..ale ...trochę mi żal,w końcu już parę lat udzielam się na tym forum i z niektórymi z Was bardzo się zżyłam

A jak tam tarasik?:popcorn::popcorn:

A robi się ,robi ...póki co panowie zakładają obrzeża schodów z kostki..Wbrew pozorom jest to bardzo żmudna robota.Na razie wygląda to wszytko bardzo masywnie,,,nie wiem ,czy dobrą decyzję podjęłam.Ale teraz to już nie ma zmiłuj tylko trza czekać do końca