Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Beatko lustro jest mniodzio, a zasłony i roletki podwójne mniodzio:jawdrop::jawdrop:

Lustro super prezentuje się nad konsolką- dobrze, że go nie ukryłaś w sypialni:lol2:

A materiał roletkowo-zasłonkowy układa się ślicznie i bardzo pasuje kolorystycznie do sypialni. Uwielbiam takie opalizujące tkaniny:rolleyes:

Nuda, jak zwykle wszystko wygląda bosko:p:hug:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga ,dzięki !! Zaraz napisze Ci coś to chyba padniesz ...we wtorek wszystko dopracowaliśmy ,.roletki były wymierzone ,wszytko pasowało i dzisiaj ...nie wiem ki diabeł mnie podkusił ,by zlecić p Iwonce przeprasowanie roletek...i co? Kuśwa zbiegły się ...dasz wiarę ? nie wiem ,czy to jest wina parowego żelazka ,czy może zbyt dużej temperatury ,ale Iwonka zarzekała się ,że temp.była średnia.W pierwszym momencie chciałam szyć nowe ,ale m mnie uspokoił ,że do sypialni wchodzimy tylko wieczorem i nikogo to nie będzie razić ,że opuszczone sięgaja 2cm nad parapetem .Ale wiesz o co chodzi? o sam fakt.

Ale humor już mi wrócił ,bo przed chwilą dowiedzieliśmy się ,że grupa córki dostała się do finału Międzynarodowego festiwalu piosenki i tańca w K.:wave:to prestiżowa impreza ...ale to wiąże się z tym ,ze jutro o 6 stej mam pobudkę ,bo już ją muszę zawieźć .

Zu zasłużyła - brawo !!!!!!!!!!! I pomyśleć, że niektórzy wstają tak codziennie (na szczęście mnie to nie dotyczy...)

Ja sobie kiedyś tak bluzeczkę wyprasowałam, że się w nią już nie zmieściłam...znam ten ból...

a 2 cm to da sie przeżyć - chyba :p

Aga ,dzięki !! Zaraz napisze Ci coś to chyba padniesz ...we wtorek wszystko dopracowaliśmy ,.roletki były wymierzone ,wszytko pasowało i dzisiaj ...nie wiem ki diabeł mnie podkusił ,by zlecić p Iwonce przeprasowanie roletek...i co? Kuśwa zbiegły się ...dasz wiarę ? nie wiem ,czy to jest wina parowego żelazka ,czy może zbyt dużej temperatury ,ale Iwonka zarzekała się ,że temp.była średnia.W pierwszym momencie chciałam szyć nowe ,ale m mnie uspokoił ,że do sypialni wchodzimy tylko wieczorem i nikogo to nie będzie razić ,że opuszczone sięgaja 2cm nad parapetem .Ale wiesz o co chodzi? o sam fakt.

Beatko padłam:jawdrop::jawdrop:Jak to jest możliwe, żeby od prasowania materiał się zbiegł?:o:sick: A może po praniu się wydłużą?:lol2:

Matko, aż się boję jak pomyślę o swoich w sypialni....

Ale humor już mi wrócił ,bo przed chwilą dowiedzieliśmy się ,że grupa córki dostała się do finału Międzynarodowego festiwalu piosenki i tańca w K.:wave:to prestiżowa impreza ...ale to wiąże się z tym ,ze jutro o 6 stej mam pobudkę ,bo już ją muszę zawieźć .

Wspaniała wiadomość:wave: Co tam pobudka- Beatko taka szansa często się nie zdarza:wiggle:

Będę trzymała kciuki:D

Zu zasłużyła - brawo !!!!!!!!!!! I pomyśleć, że niektórzy wstają tak codziennie (na szczęście mnie to nie dotyczy...)

Mnie tez nie ....jak dla mnie - jest to środek nocy..ale ja ją muszę zawieżć ,a m ją przywiezie ,bo ja po południu pracuję .Ostatnio cały swój wolny czas spędzam w samochodzie nawet nie mam czasu nacieszyć się domem:mad:ale jeszcze trochę ...zaraz są wakacje .i bardzo dobrze ,bo przez te dzieciory postradam zmysły .Starszak walczy z sesją ...na razie idzie mu nieźle..w poniedziałek praktyczny z anatomii ..wtedy poproszę o kciuki .

a 2 cm to da sie przeżyć - chyba :p

No niby da się ...ale ból jest niemiłosierny...w końcu dopiero je powiesiłam

Beatko padłam:jawdrop::jawdrop:Jak to jest możliwe, żeby od prasowania materiał się zbiegł?:o:sick: A może po praniu się wydłużą?:lol2:

Matko, aż się boję jak pomyślę o swoich w sypialni....

Nie wiem aguś ,co się tak naprawdę stało...przed prasowaniem było dobrze ..tak się cieszyłam ,że udało się wszystko dopasować ,atu taaaaaaka kicha.Napisałam do p Kasi ,może coś poradzi...

...zaraz są wakacje .i bardzo dobrze ,bo przez te dzieciory postradam zmysły

A mnie się zacznie problem - co zrobić wtedy z Młodym :o

.Starszak walczy z sesją ...na razie idzie mu nieźle..w poniedziałek praktyczny z anatomii ..wtedy poproszę o kciuki

To będę ściskać w poniedziałek...o wzajemność poproszę we wtorek.

Dziewczyny może widziałyście gdzieś podobny stolik ale w rozsądnej cenie?

http://bbhome.net.pl/images2.php?maxw=300&maxh=150&img=/userimages/bb_2___035.jpg

Beatko, oprócz oryginalnego Eichholtza nic nie przychodzi mi do głowy... Tzn. Inne Meble coś próbują mieć podobneo, ale to nie to- sama zobacz

http://www.innemeble.pl/id,3/cat,meble

Nie wiem aguś ,co się tak naprawdę stało...przed prasowaniem było dobrze ..tak się cieszyłam ,że udało się wszystko dopasować ,atu taaaaaaka kicha.Napisałam do p Kasi ,może coś poradzi...

Też mi szkoda, że tak się stało...:(:bash: A może da się je jakoś wydłużyć z podwiniętego zapasu? P. Kasia mówiła, ze zawsze zostawia spory zapas w razie takich historii:rolleyes:

Końcowy egzamin z anglika. Przedtem zrobił jakiś międzynarodowy egzamin na poziomie biznesowym, ale pani go nie zwolniła...:o

Poważny egzamin ...w takim razie jeszcze mi w poniedziałek przypomnij cobym nie zapomniała.Mój synuś anglika już zaliczył.Zostały jeszcze dwie ważne kobyły anatomia i biologia (praktyczny i teoretyczny).Dadzą radę ...

aguś :wave::hug::hug::hug::hug::hug::hug:jesteś Wieka ,wiedziałam ,no wiedziałam ,że na Ciebie można liczyć .Jutro sobie pooglądam ,a tymczasem zmykam spać .Pa kochane ,dobrej Nocy życzę .

No coś Ty Beatko, aż się zarumieniłam:oops::oops::lol::hug:Może coś wybierzesz:wiggle:

Spokojnej nocki, paaaaa:bye:

Okazało się ,że jednak m się nade mną zlitował i pojechał z Zu rano ,a mnie się tak dobrze spało ,bo u nas wreszcie Góra się zlitowała i dała deszcz:yes:tak się ciesze i nie cieszę .Z jednej strony deszcz już był bardzo potrzebny ,bo wszystko pomimo podlewania,schło na pniu ,,,z drugiej strony nieciekawie ,bo będzie przestój z robotami tarasowymi.:(A na jutro jeszcze się zapowiedziała ekipa od muru ,ze przyjdą kopać fundamenty:(

Skopiowałam sobie ten tekst od którejś z dziewczyn...baaaardzo mi się podoba i powieszę chyba go sobie nad łóżkiem.:D

Tłumaczenie wywiadu, jakiego Dr Paulo Ubiratan ze szpitala

w Brazylijskim Porto Alegreon udzielił lokalnej telewizji.

Wywiad ten, od wielu miesięcy jest rozsyłany, powielany, komentowany

i chwalony przez miliony mieszkańców Ameryki Łacińskiej:

- Doktorze, ćwiczenia aerobowe przedłużają życie, prawda?

- Ludzkie serce jest tak zaprogramowane, aby uderzyć określoną ilość razy.

Nie marnujmy więc tych uderzeń na ćwiczenia. Wszystko się przecież zużywa.

Twierdzenie, że sport to zdrowie jest tak samo trafne, jak sugestia,

że szybka jazda samochodem przedłuży jego sprawność.

Chcesz żyć dłużej? Zrób sobie sjestę!

- A co z mięsem? Czy rzeczywiście dla zdrowia należy jeść jak najwięcej owoców i warzyw?

- Zastanówmy się nad logistyką pokarmu.

Co je krowa? Trawę i kukurydzę, prawda? To przecież rośliny.

Zjedzenie befsztyka jest więc niczym więcej jak bardzo efektywnym

wprowadzeniem warzyw do naszego organizmu.

A że nasze trawienie wspomaga jedzenie produktów zbożowych, od czasu

do czasu warto też posilić się drobiem.

- A czy należy ograniczyć spożycie alkoholu?

- W żadnym wypadku! Wino robi się przecież z owoców.

Z kolei brandy, czy Cognacto przedestylowane wino, co oznacza nic więcej

jak to, że z wyjściowych owoców zabiera się więcej wody, aby człowiek

mógł je jeszcze lepiej wykorzystać. To po prostu skondensowane owoce.

Z kolei piwo to produkt zbożowy. Trzeba je pić!

- Jakie są korzyści z regularnych ćwiczeń fizycznych?

- Tak jak już mówiłem: nie marnujmy serca.

Nie należy naprawiać czegoś, co nie jest zepsute.

Skoro się dobrze czujesz, to po co sobie komplikować życie.

15 minut seksu dziennie jest więcej niż wystarczające do utrzymania formy.

- No ale ćwiczenia pomagają na pewno w odchudzaniu?

- Z tym też trzeba uważać. Bowiem intensywnie ruszane mięśnie mają

przecież tendencję do wzrostu.

Zobaczmy na takie wieloryby.

Żywią się tylko planktonem, piją tylko wodę, cały czas się ruszają

i jakie są grube!

Poza tym pamiętajmy: zając cały czas biega, skacze ale żyje maksymalnie 15 lat.

Z kolei żółw nie skacze, nie biega, porusza się powolutku, nic nie robi i żyje nawet 450 lat.

Gdyby dużo chodzenia było zdrowe, to listonosze żyliby wiecznie!

- A co z czekoladą?

- Toż to kolejna roślina! Kakao jest wspaniałym pokarmem powodującym

uczucie szczęśliwości. Jedzmy go jak najwięcej!

I pamiętajmy. Życie nie powinno być podróżą do grobu, w trakcie której

tracimy czas na to, aby dotrzeć do niego cało i zdrowo, z atrakcyjnym,

dobrze zachowanym ciałem.

Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu,

i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem:

-Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!

Chciałbym by ten wspaniały lekarz, zechciał być moim Doktorem Domowym :) unde venis et quo tendis

Bardzo dobre rady , nie ma co się katować tylko się do nich zastosować ,a będziemy żyć tak długo jak żółwie:lol2:

Hej Beatko, to super, że jednak mogłaś pospać:D U nas też pada od wczoraj wieczorem:yes:

Deszcze mają szybko minąć i w przyszłym tygodniu wracają upały, więc się nie smutaj:no:

Wczoraj przyjechał kamień- jesteśmy zadowoleni. teraz czekamy tylko na kamieniarz, kóry ma zakończyć u kogoś roboty i przyjść do nas:wiggle:

Rady doktora:rotfl::rotfl: