Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No właśnie ,myślę ,że to dlatego ,że zdaje sobie sprawę z tego jak ciężko mi było na pierwszym roku i teraz tak panikuje ,,,choć syn podchodzi do tego dość lajtowo..i bardzo dobrze...

a murek sobie budujemy m.w. w połowie działki .Przedzieliliśmy ją siatką ,obsadziliśmy żywopłotem z grabów (o dziwo wszystkie sadzonki się przyjęły)...na murku zawiśnie lampa i zlwe żeliwny.No i oczywiście w przyszłości pojawi się furtka ,,,,,co będzie stanowiło przejscie do tajemniczego ogrodu czyt,łąka:lol2::lol2:Robi się taras ,zrobi się murek i wreszcie na jesieni ,możemy przystąpić do nasadzeń w tej części ogrodu...

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko ale się u Ciebie działo ostatnio http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif

Twoje mebelki są zawsze wyszukane - więc kredens można tylko chwalić :yes:

Lustro pięknie się wpasowało :)

A na działeczce szykuje się śliczny zakątek - też bym kiedyś kiedyś chciała stworzyć takie przejście :)

Pozdrawiam i buziaki zostawiam :hug:

Hej Beatko, do Ciebie wpadam na minutkę jako jedynej na razie, bom jeszcze słaba.

Dopadło mnie to choróbsko i trzyma:bash: Na szczęście dzisiaj jest ciut lepiej, ale do ideału jeszcze daleko;)

Gratulacje dla syna!:wave: Mówiłam, ze zdolna bestia. A jak poszła druga część egzaminu?:cool:

Co Ty mówisz odesłałaś roletki dl p. Kasi?:eek::eek::eek: Super, że Ci to zaproponowała. Rzeczywiście to złota kobieta i na pewno coś Ci z nimi zrobi. Widziałam, ze razem zrobiłyśmy kwaituchowe zakupy:wiggle:Ja wsadziłam tylko część w niedzielę, a reszta stoi do dzisiaj nie wsadzona:bash: Luby się przecież nie dotknie:bash:

Piękny ten murek Ci wyrasta- będzie tajemniczy ogród:wiggle: i zestawik cynowy śliczny. Jak się dorobię kredensu, to muszę kilka takich zestawików sobie zafundować:) AAA i zapomniałam napisać, że te kinkieciki w łazience bardzo pasują:yes::D

Lecę do wyrka, buziaki http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif

Beatko ale się u Ciebie działo ostatnio http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif

Twoje mebelki są zawsze wyszukane - więc kredens można tylko chwalić :yes:

Lustro pięknie się wpasowało :)

A na działeczce szykuje się śliczny zakątek - też bym kiedyś kiedyś chciała stworzyć takie przejście :)

Pozdrawiam i buziaki zostawiam :hug:

]

Agadzięki za pochwały ..lustro i kredens tez dziękują !czeka mnie jeszcze wreszcie zainnstalowanie tych lamop ,ale zabieram się do tego jak do jeża....a z drugiej strony elektryk mnie wykołował ,miał być i nie dotarł ...ma jeszcze u mnie poprawić parę rzeczy i chyba mu się nie śpieszy ,w końcu kasę już wziął ..echch ci fachowcy.....a z tego pomysłu co do przejścia tez jestem zadowolona,,,fajnie ten murek wyglada ,w swoim czasie obrosnie bluszczem ,pojawi się zlwew ,który juz zamówiłam i będzie piknie...

Hej Beatko, do Ciebie wpadam na minutkę jako jedynej na razie, bom jeszcze słaba.

Dopadło mnie to choróbsko i trzyma:bash: Na szczęście dzisiaj jest ciut lepiej, ale do ideału jeszcze daleko;)

Gratulacje dla syna!:wave: Mówiłam, ze zdolna bestia. A jak poszła druga część egzaminu?:cool:

Co Ty mówisz odesłałaś roletki dl p. Kasi?:eek::eek::eek: Super, że Ci to zaproponowała. Rzeczywiście to złota kobieta i na pewno coś Ci z nimi zrobi. Widziałam, ze razem zrobiłyśmy kwaituchowe zakupy:wiggle:Ja wsadziłam tylko część w niedzielę, a reszta stoi do dzisiaj nie wsadzona:bash: Luby się przecież nie dotknie:bash:

Piękny ten murek Ci wyrasta- będzie tajemniczy ogród:wiggle: i zestawik cynowy śliczny. Jak się dorobię kredensu, to muszę kilka takich zestawików sobie zafundować:) AAA i zapomniałam napisać, że te kinkieciki w łazience bardzo pasują:yes::D

Lecę do wyrka, buziaki http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif

o jejku Agnes,dobrze ,że coś skrobnęłaś ,bo zaczynałam się już martwić .Całe szczęście ,że już Ci lepiej,ale wyleż to kochana ,żeby jakiś powikłań nie było...antybiotyk bierzesz?

Co do syna ,to wczoraj zdawał praktyczny z biologii ,ale o wynikach dowie się dopiero w poniedziałek.W tenże poniedziałek zdaje teorię z anatomii...no trochę tego ma ,ale widzę ,że nieźle ogarnia i co najważniejsze podchodzi lajtowo ,nie panikuje.,jak ja za dawnych lat.:)Fajnie ,żeby wszystko teraz pozdawał ,,wiadomo miał by długie wakacje ...mam nadzieje ,że tak będzie..:)

Roletki już odesłałam ,zobaczymy czy p.Kasia będzie mogła jakoś zaradzić .Ostatecznie zaproponowała ,że zapłacę za materiał ,a uszyje mi jeszcze raz gratis...:)

Kwiatki u mnie tez jeszcze nie zostały wsadzone ,bo najnormalniej w świecie nie miałam czasu.A dzisiaj w nocy wróciłam t z tego You can dance megazmęczona.Ale jechałam już nowym odcinkiem autostrady ...czułam się jakoś niepewnie:)pustkowie straszne ( krajobraz księżycowy,jak to na placu budowy ),ale mimo wszystko fantastyczna sprawa tak sobie śmignąc jednym cięgiem do stolicy .Jak już to wszystko ruszy to częsciej będę mogła być w W-wie.Całą drogę uświadamiałam córce jak to jest dla nas historyczna chwila.:yes:

A zestaw radziłabym kupić Ci teraz ,jest mmagapromocja .Kupiłam za 139zł.

Tutli ,Rasiu ,Madziu,dzięki za taras.Trochę bałam się Waszej opinii,bo początkowo nie bardzo mi się podobało w realu ,omijałam tarasik szerokim łukiem;)ale teraz im dłużej na niego patrzę tym bardziej jestem zakochana :Dw końcu odrobina szaleństwa przy stonowanej elewacji nie zaszkodzi,a jeszcze jak i Wam się podoba ,to już jest pełnia szczęścia:D

Beatko, Ty zawsze potrafisz mnie zaskoczyć! W życiu nie widziałam cudniejszego tarasu!!! Skąd Ty w ogóle bierzesz takie pomysły??? Wygląda jak utkany z czerwonej słomki, bardzo lekko i zarazem efektownie :) Idealnie pasuje do całości, wszystko, jakby rozrysowane przez wybitnego projektanta! Fajnie to wykombinowałaś ;)

Beatko taras w ogóle nie przekombinowany :no: - jest pięknie!!!!! :o

Ja przez chwilę myślałam o szachownicy z kostki którą planuję :)

Dzięki Aga ,za taras..im dłużej mu się przyglądam tym bardziej mi się podoba..A pomysł z szachownicą bardzo interesujący ...już Ty na pewno wymyślisz oś odlotowego...

[A zlew idealny - mnie też się ten niebieski podoba :lol:

Będzie jednak czarny ,matowy

[A piszesz o latarenkach tak? - bo chyba jeszcze ich nie powiesiłaś???

Elektryk mnie wystawił do wiatru ,on strasznie jest niesłowny..W sumie nie wiem ,kiedy teraz to zrobimy ,bo w przyszłą i następną sobotę mamy wesela i nie będzie czasu by się tym zająć .

Beatko, Ty zawsze potrafisz mnie zaskoczyć! W życiu nie widziałam cudniejszego tarasu!!! Skąd Ty w ogóle bierzesz takie pomysły??? Wygląda jak utkany z czerwonej słomki, bardzo lekko i zarazem efektownie :) Idealnie pasuje do całości, wszystko, jakby rozrysowane przez wybitnego projektanta! Fajnie to wykombinowałaś ;)

Iwonko ,ale mnie połechtałaś .:hug::Dnie raz tak myślę ,myślę i coś tam wymyślę :)najważniejsze ,że się podoba:)

A co tam u Was już po malowaniu jesteście?zaraz zajrzę do Ciebie...

Dzięki!!zlew już jest czarny ,wczoraj przesyłka dotarła.Zastanawiałam się nad niebieskim ,ale stwierdziłam ,ze ten zlew będzie w innej części ogrodu i ,daleko od huśtawki.A z drugiej strony niebieski może nam się znudzić i wtedy przemalować huśtawkę jest łatwiej,a ze zlewem jest więcej ceregieli.Czarny jest bardziej uniwersalny:)