Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja pierdziele

Beatko co tam kiecka

na twój widok z butów mnie wyrwało wyglądasz szałowo :yes::yes:

Piękna i zgrabna z Ciebie kobietka:yes:

nie dziwię się że kupiłaś te sukienkę wyglądałaś w niej rewelacyjnie

i jakie miałaś ekstra dodatki szał pał

Pewnie M cały czas Cię pilnował :D

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Beatko dzięki za fotki:hug:Ja Ci dam starą babę:mad::mad: Wyglądałaś szałowo, czadowo i jak tam tylko chcesz:lol2:

Sukienka cudna, przepiękny kolor no i na Twojej zgrabnej figurce leżała jak ulał:D

Na drugie weselicho idziesz w tym samym, czy masz inną kreację?:cool:

Kochana gratulacje dla córci i synka- zdolne masz dzieciary, tylko się cieszyć:wiggle::wiggle: Zu wyglądała zjawiskowo:jawdrop:

Super, że prace murarskie idą na przód. A co zamierzasz robić jeszcze w sypialni?:o Myślałam, ze macie już skończoną.

Chyba Cię nie ma, więc uciekam. Buziaki:D

Hej!Dziewczyny wczoraj padłam jak kawka po popołudniowym zapierdzielaniu w ogrodzie.To jest tak ,jak wszystko chce się zrobić jednego dnia.:Dale wsadziłam resztę kwiatów ,które czekały sobie grzecznie w doniczkach.Posadziłam też krzewuszki ,które dostałam od koleżanki.Fajnie ,że wczoraj udało mi się to wszystko zrobić ,bo dzisiaj od rana leje ,co roślinkom dobrze zrobi...:yes:

baby ,kochane jesteście ,za wszystkie miłe słowa serdeczne Bóg zapłać :Dale zmieniłybyście zdanie ,jakbyście mnie wczoraj zobaczyły po powrocie z ogródka....:lol2:

Rasia ,szkoda ,że Młodemu nie udało się zdać teorii.Mój mówił ,że w Warszawie o wiele ciężej jest zdać praktyczny,niż teoretyczny,w Łodzi jest odwrotnie.Tak więc jak zdał praktyczny to z teorią sobie poradzi na pewno:yes: Co uczelnia ,to inne zwyczaje panują ... w tej sesji Młody zdawał dwa egzaminy anatomię i biologię a z chemii mieli zaliczenie na prawach egzaminu.W zimówce miał biofizykę i histologię ,co mnie też dziwiło ,bo ja ją miałam na drugim roku.:yes:

Aguś ,na drugie wesele mam jakiś tam wybór ,ale nie mogę się zdecydować .Jedna sukienka jest długa ,ale obawiam się ją założyć ,bo na Sylwestrze podczas hulanek podarłam cały dół i później j musiałam szukać kogoś ,kto mi ja artystycznie zszyje..szczerze mówiąc najlepiej czuję się w tej ,którą pokazałam.

A co do sypialni ,to kochana mam tylko łóżko i zasłony,a potrzebuję jeszcze szafy stoliczków nocnych i plafonu ,ale ten zamówiłam już u Magdy Zet,dobre i to.Szafę ,o ile finanse pozwolą ,zamówię na Święta.

Yyyyyyyy eeeeeee ten tego ... chyba muszę sięgnąć po słownik bo słów mi zabrakło :eek: :eek: :eek: :eek:

Beatko kiecka cuuuuuudna ( uwielbiam taki krój ) a Ty wyglądasz w niej jak 18 ... BOSKO :yes: :yes: :yes:

Dzięki za fotki :hug:

Beatko nie wiem czy widziałaś wcześniej , ale prosiłam o zdjęcia Twojego tarasu z dalszej perspektywy ... Bardzo Proszę :D

Maja,no weź przestań:lol2::lol2:miałaś patrzeć na kieckę , a nie na mnie:Dale mimo wszystko jest to bardzo miłe ,co piszesz....nie ma to jak kumplementa z ust kobiety,,w każdym razie humor mam poprawiony na cały dzień .bo dzisiaj od rana leje i szlag mnie trafia ,że muszę iść do pracy,,,;)zdjecie cyknę ,ale może jak już będzie skończony co?

Maja,no weź przestań:lol2::lol2:miałaś patrzeć na kieckę , a nie na mnie:D

No tak tylko jak to zrobić jak taka ładna modelka kieckę prezentuje ... no nie da się nie da :no::no:

zdjecie cyknę ,ale może jak już będzie skończony co?

Ok ... to czekam na zdjęcia z wielką niecierpliwością ... bom bardzo ciekawa jak to wygląda w całości :yes: :yes:

baby ,kochane jesteście ,za wszystkie miłe słowa serdeczne Bóg zapłać :Dale zmieniłybyście zdanie ,jakbyście mnie wczoraj zobaczyły po powrocie z ogródka....:lol2:

Ja też wyglądam po powrocie z ogródka jak "Jozin z bazin":rotfl:także się nie przejmuj:no: Ważne, że na weselu wyglądałaś jak ta lala:wiggle: Osobiście nie przepadam za długimi sukniami właśnie ze względu swobodę ruchów i obawę przed zniszczeniem sukienki przez innych ;)

Ta Twoja fioletowa jest bombowa!

Ja też planuję szafę, ale do wiatrołapu- już wiesz gdzie będziesz robiła swoją sypialnianą?:rolleyes:

Chyba weźmiemy się za gabinet i szafę na jesieni, bo jakoś mnie wena urządzeniowa opuściła:D

Aguś co do sukni to właśnie tego się obawiam ,że nie będę czuła się swobodnie ,a z drugiej strony w krótkiej to można pokazać prace nóg podczas tańca:lol2::lol2: jeszcze mam tę czerwoną ze zjazdu absolwentów ,,,ale jednak skłaniam się ku tej fioletowej,,przecież to nie ma znaczenia ,że parę osób z rodziny mnie w niej widziało...

Sypialnie na pewno będzie robił Akan ,.nie będe już szukać kogo innego ,bo później muszę robić po dwa razy.Na początku lipca mają przyjechać na ustalenia ..Mi się nie śpieszy ,bo wcześniej finansowo nie dam rady...chciałabym mieć ją chociaż na Święta.Ja też przez wakacje nie będe niczego już robić ...dokończymy taras i będziemy siuę nim cieszyć podczas letnich wieczorów ,a przecie jeszcze trzeba gdzieś ruszy na urlop

Aguś co do sukni to właśnie tego się obawiam ,że nie będę czuła się swobodnie ,a z drugiej strony w krótkiej to można pokazać prace nóg podczas tańca:lol2::lol2: jeszcze mam tę czerwoną ze zjazdu absolwentów ,,,ale jednak skłaniam się ku tej fioletowej,,przecież to nie ma znaczenia ,że parę osób z rodziny mnie w niej widziało...

Sypialnie na pewno będzie robił Akan ,.nie będe już szukać kogo innego ,bo później muszę robić po dwa razy.Na początku lipca mają przyjechać na ustalenia ..Mi się nie śpieszy ,bo wcześniej finansowo nie dam rady...chciałabym mieć ją chociaż na Święta.Ja też przez wakacje nie będe niczego już robić ...dokończymy taras i będziemy siuę nim cieszyć podczas letnich wieczorów ,a przecie jeszcze trzeba gdzieś ruszy na urlop

Beatko w tej czerwonej też wyglądałaś bosko- możesz założyć:rolleyes: Też uważam, ze nic się nie stanie jak pójdziesz drugi raz w fioletowej:wiggle:

Masz rację co do sypialni- nie warto ryzykować i robić pon dwa razy:sick: A tak będziesz miała piękną szafę:rolleyes:

Tarasik macie już super- my chyba zrobimy w przyszłym roku, bo teraz to nawet kamieniarz nie znajdzie już terminów. Zacznę rezerwować go chyba zimą na przyszłe lato:lol2:

Dopiero teraz doczytałam- praca nóg podczas tańca:rotfl:

Domowa- jak się miewasz? Jak dzidzia?:bye:

Beatko w tej czerwonej też wyglądałaś bosko- możesz założyć:rolleyes: Też uważam, ze nic się nie stanie jak pójdziesz drugi raz w fioletowej:wiggle:

Masz rację co do sypialni- nie warto ryzykować i robić pon dwa razy:sick: A tak będziesz miała piękną szafę:rolleyes:

Tarasik macie już super- my chyba zrobimy w przyszłym roku, bo teraz to nawet kamieniarz nie znajdzie już terminów. Zacznę rezerwować go chyba zimą na przyszłe lato:lol2:

Dopiero teraz doczytałam- praca nóg podczas tańca:rotfl:

Domowa- jak się miewasz? Jak dzidzia?:bye:

A może kamieniarz zrobił by i jedno i drugie ...później znowu trzeba będzie czekać ...a zdecydowałaś się już na materiał?

Nie wiedziałam ,ze domowa urodziła...sporo dzidziusiów forumowych gdzieś tam sobie rośnie,,,fajnie:D

Wiesz kuchnię już użytkuję jakiś czas ..nic się nie dzieje ,w łazience z meblami również ,,nic nie trzeba regulować ...naprawdę jestem zadowolona ,to po co j będę szukać kogoś innego .. a jakoś do świąt przyoszczędzę ,,,,chyba:D

Beatko kupiliśmy na razie tylko na wejście ten kamień. Myślę, że na taras też chcę kamień, ale inny kolor, bo szarość tam nie bardzo pasuje. Szukam czegoś w stylu tarasów włoskich, w kolorze palonej ziemi:rolleyes: Na razie niczego takiego nie znalazłam, a kamieniarz ma napięty grafik do bólu:sick:

Z tymi oszczędnościami jest najgorzej- teraz wakacje, co rusz na coś kasa idzie:D no nic trzeba zacisnąć pasa:rolleyes:

"Witojcie" kobitki, wstyd sie przyznac, nie pamietam, kiedy ostatnio odwiedzałam muratora....chyba obowiazki mlodej mamy pochlonely mnie bez reszty. chodź czasem przydalby sie wlacznik- ja wysiadam chodz na 5 minut..moj szkrab ma juz 5 miesiecy--- ostatni raz pisalam na forum jak bylam w ciazy( chyba:confused:) pomijajac ze mialam traumatyczny i dramatyczny porod w uk, teraz wszystko jest ok. Narazie jestem na macierzynskim, przez nastene kilka miesiecy- tu przysluguje 12 mcy ale chyba wroce do pracy wczesniej. Narazie siedze w domu z maluszkiem, maz pracuje i taki dzien swistaka codzien:) czasem mnie to dobija bo chyba gdzies tesknie za praca, ale jak widze ten usmiech na buzi Malego to wiem ze serce mi sie bedzie kroic jak go bede musiala zostawic i wrocic do pracy. Takie siedzenie w domu zaowocowalo tym ze nauczylam sie robic na szydelku:) i wlasnie robie sobie" wyprawke do domku -podkladki od szklanki, serwetki, itp i do tego haftuje obrazy, zeby sciany gole nie byly:), kompletuje ksiazki do biblioteki, naczynia, itp do kuchni.Z nowinek budowlanych, moge powiedziec pelna gebe- BUDUJEMY DOMEK:) wlasnie sie wylewaja podwaliny czyli fundamenty. Niestety, nie ma nas przy tym ale wszystko jest w dobrych rekach, i z niecierliwoscia sama czekam na zdjecia. we wrzesniu jedziemy tylko ocieplic i zabezpieczyc przed zima. Nie macie pojecia ile na to czekalam, SWOJ DOM co jest piekniejszego gdy sie ma do tego super rodzinke??? Teraz juz pojdzie z gorki( przynajmniej mamy taka nadzieje) do zimy chcemy kupic caly material na dom i w przyszlym roku postawic SSZ, teraz bylam z maluszkiem miesiac w Polsce i ciagnie mnie tam ogromnie, tym bardziej ze dzidzia rosnie i chce zeby dorastala tam, nie tu. Edytowane przez domowa

Jejku, jak fajnie czyta się takie optymistyczne i pełne radości posty jak powyżej:cool::D. Domowa, tak trzymaj!!!:yes:

Rozgoszczę sie u Ciebie Beatko chwilke;) dziękuje Rasiu za miłe słowa!:) momentami myślałam, że ten dom nie powstanie, ale on MUSI powstac! Było cięzko i psychicznie i finansowo, teraz mamy dzieciątko więc tez trzeba to jakoś ogarnąć, ale dziecko mobilizuje cię do wielu rzeczy, które przed zajsciem w ciążę nie mialy większego znaczenia. Teraz mając rodzinę (narazie tylko 2+1 w planach przed 30ką (a zostalo 3 lata )jeszcze jeden bobas;) masz dla kogo budować te 4 ściany, które w myślach sa juz umeblowane. Jedyne nad czym sie dluugo zastanawialam i co mnie hamowalo przed budowa to obszar naszej dzialki. Nie jest wielka, dom z ogrodkiem, sadu miec nie bede chodz to moje marzenie ,ale mąż byl uparty, za co mu teraz wdzieczna jestem i nie zmienilismy miejsca na budowe.Chyba muszę otworzyc swoj dziennik budowy, tylko narazie niewiele sie dzieje ale poczatek juz jest:)