Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mała dama tez jest zadowolona!:yes:od razu zrobiło się jakoś tak przytulniej...Kupiłam materiał w ikei ,kwiatki połączyłam z paskami i jak się kwiatki znudzą można odwrócić i już będzie inaczej(z drugiej strony są paski:D czekam jeszcze na poszewki na poduszki ,,coś krawcowa się ociąga!

Hej Majeczko! ten zestaw bardzo mi się podoba ,ale niestety ktoś mi go już sprzed nosa sprzatnął:D Następna dostawa będzie dopiero na przełomie roku ,ale ustawiłam się już na liście oczekujących!

A co słychać ? Ano jednak zostaliśmy w domu ,,jakoś do urlopu wytrzymam...podejmowaliśmy wczoraj gości ,było baaaardzo sympatycznie...Dzisiaj się u nas strasznie ochłodziło ,ale to nie przeszkadzało Zu zrobić nura do basenu.Żałuję ,że nie kupiłam go wcześniej jak były upały.Mam nadzieję ,że jeszcze zdążymy się n im nacieszyć ...A co u Ciebie słychować ?

Beatko basen rzecz booooska , na upały wspaniały wynalazek :yes:

My na razie mamy mały, ale jak będziemy gospodarować drugą działkę, to pierwszą rzeczą którą zrobię to będzie kupno wieeeeeelkiego basenu, a następną, zrobienie dla niego odpowiedniej miejscówki :yes:

A u mnie nie ciekawy weekend ... miałam wypadek, jestem cała poobijana, no i tak niespecjalnie się czuję :sick::sick::sick:

A kiedy urlopujesz ???

Beatko basen rzecz booooska , na upały wspaniały wynalazek :yes:

My na razie mamy mały, ale jak będziemy gospodarować drugą działkę, to pierwszą rzeczą którą zrobię to będzie kupno wieeeeeelkiego basenu, a następną, zrobienie dla niego odpowiedniej miejscówki :yes:

A u mnie nie ciekawy weekend ... miałam wypadek, jestem cała poobijana, no i tak niespecjalnie się czuję :sick::sick::sick:

A kiedy urlopujesz ???

O matuchno kochana ,a cóżeś Ty zrobiła?:o:o:omam nadzieję ,że to nic poważnego:yes::confused:

Urlop będziemy mieli tradycyjnie w sierpniu:yes:muszę jakoś dotrwać..

Hej Aga!

Ta szafa jest z z tej stronki

http://www.grange.fr/grange/easysite/grange/fr/collections/bibliotheques-sur-mesure

Nie ukrywam ,że meble z tego sklepu są dla mnie nieustającą inspiracją ... są doskonałe .Niestety ,ceny są nie do przełknięcia.:(ale parę rzeczy udało się moim stolarzom odwzorować .

Tobie również życzę miłego dnia:hug:

Edytowane przez Beauty

Cześć Beatko ...Jak dzionek mija, u nas pogoda nie za ciekawa, wsięc kawka, kocyk i dobra książka to zestaw na dzisiejszy dzień ... czego i Tobie życzę :yes:

Przypomniała mi się pewna sprawa ... Beatko co z tą zasłonką co miała wisieć na oknie przy schodach, wisi ??? ja strasznie ciekawa byłam jej koloru a później zapomniałam o niej :sick::sick:

Jeszcze miałam napisać,że taras pięknie wygląda ... kto wymyślał wzór i ułożenie ???

Cześć Beatko ...Jak dzionek mija, u nas pogoda nie za ciekawa, wsięc kawka, kocyk i dobra książka to zestaw na dzisiejszy dzień ... czego i Tobie życzę :yes:

Przypomniała mi się pewna sprawa ... Beatko co z tą zasłonką co miała wisieć na oknie przy schodach, wisi ??? ja strasznie ciekawa byłam jej koloru a później zapomniałam o niej :sick::sick:

Jeszcze miałam napisać,że taras pięknie wygląda ... kto wymyślał wzór i ułożenie ???

Majeczko u nas pogoda jak na razie w kratkę ,to słońce- to deszcz a momentami i jedno i drugie:Dkawka ,kocyk i książka muszą za mną jeszcze trochę poczekać ....na razie to nie mam kiedy taczek załadować .... :D im bliżej urlopu tym gorzej mi się pracuje ,,zmęczenie materiału czy cóś?

Kochana zasłonka jeszcze nie wisi ,,,wszystkie komponenty już są tylko nie ma komu przymocować karnisza .:(

A tarasik jet bardzo zadowolony z pochwał:(wzór wymyślony przez właścicielkę wespół z wykonawcą . :D