Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To chyba było by na tyle ...uffff strasznie męczące to wklejanie...:) ale patrząc na te zdjęcia wrażenia i wspomnienia niepowtarzalnych chwil odżywają na nowo...było pięknie ,bajecznie , tylko szkoda ,że już się skończyło..;)Może znajdę jeszcze siłę ,by wkleić zdjęcia z Podlasia ,które kocham miłością bezgraniczną ...:yes:

doctorku , Ty to już mnie znasz dokładnie:),tak ,że zdjeciami Cię nie zaskoczę ,,,wiedziałam ,ze mam do czynienia z 007:lol2::lol2: a Męża to ja już musze oszczędzać ...wiesz ,w tym wieku......a od chwastów to mam ludzi:lol2::lol2:

aguś , a co Ty kochana taka zapracowana ,przeca to jeszcze wakacje som..ale masz rację zimowa porą więcej jest czasu na fm.:yes:A u mnie opócz weselicha i urlopu to powierciliśmy parę dziur na łobrazki i zaczęły się ścieżki robić w ogrodzie...:yes:bardzo zmartwiłam się swoją trawą ,bo pojawiły się zżółkłe, zeschnięte place . Czyżby to już jesień zawitała do ogrodu?

asieńko .oczywiście w wolnym czasie ,mam nadzieję ,ze dzisiaj ,postaram się odpowiedzieć....:)

basiu. dzieki za pochwały ,,ciesze się ,ze i Tobie się podoba

daila. mam nadzieję ,ze zadowoliłam Cię fotkami...:)

maju,fajnie ,że wróciłaś ...ale jaka z Ciebie pracowita dziewuszka...tyle słoików...:wiggle::wiggle:no ,no.Ja parę słoików zrobiłam ,ale nie aż tyle..Dzisiaj jeszcze muszę leczo zrobić ,bo nawiozłam od teściowej papryki i tak patrzy na mnie bidulka litościwie ,kiedy się z nią wezmę ....

Beauty :) Uśmiech twojego ,,oczka w głowie" bezcenny:yes: A za resztę można zapłacić kartą Mastercard...... A aa, nie bałaś się że mogą Ci Ją porwać Beduini, albo szejk naftowy ,eee albo emir Krety:lol2: nooo nie ryzykuj Biutka bo drugiej części,, W pustyni i w puszczy" nie chciałbym przeżywać ...:) Edytowane przez doctor.jk
.

Fantastyczne widoki - to się nazywa urlop :yes: A córa to już panna na wydaniu ;)

Urlop fajny ,ale co z tego jak już dzisiaj muszę ruszyć z pracą ...ciężko strasznie po miesiącu leniuchowania:)

To wnętrze, które Cię teraz kręci z pewnością da się załatwić... poza otoczeniem :lol2:

No zawsze można jakąś fototapetę strzelić ;)

Beauty :) Uśmiech twojego ,,oczka w głowie" bezcenny:yes: A za resztę można zapłacić kartą Mastercard...... A aa, nie bałaś się że mogą Ci Ją porwać Beduini, albo szejk naftowy ,eee albo emir Krety:lol2: nooo nie ryzykuj Biutka bo drugiej części,, W pustyni i w puszczy" nie chciałbym przeżywać ...:)

zawiodłam się na Tobie dr:(nie do końca rozszyfrowałeś miejsce mojego urlopowania...jeszcze dodaj parę tysięcy km od Krety:)i nie bałam się o córę bo pomimo tego ,ze zdjęcia na to nie wskazują byłam w cywilizowanym świecie....:Dnatomiast więcej obaw mam jeżeli chodzi o "naszych":yes:

Powiem Wam ,ze dzisiaj mnie od poniedziałku już krew jasna zalała ....ledwo człowiek wrócił a już się musi denerwować .Na początku sierpnia zamówiłam bruk na ścieżki i dzisiaj mieli mi go dowieźć ...jako że majstry czekają ... i po zapytaniu o sumę jaką mam przygotować okazało się ,że kwota wzrosła oo11zł za m :bash::mad::mad:niby od pierwszego września ,,,ale moje zmówienie było w sierpniu,,,narobiłam dymu i się zreflektowali ,ale sporo nerwów mnie to kosztowało...

Ależ pięknie:cool:!!! Wy piękni, chatki, widoki i posmak słodkiego leniuchowania... ależ Wam zazdraszczam:cool::yes:. A Twoje zdjęcie na piasku koniecznie wydrukuj i powiększ... jest booooskie!!!:cool:

Uwierz mi ,że chętnie bym się tam na dobre przeprowadziła...spodobał mi się ten wszechobecny luz ,,spokój ,zero pośpiechu... i to ,że cuda natury obecne są na każdym kroku i nikt za oglądanie nie kasuje,że camperem możesz wjechać prawie do oceanu i nikt kasy za to nie żąda... muszę o tym pomyśleć .:)

aaaa podsunęłąs mi dobry pomysł z tym powiększeniem:yes:tak zrobię