Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

agawi,Amtlus dzięki za odwiedziny! ja tez ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na fm...zaczął się kołomęt w pracy ,,,jakoś nie mogę się zaaklimatyzować. a co sobotę mamy gości ,nadrabiamy zaległości więc nawet nie mam dostatecznie czasu,by zastanowić się nad kolorem szafy .Poustawiałam sobie próbki kolorów ażeby zaraz po obudzeniu zerkać na nie i sukcesywnie je eliminować .Do zastanowienia się jest jeszcze sporo czasu ,ponieważ ustaliłam z firmą ,że realizacja zaplanowana jest na początek grudnia

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga te kolorki to są propozycje na szafę ,,,ściana pozostaje taka niebiańska:D ta pierwsza próbka od prawej jest w rzeczywistości za bardzo beżowa...niestety zdjęcia nie oddają realnych kolorów;)ta obok niej jest zdecydowanie taupe i chyba na nią się zdecyduję .

A co do ścieżek ...plan prawie zostanie wykonany ,pan wyjedzie dopiero we wtorek. Jutro panowie wysypią piasek i zrobią obrzeże pod placyk basenowy...przerażona jestem jeszcze ogromem prac ziemnych zanim przyjdzie do posiania trawy;)tak teraz wygląda teren poszatkowany ścieżkami.Jak patrze na te zdjęcia to wydaje mi się trochę za pstrokato ,ale jak dojdą rośliny to to wszystko jakoś złagodnieje..tak myślę .Nie mogę za bardzo dzisiaj zebrać myśli ,bo przesadziłam wczoraj z winem i organizm się zbuntował.;)

http://imageshack.us/a/img441/4600/p1090649t.jpg

i jak?:oops::oops:

I Jak? pytasz Beauty ,Ano widać że uciekasz w świat iluzij-w świat zaspokajania zmysłów ,materialnych osiągnięć.. Myślisz że te elementy zbudują

twoje szczęście i świat bez pytań, Choćby bez tego podstawowego?...Noo chyba ze te ścieżki i brama, to przejście do świata duchowości, którą obecny świat próbuje zdeptać , a w którym to swiecie znajdziesz na wszystko odpowiedzi

miedzy innymi I jak ? ....;););)

EEE tam doctorku jesteś bezpieczny,nie mam dzisiaj siły na złość .;)do tej pory sądziłam ,że jesteś tylko bezdusznym agentem ,ale teraz zmieniłam zdanie ...drzemie w Tobie dusza filozofa:)czyżby dopadły Cię myśli natury egzystencjalnej?wraz z nadchodząca jesienią jesień życia nadchodzi?:D

Aleś poszalała :D teraz dużo roślin i będzie super

Może jeszcze coś zdążymy w tym sezonie zrobić ,,,,ale jak ogarnęłam ile jeszcze czasu pochłonie nam zrównanie terenu, to się załamałam...syn trochę poprzerzucał ziemię z wykopów pod ścieżki ,ale to chyba jakiś sprzętem trzeba wjechać ...później usunąć chwasty i kamulce...tylko kiedy my to mamy robić ?:)

Pysiaczek zawitał:wiggle:wiesz co ?powiem Ci po cichu ,że mnie też się baaaardzo podoba.:)myślę ,że po czasie jak żywopłot podrośnie to dopiero zyska na wyglądzie :yes: myślę ,że przy niej będziemy spędzać sporo czasu ..poprzez taki mały placyk przy murku wytworzyło się fajne miejsce na grilla ....a za nią jest tzw.dziczyzna czyt.łąka,gdzie można pohasać..wykrzyczeć się :D