Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziękuję Beatko za przepis :yes:. Trzymam kciuki za to by prace skończyły się przed zimą.

przed zimą to pewnie położymy te schodki ,dokończymy ścieżki i posadzimy parę drzew wzdłuż siatki i to pewnie tyle...:yes:dzięki za kciuki bo nawet do realizacji tego będą bardzo potrzebne:hug:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko 100 lat mnie nie było :oops::oops:

I tylko po zdjęciach przebiegłam :(:(:(

Kostka:jawdrop: a widok z końca na dom - woooooooooow.

Nie doczytałam już gdzie zakupione szkło, ale kieliszki są po prostu przepiękne .

Napiszesz gdzie kupiłaś???

Buziaki :hug:

Dzięki za wszystkie pochwały ,,,t o miód na moją duszę ...:yes:

mam nadzieję ,ze po dokończeniu tych ścieżek skończą się wysokie fakturki!!:D

Aguś ,a szkło kupiłam w Almi Decor...zaczajam się już dł€zszy czas na kolekcję tych kieliszków... miałam w końcu farta ,bo t kupiłam z 15%rabatem na 15 urodziny ,a teraz byłam w niedzielę i była obniżka 20%w tym dniu ,a ja już kasy nie miałam :(..ale kupiłam za to fajne kinkiety ..są w dzienniku

Widzę Beatko, że mamy to samo motto życiowe :)

Widzę, że prace ogrodowe trwają, przymrozkami się nie martw :no: może nie będzie tak źle ;)

A ogólnie co słychać dobrego ??? Jakoś ostatnio nie możemy się spotkać, czasu ciągle brak :sick:

Pozdrowionka :hug:

Maju ,to motto przyświeca mi każdego dnia,,,ale teoria teorią, a gruncie rzeczy jest jak zawsze tzn,przejmuję się wszystkim bez sensu ,,,:( ale robię postępy..:yes:

Dziewczyny mam prośbę ,dzisiaj muszę się zdecydować na nóżki od pufy mają być gięte czy proste?Pufa będzie podobna do tej ,ale zmodyfikowana

?ui=2&ik=7610c49ac5&view=att&th=139dd7ff19219d55&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw

Będzie niepikowana ,proste niezaokrąglone boki ..wierzch pufy zakończony rulonikiem czy jak on to się zwie

Nie wygląda dziwacznie z tymi giętymi?

Dziewczyny mam prośbę ,dzisiaj muszę się zdecydować na nóżki od pufy mają być gięte czy proste?Pufa będzie podobna do tej ,ale zmodyfikowana

?ui=2&ik=7610c49ac5&view=att&th=139dd7ff19219d55&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw

Będzie niepikowana ,proste niezaokrąglone boki ..wierzch pufy zakończony rulonikiem czy jak on to się zwie

Nie wygląda dziwacznie z tymi giętymi?

nie widać zdjęcia

Asiu dzięki ,,,to jest dla mnie wyższa szkoła jazdy ,,,jak wróci córka to spróbujemy..Nadworny Techniczny studiuje się :Dbrakuje go pod każdym względem...

Wchodzisz w e-mail, przy zdjęciu masz: Wyświetl Udostępnij Pobierz , klikasz pobierz, zapisujesz gdzie chcesz, tak byś znalazła, a potem je wklejasz przez forumowe drzewko;).