Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej Beatko, dzięki za odpowiedź:)

U mnie internet chodzi jak krew z nosa, bo przekroczyłam jakiś limit i mnie krew zalewa. Na posta odpisuję 5 min:bash:

Mam jeszcze pytanko czy ten mechanizm rolety może być mocowany pod sufitem, ale do ściany? Luby tak chce, bo mówi, że w suficie są gary i mozna trafić w pustkę...

Wybrałam wstępnie materiały na zasłony i rolety. Na zasłony będzie tafta, a na rolety taki pasiasty- mięsisty. Fotka u mnie.

Pisałam już do P. Kasi, bardzo się ucieszyła na "mój widok":wiggle:i obiecała, ze do Świąt zdążymy z zasłonami:)

Beatko, super, ze stolik wybrałaś- tak szczerze mówiąc to podobały mi się wszystkie, które wkleiłaś. Będzie piękny.:rolleyes:

A co u Ciebie? My byliśmy ostatnio w rozjazdach, potem ta wiadomość o Nelci... i tak jakoś nie miałam ani czas ani nastroju pisać...

Buziaki:bye:

Edytowane przez agawi74

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Beatko, dzięki za odpowiedź:)

U mnie internet chodzi jak krew z nosa, bo przekroczyłam jakiś limit i mnie krew zalewa. Na posta odpisuję 5 min:bash:

Mam jeszcze pytanko czy ten mechanizm rolety może być mocowany pod sufitem, ale do ściany? Luby tak chce, bo mówi, że w suficie są gary i mozna trafić w pustkę...

Wybrałam wstępnie materiały na zasłony i rolety. Na zasłony będzie tafta, a na rolety taki pasiasty- mięsisty. Fotka u mnie.

Pisałam już do P. Kasi, bardzo się ucieszyła na "mój widok":wiggle:i obiecała, ze do Świąt zdążymy z zasłonami:)

Beatko, super, ze stolik wybrałaś- tak szczerze mówiąc to podobały mi się wszystkie, które wkleiłaś. Będzie piękny.:rolleyes:

A co u Ciebie? My byliśmy ostatnio w rozjazdach, potem ta wiadomość o Nelci... i tak jakoś nie miałam ani czas ani nastroju pisać...

Buziaki:bye:

Aga ,my mamy ostatnio problem z internetem w ogóle.Mamy ten sam numer telefonu w dwóch domach i wystarczy ,że ja nie odbiorę telefonu w gabinecie to w domu już maja wywalony internet.Był pan z neostrady i sprawdzał ..ponoć jest w wszystko w porządku,ale problem nie został rozwiązany ...mają jeszcze sprawdzać gdzieś w mieście...

Co do rolet ,to one mogą być montowane zarówno do sufitu jak do ściany..Ja w sypialni mam do ściany a w kuchni do sufitu..Ale nad tym montażem się dobrze zastanów.,bo ja w sypialni będę miała zabudowę karniszy i jednocześnie góry rolet nie będzie widać ,,,natomiast nie lubię,,widocznej ściany nad roletami ,ale to tylko pewnie ja tak mam . :Dfajnie ,ze dokonałaś już wyboru tkaniny ,bo to tez nie jest takie proste...popędzę później obejrzeć :yes:

a co u mnie....ostatnio jakoś tak zbyt wiele smutnych wiadomości ,co mnie trochę dobiło:yes:;)praktycznie w jednym czasie dowiedziałam się o śmierci kolegi mojego syna ,,ciężkiej chorobie koleżanki i pożarze u Nelci...i tak jakoś nawet nie chce się nic pisać na fm,bo co tu pisać o takich błahostkach jak ludzie przechodzą takie tragedie...Ale wiesz co mnie cieszy? ,że w dzisiejszych czasach są jeszcze ludzie ,których krzywda ludzka obchodzi...że nie zatracili się w tym pędzie za pieniądze i zadeklarowali swoją pomoc,i ,ze tych ludzi właśnie mamy tuż obok -na fm.Jestem szczęśliwa ,że ich znam chociaż wirtualnie ,to jest naprawdę zaszczyt..

a z fajniejszych rzeczy ,,,m kupił mi bardzo fajne autko,,,na razie będę jeździć nim ja,,ale to jest tak naprawdę dla syna...mini:D wyglądam w nim jak Jaś Fasola

Beauty, stoliki bardzo fajne, ten jeden rzeczywiście jak u Agawi (który nieziemsko de facto mi się podoba :)), tylko, że ciemniejszy, choć teraz tak myślę, że pewnie takie na samych nóżkach są zdecydowanie wygodniejsze, bo zawsze możesz wsunąć tam swoje stópki i wizualnie wglądają na lżejsze.

Czaplanko ,namiotałam się w tych wyborach nieziemsko! Kiedyś byłam bardziej zdecydowana:yes: mam nadzieję ,ze stolik do tych moich kanap będzie pasował.

Hello, tylko na chwilkę bo zaraz spadam.

Beatko u nas też internet nawala- przekroczyłam chyba jakiś limit i chodzi jak krew z nosa.... Zaraz powinien zacząć się nowy okres rozliczeniowy.

Co do rolet to ja tez ni lubię widocznej ściany nad roletą-ale u nas nie będzie żadnej zabudowy nad oknami, bo są podciągi. Także, chyba zamontujemy pod sufitem, ale mocowaną do ściany.:yes:

Przykro mi Beatko, ze miałaś ostatnio tyle smutnych wiadomości:hug: CZasami tak się zdarza niestety:bash:Domek Nelci też mnie dobił:(

To straszne, ze w jednej chwili można stracić wszystko... I masz rację, ze są jeszcze dobrzy ludzie- całe szczęście:D

Samochodzik mini fajny, chociaż mój luby się z takich śmieje, bo on się w takich po prostu nie mieści:lol2:

Uznaje tylko duże samochody:D A ja mini uwielbiam. Jak mieszkałam kiedyś w Anglii, to naoglądałam się tych starych mini w kolorze zielonym, którymi jezdził Jaś Fasola:D

Buziaki:hug:

Witaj Beatko :)

Dawno mnie u Ciebie nie było ale przyznam się podglądam ,podziwiam nowe mebelki .

Ogród z bramą robi niesamowite wrażenie ( zaczęłam zastanawiać się czy dobrze zrobiłam decydując się na małą działkę w mieście)

Ale przepadło ;)

Ja z prywatą. Beatko może pamiętasz jaki kolor ma Twoja kuchnia ?

Z której serii Grazji masz płytki pod okapem ?

cześć beatko, przyszłam podejrzeć czy masz już podnóżek, myślałam że wczoraj ci go przywieźli, a tu proszę od dawna masz go juz u siebie, pięknie wyszedł.

wczoraj u mnie coś wspominali że byli w łodzi z transportem, pomyślałam o Tobie.

a i wstawiaja tam tez do jakiegoś sklepu, wiesz coś o tym? mieszkasz chyba niedaleko, czy nie?

stoliczki to Ty wyszukujesz obłędne, bardzo dobrze wybrałaś, też taki chcę :cry:

ten u Agi też jest swietny

hej beatko, mnie tez dawno nie bylo ale wciaz podgladam :)

potrzebuje pomocy!!! zamowilam w koncu biblioteke do mojego salonu, juz prawie jest skonczona a ja wciaz nie wiem w jakim kolorze ja zrobic. Mozesz zerknac w dzienniczek, baaaaaaaardzo prosze !!!

(wy tez dziewuszki zagladajace do beatki..) :)

No wszelki duch.,...kolejna zguba się odnalazła...:DFajnie ,że sie odezwałaś Angie...:hug:oczywiście biegnę do Twojej klimatycznej chatki ,,jeśli będe umiała to coś doradzę ...

cześć beatko, przyszłam podejrzeć czy masz już podnóżek, myślałam że wczoraj ci go przywieźli, a tu proszę od dawna masz go juz u siebie, pięknie wyszedł.

wczoraj u mnie coś wspominali że byli w łodzi z transportem, pomyślałam o Tobie.

a i wstawiaja tam tez do jakiegoś sklepu, wiesz coś o tym? mieszkasz chyba niedaleko, czy nie?

stoliczki to Ty wyszukujesz obłędne, bardzo dobrze wybrałaś, też taki chcę :cry:

ten u Agi też jest swietny

Slońe ciesze się ,że zawitałaś ....widziałam już Twoje obłędne łóżko!!cudne jest i to jest produkt tej samej firmy co Agawi i moje?bardzo solidna robota...:yes:Czy wstawiają do skl;epu to na ten temat nic nie wiem...

Witaj Beatko :)

Dawno mnie u Ciebie nie było ale przyznam się podglądam ,podziwiam nowe mebelki .

Ogród z bramą robi niesamowite wrażenie ( zaczęłam zastanawiać się czy dobrze zrobiłam decydując się na małą działkę w mieście)

Uwierz mi ,że mała działka i do tego w mieście ma bardzo dużo plusów:D

Ale przepadło ;)

Ja z prywatą. Beatko może pamiętasz jaki kolor ma Twoja kuchnia ?

Z której serii Grazji masz płytki pod okapem ?

Co do kuchni to musiała bym poszperać w papierkach i odnaleźć moją umowę ,bo naprawdę nie pamiętam .ale na pewno nie jet to śnieżna biel taka sobie śmietanka:yes:

a płyteczki pamiętam...są z serii landscape