Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja bym dała ciemną (może dodać pigmentu, żeby była ciemniejsza i lepiej kontrastowała :roll: ), bo jasna jest w ogóle niepraktyczna i nie sprawdza się w użytkowaniu!!! pod wpływem mycia, chodzenia, z czasem ulega zabrudzeniu, co wpija się w fugę na tyle, że wygląda nieestetycznie. Mam to teraz w łazience i niegdy tego błedu nie powtórzę, ale pewnie Ty już kupiłaś tę jasną fugę :-?

Beatko, widzę że emocje powoli opadają :D

Na pewno będzie pięknie, tylko Ty za bardzo się tym przejmujesz... Ja też tak mam... wiele rzeczy dopiero następnego dnia zaczęły mi się podobać i dopiero wtedy cieszyłam się że dokonałam właśnie takiego wyboru :lol: Do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić :wink:

ooo, widzisz, moze impregnat załatwi sprawę :wink: moje na pewno nie były impregnowane i może dlatego tak się zabrudziły i są szare zamiast białych :-? Jeśli masz ten sposób sprawdzony, to nie patrz na majstra, tylko impregnuj :wink: Koniecznie pokaż fotki - na pewno jest już pięknie z fugami :wink: Ta boazeria i bez fug prezentuje się rewelacyjnie :D

ooo, widzisz, moze impregnat załatwi sprawę :wink: moje na pewno nie były impregnowane i może dlatego tak się zabrudziły i są szare zamiast białych :-? Jeśli masz ten sposób sprawdzony, to nie patrz na majstra, tylko impregnuj :wink: Koniecznie pokaż fotki - na pewno jest już pięknie z fugami :wink: Ta boazeria i bez fug prezentuje się rewelacyjnie :D

Jutro zamieszczę zdjęcia ,bo dzisiaj z tych emocji zapomniałam aparatu .Fugi trzeba zaimpregnować ,nazywa się ten impregnat delfin ,chyba jakoś tak