Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem i zdjęcia widzę:D.

Ja bym dążyła do... oryginału;)

http://photos04.istore.pl/24162/photos/big/15764548.jpg

http://photos02.istore.pl/24162/photos/big/15764561.jpg

Czyli tylko minimalne bielenie wżerające się w sęki i pęknięcia, ale wtedy blat nie mógłby być tak idealnie zheblowany i oszlifowany, bo ten poniżej świeci się jak psu jajca;)

http://imageshack.us/a/img43/6984/w2005.jpg

Beatko ja zgadzam się częściowo z rasią- też jestem za delikatnym bieleniem, dlatego typowałam 4. Natomiast co do wykończenia, to można dać lakier matowy i będzie po świeceniu.

Ja się trochę boję takich nieheblowanych blatów, bo raz, że nie są wygodne, gdy trzeba coś postawić, dwa, ze takie lubią się rozsychać i pękać...

Blat najlepiej jest zrobić z klejonych drewnianych desek- podobnie jak parapet drewniany...

Lecę spać, pa:bye:

Beatko ale miałam zaległości :o.

Kurcze ostatnio naprawdę nie wyrabiam na zakrętach :sick:

Super że miałaś wyjazd do SPA(zazdroszczę po cichutku :rolleyes:)

Co do teraźniejszego temaciku - próbki oglądam na laptopie więc trochę nieobiektywnie oddaję głos na dwójeczkę.

Wieczorkiem jak wygrzebię się spod kołdry i koca(bo choróbsko mnie trawi :bash:)

spojrzę na dużym ekranie gdzie mam normalne kolory :yes:

Buziaki zostawiam :hug:

edit melduję że na dużym monitorku też mi się 2 podoba :), jest tam i szarość i brąz - przynajmniej u mnie :p

Jak nie jesteś pewna i jak pan może wysłać próbki to bierz, będziesz mieć wtedy pewność

Edytowane przez admete

Dziewczyny dzięki za wszystkie głosiki i opinie...:hug:zawsze można na Was liczyć ...przespałam sie z problemem i po długim namyśle 2 czy 3, ostatecznie wybrałam trojkę .Rozmawiałam też z wykonawcą i on twierdzi ,że na trójce są bardziej widoczne słoje i zapewniał mnie ,że oprócz brązu jest tam szarość ...( bo ja na swoim monitorze widziałam tylko brąz ),co z kolei będzie pasowało do kolorystyki pokoju...mam przecież drzwi i listwy w ciemnym brązie.Myślę ,że to razem zagra...stolik już praktycznie jest gotowy tylko pozostaje to malowanie ...myślę ,że w przyszłym tygodniu już będzie u mnie... :wiggle:

AAa blat nie będzie się świecił ,ma być woskowany

Hej Beatko,

wpadłam na chwilkę sprawdzić, czy kolorek wybrany :rolleyes: I widzę, ze tak:wiggle::wave:

Fajnie, ze się zdecydowałaś, bo wybór był dość trudny. Stoliczek na pewno wyjdzie pięknie- już zacieram łapki na jego widok no i czekam z utęsknieniem na szafę:popcorn:

Buziaki:bye: