Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko

szafa wyszła :eek::eek::eek:FANTASTYCZNIE

na prawdę możesz być z siebie dumna

Ojtam ojtam! :D

ale bardzo dziękuje ...:hug:

Staram się jak mogę :yes:jestem cała happy bo wreszcie zawisły moje latarenki ,które odleżały w kartonie chyba z pół roku:Dno wstyd normalnie ,ale bałam się tego kucia ..Owszem gipsowanie jest widoczne ,ale myślę ,że do malowania całego sufitu jest bliżej jak dalej:yes:

Hej Beatka :)

Jaki masz okap w zabudowie i czy się sprawdza ?(tz czy w miarę cichy i obrze pochłania )

Płytę masz 90 indukcję ?

Ja mam w tej chwili 60 i zastanawiam się czy nie wziąć większej bo czasami garnki mi się nie mieszczą ;)

Zadowolona jesteś ?

Dżoana mój okap top faber ,,,no jest trochę głośny ,ale może dlatego ,ze pierwotnie kuchnia miała być w innym miejscu i chcąc zrobić wyprowadzenie to rura musiała być zagięta :yes:ale wciąga super!!

Płytę mam ceramiczną o tę

https://www.gomal.pl/p/pl/se+2773tc2/se+2773tc2+-+plyta+ceramiczna-+5+pol+grzewczych-.html

i jestem megazadowlona wreszcie mieszczę się z garami:yes:

Hej Beatko,

no jak tam przeróbki? Wszystko skończone? A będą fotki?:rolleyes:

Jutro przyjeżdża stoliczek?:popcorn::popcorn:

Wyobraź sobie, ze dzisiaj dotarły do nas zasłonki:wiggle: Powiesiliśmy tylko jedną na próbę- muszę je odprasować w sobotę.

Moim zdaniem wyszły bardzo fajnie- p. Kasia się jak zwykle spisała:wiggle:Wzięłam taśmę ołówkową, ale góra naprzemienna i wyglądają super- bardzo zbliżone do Twoich:p

Jesteś jeszcze?:D

Aguś ,jezdem jezdem.Właśnie wróciłam z rekonesansu po wątkach.:DByłam u ciebie i podziwiałam ,piękne zasłony i kolor cudny...prawda ,że ta taśma jest niesamowita? u mnie trochę w sypialni spod karnisza widać te marszczenia....

A u mnie dzisiaj popołudnie minęło pod hasłem elektryka!! Podłączone sa w końcu wszystkie latarenki zewnętrzne i poprzykręcane włączniki i gniazdka ,bo przyzna się bez bicia ,że tego nie było.Zapalają się od wewnątrz i z zewnątrz ,,,,na razie trochę się w tym gubię ot blondi!:DNo i wreszcie zawisły latarenki nad stołem.Wahałam się nad wysokością nad blatem ,ale jest idealnie80cm.Może dają trochę mało światła ,bo niestety te hamerykańskie maja gwint E12 ,u nas mało dostępny.W sumie niby mam w tych dwóch lataniach 80watt,ale światła jest tak bardziej nastrojowo ..lubemu się podoba ...:yes: Rozejrze się za silniejszymi żarówkami ,ale najważniejsze ,że już wiszą ...:D

Hej Beatko,

ja też właśnie skończyłam obchód:lol2: Dzięki za zasłonki:wiggle:- tą taśmę mam tylko dzięki Tobie, bo jak ją zobaczyłam na Twoich pięknych zasłonach w sypialni, to już innej nie chciałam:no: Marszczenia są super!

Fajnie, ze masz już te brudne kucie za sobą:wiggle: Koniecznie zrób fotkę.

U nas tez jest meksyk z tymi latarenkami zewnętrznymi. Ostatnio się wkurzyliśmy i mąż kupił kilka czujek zmierzchowych- same się włączają i wyłączają. Przy okazji zamieniliśmy żarówki na ledowe i jest super tanio! :D

Nastrojowe światło mówisz? Fajnie, tylko żeby do jedzenia nie było za ciemno- wyjdzie to Wam w praniu.

WOW http://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gif CUDNE są te latarenki Beatko!!! Żadnych paluchów nie widać:no:

Jak mi się znudzi moja naftówka, to też sobie taką fundnę:lol2:

Cześć Beatka, no i doczekałam się, latarenki zawisły ,świetnie wyglądają.Pisz mi kochana czy obyło się bez żadnych problemów i czy trzeba było montować te transformatorki?????Jeszcze jak byś mogła , to napisz co z żrówkami, zamawiałaś u nich czy pasują nasze krajowe?Bardzo dziękuję za info.

Pięknie dziewczyno u Ciebie, coraz piękniej a te lampy to taka przysłowiowa kropka nad I.

Beatko...wpadłam złożyć Ci spóźnione życzenia...dowiedziałam się (całkiem przypadkiem:)), że obchodziłyśmy razem urodzinki:)

WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO, ZDRÓWKA I DUŻO, DUŻO MIŁOŚCI!!!!!!

Hej Beatko

gdzie zniknęłaś?:confused: Jak tam weekendzik?:wiggle: Dostałaś jakiś stoliczek od stolarza?:rolleyes:

Ja wreszcie dzisiaj uporałam się z zasłonami- wszystkie zawisły, chociaż prasowałam je ponad 2 godziny:mad: Lekko się prasują, ale są wielkie i trudno je ułożyć na desce.:sick: A do tego całkiem sporo ich się zebrało- 6 szt.

No nic lecę , bo późno się zrobiło:o

Do następnego razu:bye:

Hej Beatko

gdzie zniknęłaś?:confused: Jak tam weekendzik?:wiggle: Dostałaś jakiś stoliczek od stolarza?:rolleyes:

Jestem Aguś ,ale w weekend nie miałam w ogóle czasu... W piątek byliśmy na Andrzejkach ,w sobotę musiałam te harce odchorować:(

Ubawiłam się ,wytańczyłam ,ale na drugi dzień nie mogłam się ruszyć ...:Da wczoraj byliśmy u syna w Łodzi.Trochę poszalałam po sklepach i dzisiaj znowu nic mi sie nie chce.:(stoliczka jeszzce nie mam ,ponoć Pan wysłał w piatek ...

Ja wreszcie dzisiaj uporałam się z zasłonami- wszystkie zawisły, chociaż prasowałam je ponad 2 godziny:mad: Lekko się prasują, ale są wielkie i trudno je ułożyć na desce.:sick: A do tego całkiem sporo ich się zebrało- 6 szt.

No nic lecę , bo późno się zrobiło:o

Do następnego razu:bye:

To się napracowałaś ,bidulko:hug:ale za to jaki pewnie jest efekt!!:eek: zaraz do Ciebie polete:D

Edytowane przez Beauty