Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Aguś ,Gosiu ,amtla. macie rację ,nie będę się gorączkować i poczekam na resztę mebli ,tzn,na kanapę .A wiecie ,że już się nawet przyzwyczaiłam i nawet bardzo mi się podoba :)

A tak wczesna pora przywiezienia stolika jest spowodowana tym ,że Pan jest z Poznania ,a jedzie jeszcze do Warszawy i ja jestem pierwsza w kolejce:)Już przebieram nóżkami na samą myśl ,że wreszcie pozbędę się tego ikejowskiego stoliczka,który mi do tej pory służył za kawowy:wiggle:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heyka,

i bardzo dobrze postanowiłaś, ze zostawiasz na razie ten stoliczek bez zmian Beatko:)

Będziesz zadowolona, zobaczysz:wiggle: Już nie mogę się doczekać na sobotnią dostawę:popcorn::popcorn:

Tylko nie zaśpijcie:lol2:

Fajny ten żakard,a cena:rolleyes: Pasy podobne do moich, tylko ja mam więcej odcieni szarości:)

Może ja niepotrzebnie przepłaciłam za swój materiał?:bash:

Edytowane przez agawi74

Aga już się przyzwyczaiłam do tego koloru,,,wiesz ,może to był taki szok ,ponieważ do tej pory nie miałam żadnych przecierek tego typu na meblach;)..ale już jest ok.

Co do soboty to nie zaśpimy na pewno ,gdyż mój m należy do rannych ptaszków ...zresztą P.Robert będzie dzwonił jak będzie już w Koninie:yes:nie mogę się już doczekać ..czy ty na swoim kawowym masz jakieś serwetki ?

A ten materiał znalazłam przy okazji poszukiwań serwetek obiadowych..wygląda na porządny,ale wiesz ,,nie wiadomo j tak naprawdę jaka to jest jakość .W eurofiranach na pewno mają jakościowo super tkaniny.Ja przymierzam się do wyprania swoich kuchennych rolet( jeszcze nie były prane)i mam szczere obawy ,że może się skurczą do połowy okna;)w razie czego materiału jeszcze mam dostatek...

Mam pytanie czy znasz jakąś pewną perfumerię wysyłkową ?

Aga już się przyzwyczaiłam do tego koloru,,,wiesz ,może to był taki szok ,ponieważ do tej pory nie miałam żadnych przecierek tego typu na meblach;)..ale już jest ok.

Ja pewnie u siebie tez bym przeżyła szok:lol: ale Twój stoliczek jest naprawdę ładny:wiggle:

Ja przymierzam się do wyprania swoich kuchennych rolet( jeszcze nie były prane)i mam szczere obawy ,że może się skurczą do połowy okna;)w razie czego materiału jeszcze mam dostatek...

Całe szczęście, że mas zapas. A jak się pierze rolety?:o Może lepiej oddać do pralni?

Mam pytanie czy znasz jakąś pewną perfumerię wysyłkową ?

Beatko, jeżeli już to u mnie w firmie większość osób zamawia stąd

http://www.perfumeria.pl/

Rzetelnie i sprawnie- ze dwa razy korzystałam:)

Mam już stoliczek i konsolkę!!!!:wave:

jestem baaardzo zadowolona,a stoliczek nawet już dzisiaj był wykorzystany na maxa podczas wizyty znajomych.Sporo pyszności się na nim zmieści jednocześnie bez konieczności zestawiania jednego szkła ,by postawić kolejne .Tak było do tej pory:yes:Może jutro wkleję zzdjęcia

Hej Beatko,

no pochwaliłaś się stoliczkiem, a foty gdzie???:mad:

Bardzo się cieszę, że obie rzeczy pięknie wyszły:D Zresztą jak robil Ci je p. Robert, to byłam pewna, ze tak własnie będzie.

U nas luby zawiesił roletkę w kuchni- nam się bardzo podoba:lol: Dzięki, że mi doradziłaś zrobić te ruloniki na zewnątrz- pięknie to wygląda:hug:

Bardzo czekam na Twoje fotki:popcorn::popcorn::popcorn:

Hej Beatko,

no pochwaliłaś się stoliczkiem, a foty gdzie???:mad:

Bardzo się cieszę, że obie rzeczy pięknie wyszły:D Zresztą jak robil Ci je p. Robert, to byłam pewna, ze tak własnie będzie.

U nas luby zawiesił roletkę w kuchni- nam się bardzo podoba:lol: Dzięki, że mi doradziłaś zrobić te ruloniki na zewnątrz- pięknie to wygląda:hug:

Bardzo czekam na Twoje fotki:popcorn::popcorn::popcorn:

Aguś , zaglądam tu trochę z doskoku...mam teraz straszny kocioł w pracy i tak naprawdę nie mam ochoty na pisanie...Po całym dniu ,kiedy ciągle ktoś coś od mnie chce i się nagadam do bólu ,to już wieczorem muszę trochę pomilczeć ,by odreagować .:yes::D

Tak jak pisałam ,stoliczek i konsolka wyszły pierwsza klasa.Na szczęście P.Robert przyjechał trochę później .M mnie nie budził ,bo miałam problem z gardłem i w nocy prawie nie spałam .Zamówię jeszcze stoliczki do sypialni tylko pomalowane kryjąca farbą ..przynajmniej cenę będę miała normalną .

No i od wczoraj walczymy z obudową karnisza do salonu.Wczoraj właśnie doczekałam się po roku stania w kolejce u miejscowego stolarza.Niby wyszło wszystko w klasie ,ale jednak coś mi nie leżało.chodziłam kolo niego do drugiej w nocy i w końcu wymyśliłam ,że kolor jest trochę jaśniejszy od stolarki i mnie to wkurza ,poza tym miał być wzorowany na koronie drzwi dwuskrzydłowych i stolarz nie zrobił jednego prostopadłego elementu ,,,takiej listwy wykańczającej z kostkami po bokach.:mad:A więc rano zadzwoniłam do stolarza ,że m musi zrobić korektę .Ja zadzwoniłam Do p. Leszkapo instrukcję malowania i może teraz będzie dobrze..Zbyt wielu stolarzy się u mnie przewinęło!!!!.Ale zaskoczył mnie M ,,wymyślił ,żeby tę list wę wykańczającą pomalować w kolorze zabudowy .... zaintrygował mnie ten pomysł ,,,w końcu lamówki są bardzo modne:lol2: tylko teraz jak dobrać ten kolor?dzwoniłam do Dziobaka ,,obiecał przysłać mi nr bejcy ,ale tego nie jestem pewna.:yes:zobaczymy... póki co jestem bardzo już tym wszystkim zmęczona ,,,ostatnio jakieś mam zawrotne tempo i czuję ,że muszę odpocząć ,a pewnie tak szybko nie odpocznę ,.bo tu zaraz Święta ...i mam znowu gości.:yes: może tak na szybko strzelę zdjęcie poglądowe ...w ciągu dnia zrobię w wolnej chwili..no to lete

Hej Beatko, jakimś cudem udało mi się połączyć z netem i od razu przybiegłam do Ciebie Stoliczek i konsolka PIĘKNE!!! Widać rękę p. Roberta. Kolorek obu cudny. Przepraszam, ze nie wklejam emotek, ale na emotkach zawiesza mi się net i spowalnia strasznie... Zabudowa karnisza w kolorze salonowej zabudowy to super pomysł- mąż Ci się wyrabia :))) a stolarz niech poprawia te gzymsy do diabła! Ja też ostano mam nawał pracy, do tego Wigilia u nas, więc cała masa roboty przede mną. odpoczniemy obie chyba dopiero po Świętach... Lecę dalej, może uda mi sie jeszcze coś skrobnąć u siebie...

przepiękne meble :yes: ale pogubiłam się myślałam, że czekasz na ten stolik z przecierką a jego zdjęcie było od stolarza a nie u Ciebie w domu ;)

grunt, że pięknie masz urządzony dom :yes: i sił życzę, a w Święta może trochę wypocznij niech ktoś inny pobiega wśród gości :cool: