Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asiu ,mam nadzieję ,że ona z tego wyjdzie...brat robi co może..w tej chwili jest u niego w przychodni... niby dzisija jest troche lepiej ,bo zaczęłą wstawać ,ale myslę ,ze to jest efekt kroplówek.Zaczęlo sie tak nieoczekiwanie i włąciwie pare dni temu ..zaczęła chudnąć w oczach i przwracac się ..myslelismy ,że to stawy:(:(:(pozostaej miec nadzieje ...choc mina brata nie wróży niczego dobrego:(

Ojejku, strasznie smutne :(

Wyobrażam sobie jak się martwicie :o

9 rok to chyba taki przełomowy wiek u piesków - moja psiurka też miała w tym wieku ogromne kłopoty zdrowotne. Teraz jako 14,5 latka leczy się na serduszko, ale jest nieźle. Markery nowotworowe też ma dobre, jednak zdaję sobie sprawę, że to już sporo latek dla pieska. Nawet nie chcę myśleć ...

Jesteśmy bardzo związani z naszą pupilką - śpi z nami w łóżku, prawie "mówi" do nas po tylu latach i rozumie dosłownie wszystko.

Takie chwile, gdy coś się zaczyna niedobrego dziać bardzo silnie na nas działają i wiem, że to dla Was trudne dni, ale nie należy się poddawać złym myślom!! Macie w najbliższej rodzinie fachową pomoc, a to znaczy, że zrobi wszystko, co możliwe, żeby suni pomóc!!!

Ściskam, Beatko i trzymam kciuki za wyzdrowienie pieska.

http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us

Beatko dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku.

Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie.

Dziękuję za kolejny wspólny rok :hug:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka

Dziewczyny ,bardzo dziekuję za życzenia.Mocno w to wierzę ,ze nadchodzący rok bedzie lepszy ,albo przynajmniej taki sam , jak ten ,ktory sie kończy.Dla nas końcówka roku była straszna:(:(:( wczoraj pożegnaliśmy naszą sunię:(:(:(:(niestety nic już sie nie dało zrobić ,miała juz przerzuty do mózgu ,w ogole juz nas nie poznawała.Okropne to wszystko i same rozumiecie ,że ten sylwester w ogóle mnie nie cieszy...

Wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie ...

W Nowym Roku życzę Wam tylko samych radości,.zdrowia,dużo miłości i zrozumienia,spełnienia tych najskrytszych marzeń i spokojnego ,bezstresowego życia .....:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

http://3.bp.blogspot.com/-rVXlYMfGpwc/UOGVOw56bqI/AAAAAAAAHJs/-7Hn-EcPYmE/s640/sylwester.jpg

Edytowane przez Beauty

Beauty życzę Ci bezstresowej 13-nastki w zdrowiu i radości :rolleyes: Kasy to, raczej nie , bo to by znaczyło że życzę ludziom próchnicy i bólu zebów, a taki złosliwy to raczej nie jestem :p:P:P Mąż Ci pomoże przecież.... raz sie możesz ukorzyć przed mężem , odegrać jakąs rolę (hardcorową) tygryski to lubią :p:P:P Pozdrawiammm