Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Beatko mejla dostałam, odpisałam :)

O muszę zobaczyć ten serial ja lubię oglądać fajne seriale np.Doktor Hause i kilka innych ....

Na bieżąco ściągaliśmy odcinki ze Stanów .Jak skończył się Haus syn proponował mi Chirurgów ale brak czasu .....

Malujemy i niedługo przeprowadzka :)

Mam nadzieję że do Wielkanocy będziemy już mieszkać :yes: i śniadanko będzie u mnie :)

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko mejla dostałam, odpisałam :)

O muszę zobaczyć ten serial ja lubię oglądać fajne seriale np.Doktor Hause i kilka innych ....

Na bieżąco ściągaliśmy odcinki ze Stanów .Jak skończył się Haus syn proponował mi Chirurgów ale brak czasu .....

No własnie ,najgorzej jest z tym czasem..Wczoraj wróciłam pózno z pracy ,ale rodzinka czekała ,by obejrzeć choć dwa odcinki.Niesamowicie wciągający jest ten serial...

Malujemy i niedługo przeprowadzka :)

Mam nadzieję że do Wielkanocy będziemy już mieszkać :yes: i śniadanko będzie u mnie :)

:wiggle:Suuupeeer! to już można powiedzieć jesteście na ostatniej prostej...wkleiłabyś choć jakieś zdjęcia.plizzzz

Dziewczyny ślę całusy jeszcze z Italii ale juz jestesmy spakowani bo rano ruszamy na Wiedeń.Zdjecia bed aw przyszłym tygodniu ,wracamy okolo środy.Niewiele robiłam bo pogoda nas nie rozpieszczała ,cały czas sniezylo ostro i było słońca tyle co kot napałakał ...dzisija smigalismy na lodowcu i w ostatnim dniu slonca było bardzo duzo więc troctrochę fot zrobilismy.Ciekawa jestem powrotnej drogi ,bo austrai ponoc tez jest zasypana śniegiem i jest czynny tylko jeden pas autostrady.Do ZO BA CZE NIA!!!!!!!