Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny odmeldowuję się!:):):)

Dojechaliśmy szczęśliwie choć musze przyznać ,ze taaaakiej drogi to dawno nie mieliśmy-4OOkm z duszą na ramieniu!!!!Gdy wyjężdzaliśmy z Wiednia pogoda była fantastyczna slońce ,droga suchutka ...a tak m.w.po 300km było już coraz gorzej. a le jeszcze nie tragicznie!Natomiast to co działo si po przekroczeniu granicy z Polska to juz była tylko walka o przetrwanie!Sł€żb drogowych po drodze jak na lekarstwo,a na jezdni jedno wielekie lodowisko!Cieszę sie ,ze jjuz jesteśmy w domu i stwierdziłyśmy z córką ,że czujemy sie juz jakbysmy nigdzie nie wyjeżdzały.Mąż walczy z odśnieżaniem ,bo były wczoraj szalone trudności z wjazdem pomimo wielkokrotnego odśnieżania przez moich rodziców!!Cały czas u nas sypie.....A tymczasem szykuję sie do pracy ,,,wieczorem moze wkleje parę zdjęć dla chętnych:DMiło mi bardzo ,ze ktos tu zagląda:hug:i nawet czeka.....

Beatko - nadrabiam, nadrabiam spoooore zaległości. Oczywiście będą same ochy i achy:) a jakby inaczej. Szafa fajna, stolik jeszcze bardziej, ale to co najbardziej mi się podoba to latarenki. Oczywiście kojarzę je z overstock - nieraz do nich wzdychałam. Teraz mam możliwość zamówienia je przez sąsiada, który buduje się niedaleko nas. Cenowo wyszłoby troszkę taniej, bo wysyłka byłaby na jego adres w USA. W maju wysyła do Polski kontener i mogłabym się załapać. Muszę przemyśleć, bo efekt jest piorunujący - tylko, że tam gdzie bym je powiesiła, jest dość mało miejsca i boję się, że przytłoczą przestrzeń.

Przykro mi niezmiernie z powodu Twojej psinki - wiem, co musisz czuć:( My w kwietniu pożegnaliśmy naszego ukochanego psiaczka:( W czwartek był na szczepieniu, w poniedziałek chowaliśmy go. Weterynarz źle zrobił zastrzyk (w taki sam sposób odszedł kiedyś piesek mojego M). Dla ludzi, którzy mają i kochają zwierzęta to jak utrata członka rodziny. Ja do tej pory potrafię rozpłakać się z tęsknoty za nim. Ból nie do opisania!!! My oczywiście planujemy nowego sierściucha w domku (może takiego ze schroniska - tyle słyszy się o okrucieństwie ludzi wobec zwierząt, które trafiają do ciapkowa). Trzymaj się cieplutko:hug:

i ja również czekam na fotki z wojaży:)

No to może na razie zimie mówimy dosyć i zajmiemy się wyborem mebli ogrodowych .bo to teraz dla mnie jest temat gorący.Mam nadzieje ,że mi pomożecie dokonać wyboru koloru .bo mam ciężką zagwozdkę . Jeszcze w październiku zamówiłam zestaw ,.... w pierwszej dostawie moje zamówienie miało być zrealizowane...sądziłam .że pójdzie ono w zapomnienie ,ale jakież było moje zdziwienie ,jak Pani z firmy zadzwoniła z info ,że meble już do mnie jadą ,tylko muszę zdecydować ostatecznie jaki chcę mieć kolor. No i teraz zgłupiałam.Są dwa kolory do wyboru beżowy i antracytowy. Początkowo zdecydowana byłam na bezowy ,ale teraz ten technoratttan wydaje się wyglądać jak zwykły kabel .Co raz bardziej przekonuje się do antarcytu...ładnie wygląda ,ale nie wiem jak to wygląda z praktycznego punktu widzenia...ponoć można to myć Karcherem.Ten zestaw ciemny ma Marjel.ale nie mam sumienia pytać ją o taka pierdołę w takich ciężkich dla niej chwilach.Liczę na Wasze sugestie i głosiki....plizzz

Hej:D. Ojjjj pięknie...:cool:... zamarzyły mi się narty...:cool:...

Mam antracyt, może trochę inny "krój";), ale jestem w nim zakochana i totalnie o niego nie dbam:oops:... stoi sobie teraz zasypany dokładnie na tarasie, tylko poduchy wciągnęłam do domu:).

Hej Beatko,

wpadłam na chwilunię:bye: Niestety co jakiś czas muszę sprawdzać pocztę, więc i tu zajrzałam:rolleyes:

Cuuudne fotki z wyprawy- nie ma to jak włoskie niebo:rolleyes: mam nadzieję, ze odpoczęłaś solidnie:wiggle:

U nas też jest bosko tylko sypie niemiłosiernie:sick: Ale poszaleć można:lol::lol:

Beatko, będę szczera- mnie się ten techno rattan kompletnie nie podoba:no: na żywo wygląda dość sztucznie i nie jestem za grosz przekonana, ze będzie pasował do Twojego cudnego dworku...:confused: Marjelka i inne dziewczyny mają znacznie nowocześniejsze domy i rattan się dobrze komponuje. U mnie też klasycznie dlatego wybraliśmy drewniane meble-wolę je olejować raz w sezonie.

Jeżeli koniecznie uprzesz się na ten sztuczny rattan, to wybieram zdecydowanie j jaśniejszy, beżowy kolor- jest o niebo naturalniejszy i kolorystyka pasuje jak ulał do domku:rolleyes: Przepraszam, ze Ci namieszałam, ale chciałam być szczera:hug:

Całusy z ośnieżonych szczytów:bye: