Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Beauty, podglądam Twój wątek od dawna i podziwiam Twój dom... kiedyś już to pisałam u Ciebie....a teraz powtarzam... :yes:....podoba mi się też zestaw ogrodowy....a co do żarówek to u mnie na górze niestety, w dwóch pokojach jeszcze straszą same zarówki.....ale cóż, powoli i tam znajdę coś co mi się spodoba a wtedy kupię....

pozdrawiam

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eeee tam podlizuje się :p Do kina , to pewno tak żeby Ci smutno nie było. Nooo chyba żeee, zamiast ogladania... :hug:..

A jednak wybrałam oglądanie...:pNie mogę po tym filmie jakoś dojść do siebie...trochę zbyt dużo wulgaryzmów i seksu,ale wątek kryminalny bardzo wciągający i pokazana nasza polska rzeczywistość, jak zwykle bardzo przerysowana ,jak to u Smarzowskiego..

Beauty, podglądam Twój wątek od dawna i podziwiam Twój dom... kiedyś już to pisałam u Ciebie....a teraz powtarzam... :yes:....podoba mi się też zestaw ogrodowy....a co do żarówek to u mnie na górze niestety, w dwóch pokojach jeszcze straszą same zarówki.....ale cóż, powoli i tam znajdę coś co mi się spodoba a wtedy kupię....

pozdrawiam

Witam Waśku bardzo serdecznie ....i dzięki za miłe słowa!:hug:

Ja też jeszcze potrzebuję 5 lamp,,a tu już praktycznie za chwilę dom będzie nadawał się do remontu:mad:na holu muszę położyć tapety ,bo wkurzają mnie lekki pęknięcia i i pomalowałam na zbyt jasny kolor..Mówią ,że dom to wieczna skarbonka i to jest racja...

na holu muszę położyć tapety ,bo wkurzają mnie lekki pęknięcia

Beatko, nie martw się- takie pęknięcia to normalka- dom cały cza spracuje. U nas jest też takie lekkie pęknięcie na gorze na ścianie ze schodami i chyba tez położymy tam tapetę.:yes:

Ja dzisiaj wreszcie dorwałam bilety na Kolację dla Głupca w Ateneum:wiggle::wiggle:Jakoś dawno nie byliśmy w teatrze:eek:

A co u Ciebie słychać?

Pozdrawiam cieplutko:bye:

Beauty uwielbiam takie lampy - ale to kinkiet - jak on będzie wisiał - pomyliły mi się już góra - dół:cool:

Kinkiety będą zwieszone w dół:yes:planuję je zawiesić symetrycznie w stosunku do drzwi w holu ,jeden nad lustrem a drugi wypada obok zegara ..Ale jak wiesz ,u mnie muszą swoje odleżeć ...

Beauty a może Ty - jesteś idealnym przykładem :) i jeszcze stawiam na agawi :)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211791-Pro%C5%9Bba-szukam-kobiety-kt%C3%B3ra-wybudowa%C5%82a-dom

Dzięki Zuza ,ale ja tak samotnie nie budowałam ...M był inspektorem nadzoru budowlanego, a ja raczej zajmowałam się wnętrzem.Technologicznie to jestem noga.

Beatko, nie martw się- takie pęknięcia to normalka- dom cały cza spracuje. U nas jest też takie lekkie pęknięcie na gorze na ścianie ze schodami i chyba tez położymy tam tapetę.:yes:

Ja dzisiaj wreszcie dorwałam bilety na Kolację dla Głupca w Ateneum:wiggle::wiggle:Jakoś dawno nie byliśmy w teatrze:eek:

A co u Ciebie słychać?

Pozdrawiam cieplutko:bye:

Wiesz Aguś ,te pęknięcia(taka pajęczynka ) są na całej ścianie ,gdzie jest komin:yes:wkurza mnie to i chyba jednak zakleję je tapetą ,,tylko teraz jest problem -Jaka tapeta?:D

Do teatru tez chętnie bym poszła:yes:Syn był na Szalonych Nożyczkach,,,ubawił się setnie i bardzo polecał ...

A propos Syna ..zdał dzisiaj ostatni egzamin...jestem z Niego bardzo dumna:yes:

Wiesz Aguś ,te pęknięcia(taka pajęczynka ) są na całej ścianie ,gdzie jest komin:yes:wkurza mnie to i chyba jednak zakleję je tapetą ,,tylko teraz jest problem -Jaka tapeta?:D

A widzisz Beatko, a u nas jest pozioma krecha w postaci pęknięcie:bash:

a z tapetę to faktycznie będziemy miały ból głowy:sick::sick:

Granulacje dla syna!!!:wave: Mówiłam, ze zdolniacha z niego i bardzo dobrze :D

O tych szalonych nożyczkach coś słyszałam, ale niestety nie byłam... ciekawe czy t jeszcze grają?

Beatko zaraz wyślę Ci priva odnośnie tematu kosztów kredensu, o którym pisałaś u mnie.;)

gratulacje tak zdolnego Syna :D

czekam zatem na montaż kinkietów i foty :cool:

pokaż zdjęcie ściany z popękanym tynkiem może komuś uda się trafić w 10

Dzięki Gosiu:hug:

A co do kinkietów to spróbuję M zmobilizować w przyszłym tygodniu ..W tym to już chyba nie da rady...do jutra ma kupę jeszcze pracy do skończenia...a w sobotę imprezka ,w niedzielę odpoczynek po imprezce.:D

A widzisz Beatko, a u nas jest pozioma krecha w postaci pęknięcie:bash:

a z tapetę to faktycznie będziemy miały ból głowy:sick::sick:

Granulacje dla syna!!!:wave: Mówiłam, ze zdolniacha z niego i bardzo dobrze :D

O tych szalonych nożyczkach coś słyszałam, ale niestety nie byłam... ciekawe czy t jeszcze grają?

Beatko zaraz wyślę Ci priva odnośnie tematu kosztów kredensu, o którym pisałaś u mnie.;)

U nas pozioma krecha też jest ,,m mówi ,ze to jest uzasadnione ,bo tam akurat było coś domurowywane z innej cegły czy jakoś tak,,,dokładnie nie wiem o co chodzi ale szczelina jest jak talala.Częściowo zakryje ją boazeria ,którą planuję ale nie wiem w którym dziesięcioleciu dojdzie do realizacji...:)Myślę ,ze tapeta póki co rozwiązałaby problem.

szalone nożyczki jeszcze grają w ŁÓdzi,ale teraz kolejne weekendy bęe miała zajęte ,może śmigniemy jeszcze na narty...więc mnie wiem kiedy się wybierzemy...

Łooo! Gratulacje dla Młodego!!!:cool: Mój jeszcze jutro coś zdaje... zdaje mi się;).

Cześć Piękna:D.

Mój pozdawał już wszystko i dzisiaj już tylko pije:D

Asia ,w ty,m Paris byliście prywatnie?moja młoda mi suszy głowę ,żebym ją choć na jeden mecz turnieju Rolanda Garrosa zawiozła,,,:mad::mad:i przez cały rok nie chce innych prezentów.. nieźle co?

[h=3] [/h]