Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co to się z tym sportem robi - zamiast zdrowie to w choroby młodzież wpędza :(

Mieliśmy z naszą przed laty jazdę na obozie... pływackim, a nie było to tak wyczynowe jak taniec Twojej córy

a mówią ,że sport to zdrowie...:(

Gosiu ten plafon jest fajny ,ale ja wolałabym coś prostszego w formie.zastanawiam się nad tym od magdy zet, który mam w sypialni (tylko w mosiądzu ,ale chyba jednak za dużo już było by tych szybek dzielonych-lustro ,drzrwi

Niedługo przyszło mi czekać :(:(wczoraj byłam na osłuchaniu Zu ,bo u niej przeziębienie kończy się niekiedy zapaleniem płuc..z płucami wszystko ok ,ale kręgosłup ma już skrzywienie....czego rok temu nie było:( prawdopodobnie to od przeciążeniowych treningów tanecznych ,,w trakcie skoku wzrostu:(:(a i pozycja przy odrabianiu lekcji tez miała istotny wpływ...pozostaje Jej teraz zamienić tańce na basen:(Mam nadzieję ,że Ola się już lepiej czuje...

Ojjjj to niedobrze Beatko:(:hug: właśnie chciałam napisać o basenie- niech koniecznie pływa:yes:

A z treningami trzeba spokojniej, bo szkoda zdrowia...:(

Dzięki Beatko o troskę:hug: u Oli w sumie bez zmian- oprócz sterydów dostaje codziennie butlę kroplówki z lekiem znieczulającym:bash:

Od jutra dawka sterydów ma być zmniejszana- i dobrze, bo dziewczyna ma już skutki uboczne- wszystko ją swędzi, podskoczył cukier i ciśnienie- ma zakaz jedzenie słodkiego...:( Miejmy nadzieję, że powoli ta zniszczona tkanka zacznie się odbudowywać, na razie nie wiadomo kiedy wyjdzie ze szpitala - ból musi ustąpić... a ona póki co ledwo chodzi... Cały czas leży plackiem... aż żal patrzeć na taką młodą osóbkę w łóżku...:(

Beatko a jakach plafoników szukasz? Może znajdziesz coś u Magdy Z?

Takich reflektorków w brązie nigdzie nie widziałam:( w srebrze, to chyba do salonu Ci za bardzo nie pasują? chociaż niektórzy łączą kolory metali...

Uciekam, bo późno:eek:

Udanego tygodnia:D

Jak dla mnie to będzie plan filmowy lub teatralny :rolleyes: aczkolwiek same reflektorki bardzo podobają mi się, ale czy koniecznie do salonu

Gosiu ,ja tak na 100% to jeszcze nie mam pomysłu na tę lampę ,tak sobie tylko kombinuję:yes: .to jest tak jak się ma trzy górne źródła światła w jednym pomieszczeniu i nie chce się komplecików:(już miałam ochotę to jedno zlikwidować ,ale podczas oglądania tv z niego korzystamy (tzn,w tej chwili z żarówki) ,gdyż te tylne odbijają się w ekranie:lol2:

Beatko przyszłam trochę nadrobić :rolleyes:

I widzę że Pani jak nie na wyjeździe to na imprezie :wiggle:

Tak trzymać!!!!!! trzeba się skutecznie stresu pozbywać

Miłej niedzieli :bye: :hug:

O Struś Pędziwatr się pojawił:D

Oprócz wyjazdów i imprez muszę jeszcze pracować ,Aguś :Dale jakoś próbuję to wszystko ze sobą pogodzić :D

Ojjjj to niedobrze Beatko:(:hug: właśnie chciałam napisać o basenie- niech koniecznie pływa:yes:

A z treningami trzeba spokojniej, bo szkoda zdrowia...:(

Na razie jest jeszcze przeziębiona ,jak dojdzie do siebie to zaczniemy pływanie ...i mnie to się przyda

Dzięki Beatko o troskę:hug: u Oli w sumie bez zmian- oprócz sterydów dostaje codziennie butlę kroplówki z lekiem znieczulającym:bash:

Od jutra dawka sterydów ma być zmniejszana- i dobrze, bo dziewczyna ma już skutki uboczne- wszystko ją swędzi, podskoczył cukier i ciśnienie- ma zakaz jedzenie słodkiego...:( Miejmy nadzieję, że powoli ta zniszczona tkanka zacznie się odbudowywać, na razie nie wiadomo kiedy wyjdzie ze szpitala - ból musi ustąpić... a ona póki co ledwo chodzi... Cały czas leży plackiem... aż żal patrzeć na taką młodą osóbkę w łóżku...:(

boższe ,ale Mała się nameczy:yes:a musza ja faszerować tymi sterydami? ,one maja straszne skutki uboczne..może jakieś masaże. lepiej?...

Beatko a jakach plafoników szukasz? Może znajdziesz coś u Magdy Z?

Takich reflektorków w brązie nigdzie nie widziałam:( w srebrze, to chyba do salonu Ci za bardzo nie pasują? chociaż niektórzy łączą kolory metali...

Uciekam, bo późno:eek:

Udanego tygodnia:D

Pytałam już Magdy ,ona ma duży wybór ,ale w chromie.:yes:

Patrzyłam w almi i znalazłam coś takiego ... może to już bardziej pasuje,przynajmniej do kinkietów?Z tego co wiem ,to mają też na ramieniu takie dwie ruchome lampki.Chyba w końcu to kupie ,bo już mi się nie chce szukać..

http://www.almi-decor.com/images/products/8049/box-380x380-4420037.jpg

Przyszłam dzień dobry powiedzieć, temat lamp, to dla mnie dramat więc się nawet nie podejmuje :yes:

A z basenem to też różnie bywa, ja latami pływałam w młodosci troche trenowałam, póżniej 10 lat chodziłam z Młodym regularnie dwa tzry razy w tygodniu. I teraz zaczęłam znowu chodzić mam takie uczulenie, że po basenie przez cała dobe nie zyje tak mi leci z nosa. Cholera dosypuja czegoś, nie wiem czego i musze niestety odpuścić, a ja akurat bardzo lubię pływać :)

boższe ,ale Mała się nameczy:yes:a musza ja faszerować tymi sterydami? ,one maja straszne skutki uboczne..może jakieś masaże. lepiej?...

Beatko, wiem, ze sterydy to straszne g***o, ale lekarze próbowali już wszystkiego- nic innego nie pomagało...:bash:

Rehabilitacja będzie jak najbardziej, ale najpierw obrzęk musi zniknąć, bo inaczej masaże wyrządziłyby więcej szkody niż pożytku...

Musimy czekać niestety...

Patrzyłam w almi i znalazłam coś takiego ... może to już bardziej pasuje,przynajmniej do kinkietów?Z tego co wiem ,to mają też na ramieniu takie dwie ruchome lampki.Chyba w końcu to kupie ,bo już mi się nie chce szukać..

Ten z Almi jest śliczny!!!:yes: Bierz te ruchome i problem z głowy. Ja mam ostatnio już tez coraz mniej cierpliwości do wyszukiwania wszystkiego...

Chyba mi się znudziło:(

Beatko natknęłam się dzisiaj na taki fotelik- może Ci się spodoba? Kosztuje ok. 1tys zł. Jak będziesz chciała namiar, to daj mi znać.:D

http://images43.fotosik.pl/1739/eccfab56276de3bcmed.jpg