Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Beatko,

U mnie już po wizytacji, ufff:lol2: Wszystko się udało, wszystko smakowało- teściowie na szczęście nie zostali na cały weekend:D

W ogrodzie powyłaziły już kwiaty cebulowe:eek: trochę się martwię, bo zapowiadają jeszcze powrót mrozów:bash:W zeszłym roku np. wymroziło mi wszystkie hiacynty:(

A co tam u Ciebie słychać dobrego?

Pozdrawiam cieplutko:D

Noo jak to czego Beauty ... twojego numeru telefonu :lol2: ........eeeeee dałaś sie wciągnać .. wiedziałem że zapytasz czego... ?:yes: miłego dnia życze nara , pędź mieszać :stirthepot: amalgamaty :lol2:

:lol2::lol2:oj doctorku ,doctorku ...niegrzeczny chłopiec jesteś :pale wiesz...na mój telefon trzeba sobie zasłużyć .....:lol2:

Hej Beatko,

U mnie już po wizytacji, ufff:lol2: Wszystko się udało, wszystko smakowało- teściowie na szczęście nie zostali na cały weekend:D

W ogrodzie powyłaziły już kwiaty cebulowe:eek: trochę się martwię, bo zapowiadają jeszcze powrót mrozów:bash:W zeszłym roku np. wymroziło mi wszystkie hiacynty:(

A co tam u Ciebie słychać dobrego?

Pozdrawiam cieplutko:D

fajnie Aguś ,że wizytacja si e udała ...zresztą co do tego nie miałam żadnych wątpliwości...

U nas tez jest od wczoraj wiosennie i przyjemnie ciepło...roślinki budzą się do życia ,oby nie za szybko bo faktycznie maja przyjść jeszcze mrozy.U mnie hortensje ,bzy i kaliny maja już pączki,ale cebulowych niet:(

a co u mnie ?,,monotonia ,ale parę nowości pojawiło się w dzienniku:yes:

Jestem- ostatnio kompletnie nie mam czasu na forum:bash:

Beatko, prawie zapomniałam, ze masz dziennik:lol2:Ładne mi parę nowości- kinkieto- żyrandol okrutnie mi się podoba, mniejszy kinkieciki są równie urocze- szczególnie pięknie prezentuje się ten nad lustrem:yes:

To szklane to akcesoria na wodę? Fajny kolorek:D

Ale i tak zestaw industrialny wygrał:lol2::lol2: Rozumiem, ze to ustrojstwo idzie do garażu? U nas stoi podobne...:yes:

Beauty , wiesz Ty kiedyś będziesz teściową :) Bedziesz mogła w jednym dniu obchodzić swoje święta ... Pomyśl jak Cię będzie lubił przyszły zięć , ....... :lol2: ......... Wszystkie dobrego z okazij dnia dentysty i teściowej (przyszłej):)

Dzięki za życzenia! nawet nie wiedziałam ,że wczoraj miałam święto :D

Jestem- ostatnio kompletnie nie mam czasu na forum:bash:

Beatko, prawie zapomniałam, ze masz dziennik:lol2:Ładne mi parę nowości- kinkieto- żyrandol okrutnie mi się podoba, mniejszy kinkieciki są równie urocze- szczególnie pięknie prezentuje się ten nad lustrem:yes:To szklane to akcesoria na wodę? Fajny kolorek:D

Ale i tak zestaw industrialny wygrał:lol2::lol2: Rozumiem, ze to ustrojstwo idzie do garażu? U nas stoi podobne...:yes:

Aga ,ja tez nie mam czasu ...jestem tu z doskoku..

Na Twój komentarz zawsze można liczyć ...dziękuję ...:hug:chyba powoli mój dziennik odchodzi w zapomnienie ...trzeba będzie się z tym pogodzić :D

Dostałam dzisiaj przesyłkę ze szkłem ...szklaneczki sa przepiękne realu i do tego uroczo zapakowane ...zamawiałam w sklepiku lawenda w Kazimierzu ...polecam:D

A stelaże faktycznie stoją w garazu tylko trzeba je teraz umiejętnie zagospodarować ..póki co stelaże sobie ,a bałagan sobie:D

Proszę o trzymanie kciuków o 10 jutro ...:yes:plizzzz

Na Twój komentarz zawsze można liczyć ...dziękuję ...:hug:chyba powoli mój dziennik odchodzi w zapomnienie ...trzeba będzie się z tym pogodzić :D

Beatko za nic mi nie dziękuj- ja tu przychodzę z wielką przyjemnością:hug:

I nie pleć mi tutaj o jakimś zapomnieniu:mad::mad: Masz rzeszę stałych fanek:D

U mnie też jest przecież falowo, bo dzieje się coraz mniej:(

O sklepie w Kazimierzu słyszałam- tyle razy tam byliśmy i nigdy do niego nie zajrzałam:bash:

Jak się ociepli, to wybierzemy się na wycieczkę i wdepnę tam na pewno:D

Nie wiem za co, ale mocno zaciskam kciuki, skoro prosisz:yes::hug:

U nas dzisiaj jest piękny, słoneczny dzionek i jest mega ciepło:D

Miłego popołudnia:bye:

Jest już po północy, więc mogę i w dodatku będę pierwsza:wiggle:

Beatko

najserdeczniejsze życzenia

w Dniu Imienin oraz spełnienia wszystkich marzeń

:hug:http://www.myemoticons.com/images/love/kisses/double-kiss.gif http://emoty.blox.pl/resource/drinkwine.gif

http://www.enasflorists.co.uk/upload/products/tulips%20organically.jpg