Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Beatko,

co tam słychać?:rolleyes: czytałam u mnie, ze jesteś zaganiana- ja podobnie...:bash:

Dopiero co zasiadałam do kompa i próbuję nadrobić,ale się nie da:eek:

Wyobraź sobie, ze zuzanka skasowała dziennik:jawdrop:

Ja przebieram już nóżkami, bo być może, ze przed Świętami będą już meble do gabinetu:wiggle: A tapeta na jedną ścianę nawet nie kupiona...

Dzięki za nazwę oleju i namiary :hug:ale chyba jednak nie skorzystam, bo luby uparł się jak osioł:mad: Woli blat szczotkowany i lakier:bash:

Nie mam siły już z nim walczyć- zresztą to jednym ustępstwo, bo cały gabinet ja wymyślam:rolleyes:

Pozdrawiam Cię cieplutko:)

Dziewczyny ,wybaczcie ,że dopiero teraz zbiorowo podziękuje Wam za życzenia...Niestety ostatnio doba wydaje się być za krótka...Mam sporo pracy.jak to u mnie przed Świętami, a poza tym dopadło mnie chyba zmęczenie materiału...Ogólnie jestem jakaś zmęczona i ciągle mnie coś boli..;)czas chyba wybrać się na badania ,bo dawno nie byłam.

Z wytęsknieniem oczekuję wiosny by zabrać się za ogródek...podglądam bylinki już wsadzone ,czy czasem z ziemi nie wyłażą ...

A poza tym coś tam dokupuję do domu .Wczoraj udało mi się wylicytować narzutę do sypialni.Poszukiwałam takiej dużej i [przez przypadek się natknęłam .Cena jest fajna -całe 85zł ...ale zobaczymy czy było warto jak dojdzie przesyłka .Na zdjęciu wygląda w porządku

http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/85/28/71/3085287159

Hej Beatko,

no cudne prezenciki i kwiatki- full wypas:) Widzę, ze prezenty wszystkie wnętrzarskie:lol2:

Gdzie te czasy, kiedy dostawało się perfumy?

No zima u Was na całego- u nas podobnie:bash: i końca nie widać. Ja nie wiem, co zostało z tych cebulowych, bo one już powychodziły, a w nocy było -9C:jawdrop:

Fajna ta narzuta- kiedyś któraś z dziewczyn mi taką polecała, ale nie bardzo pasowała do naszego wystroju. Czekam na Twoje wrażenia po przesyłce.

Za krótka doba mówisz- u mnie też:bash: Niestety w mojej branży zawsze się coś dzieje, a już bliżej wiosny i lata w szczególności:mad:

Lecę dalej, ostatnio mam u wszystkich takie zaległości, że hej:sick:

Buziaki:)

Narzuta cudo - mozesz zdradzić producenta lub namiar na sprzedawcę?

Monia ..ja kupiłam tę narzutę u tego sprzedawcy

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=15542209

Ale z tego co napisał, to był to jeden egzemplarz kupiony dla siebie ... rozmiar okazał sie być za duży..:)ciekawa jestem czy w realu wygląda równie dobrze jak na fotce;)

Aguś .prezencików wszystkich nie pokazałam ...:lol2:bo trochę nie wypada z bielizną wyskakiwać na forum budowlanym ,ale były też i kosmetyki..

Myślałam O zuzance ,,co ją skłoniło do odejścia teak bez pożegnania...chyba ktoś jej mocno za skórę zalazł...szkoda...;)

A u nas znowu w nocy padał śnieg ,,,już to robi się trochę przygnębiające...;)

Ja też mam teraz mnóstwo pracy a tu jeszcze wczoraj walczyłam z ...brzuchalem...ni stąd ni zowąd zaczął się jakiś atak bólowy j,akby pęcherzyka żółciowego...ale dzisiaj już jest git.No cóż ...starość nie radość;)

Aguś .prezencików wszystkich nie pokazałam ...:lol2:bo trochę nie wypada z bielizną wyskakiwać na forum budowlanym ,ale były też i kosmetyki;)

A tam , może ja dopytam o resztę :rolleyes: Beauty to wszystko co dostałaś na imieniny ,to jest jakiś " erzac" sztuczny miód. Czyżby nikt nie potrzymał Cię za ręce?, nie popatrzył chwile w twoje oczy ? nie powiedział że kocha że tyle dziewcząt w koło tyś jedyna - Beata ?.....:rolleyes: Kwiatki i jakiś,, czajnik" , to" bele" kogo stać na taki prezent :p Zwolnij

Zdrowia życzę :cool:

Edytowane przez doctor.jk
.

e ja dopytam o resztę :rolleyes: . Czyżby nikt nie potrzymał Cię za ręce?, nie popatrzył chwile w twoje oczy ? nie powiedział że kocha że tyle dziewcząt w koło tyś jedyna - Beata ?.....:rolleyes:

Najwyraźniej Ciebie brakowało na tej imprezie:D

Zwolnij

staram się ,ale nie bardzo wychodzi...

Zdrowia życzę :cool:

Dzięki...czekam na wiosnę ...

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/164196_428189613939467_1473838802_n.jpg

Edytowane przez Beauty

Hej Beatko,

aaa to bielizna i perfumy tez były- super:wiggle:

Kochana jak się czujesz? Mam nadzieję, ze to nic poważnego:hug:

W sprawie zuzy, to podejrzewam to samo o Ty... podłość ludzka nie zna granic:mad:

U nas tez pada i pada- oszaleć można:bash: Wiosna za pasem, a u nas złogi śniegu leżą:eek::eek:

Piękną masz wiosnę za oknami:jawdrop:i nas dzisiaj zaczęło topnieć z lekka, ale w weekend ma być ponad -10C:eek:

Beatko czy Ty z tymi swoimi mebelkami na taras zamówiłaś też parasol? Możesz mi powiedzieć jaki i za ile?

Luby chce zrobić markizę, a ja nie za bardzo i chyba kupimy nowy, większy parasol póki co...

Miłego popołudnia:)

Beatko czy Ty z tymi swoimi mebelkami na taras zamówiłaś też parasol? Możesz mi powiedzieć jaki i za ile?

Luby chce zrobić markizę, a ja nie za bardzo i chyba kupimy nowy, większy parasol póki co...

Miłego popołudnia:)

Tak ,kupiłam razem z meblami .

http://focusgarden.pl/parasol-ogrodowy-na-wysiegniku-p-310.html

Hej Beatko,

nie było mnie na fm parę dni, a u Ciebie już tak pięknie, świątecznie:jawdrop:

Super masz te jajca:lol2: A czemu już składasz na życzenia? Wyjeżdżacie?:rolleyes:

Dzięki za namiar parasolowy- fajny jest, chociaż tak się zastawiam czym obciążyć tego krzyżaka na dole? Masz jakiś pomysł?:rolleyes:

Mam na oku jeszcze jeden model- ciut większy- 3m, ale ma możliwość dokupienia stojaka...

Lecę dalej nadrabiać zaległości,

buziaki http://www.sherv.net/cm/emo/kiss/smileys.gif