Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Panienko Agawi ja tylko pomyślałem ,że mnie, nie ma komu składać życzeń , bynajmniej nie pomyślałem o innych :no:

A te złośliwości(czy może radości) dotyczące mojego wzroku, są wielce nie trafne .

Mam 47 lat . i czuję się świetnie , nie pamiętam kiedy ostatnio chorowałem (wcale nie z powodu sklerozy)

Ja też Ci wybaczam ... bo już dawno zrozumiałem, że ..........................:rolleyes:

W takim razie nie przeszkadzam Ci w rozważaniach doctorku i podpiszę się tylko pod słowami, które kiedyś napisała Beauty- że jestem zbyt mało inteligentna na Twoje monologi:rotfl:

Natomiast co do "panienki", to nie pozwalaj sobie za dużo z racji swojego wieku:mad:

Panienką nie jestem od ładnych paru lat i w związku z tym śmiało możesz tytułować mnie PANIĄ!!!:D:D:D

Przepraszam Beatko za OT- mam nadzieję, że wyjazd Wam się udał:wiggle:

W takim razie nie przeszkadzam Ci w rozważaniach doctorku i podpiszę się tylko pod słowami, które kiedyś napisała Beauty- że jestem zbyt mało inteligentna na Twoje monologi:rotfl:

Natomiast co do "panienki", to nie pozwalaj sobie za dużo z racji swojego wieku:mad:

Panienką nie jestem od ładnych paru lat i w związku z tym śmiało możesz tytułować mnie PANIĄ!!!:D:D:D:

P. Agawi, cóż to za samobiczowanie

Zbyt mało inteligentna żeby mnie zrozumieć --:( ( łał aż tak mam zryty beret?) dobra mam, przyznaje :lol2:

]Panienką nie jestem od ładnych paru lat .... cóż czas leci :( noo , to by wychodziło z tego co piszesz że " "TY stara pupa jesteś" "

Jak tak nie uważam , mało tego , ja lubię takie ostre kobiety :yes:

ps Tylko mi się nie złość :( a dowalić mi możesz :lol2:

Edytowane przez doctor.jk
.

Dziewczyny dziękuję wszystkim za tak miłe życzenia:):hug:Kochane jesteście:)

Wiola wróciłam ,ale nastroju coś radosnego nie mam ...może w przyszłym tygodniu się poprawi.:)

Pewnie kolo Ciebie gdzieś tam przejeżdżałam ..w ogóle to gps przeprowadził nas przez centrum Chrzanowa i wypatrywałam tam Moni:)

Na pewno jeszcze będzie okazja ,by się odwiedzić ...musisz mi zostawić jakiś namiar na siebie...

Oglądam w tej chwili Dyzmę katem oka.. chociaż on na chwile mi humor poprawia

Noo i to jest powód, że ja GPSsów nie używam...

Pewnie przydał by sie w Warszawie .. i gdzieś gdzie nie znam miasta, dużego miasta.... ale trasę to bym za nic mu nie wierzyła..

Kiedyś kolega jedzie ze mną do Kwidzyna... jest droga.. fajna.. ominęliśmy miasto.. a gps nie wie gdzie jest, kolega w popłoch.. gdzie jechać.. ja prosto.. pewna jesteś .. TAK...

No i jak tu temu ustrojstwu wierzyć... no jak...?

Zaraz namiar przesyłam na priv...

Beatko...mam nadzieję, że twój zły nastrój to nic groźnego! Życzę słoneczka i poprawy humoru!

WIOSNA już za oknami się pojawia.....słońca życzę ci jak najwięcej:):):) Bliźniaczko ty moja:):)

Dziewczyny ,melduje ,że jezdem :yes:moją nieobecność mogę tylko wytłumaczyć troszkę gorszymi chwilami w życiu ...ale powoli się otrząsam ,jestem silną babą i dam radę ...muszę .Jetem Wam wdzięczna ,ze pomimo zaniedbywania wątku pamiętacie i zaglądacie tu jeszcze...:hug:Macie rację ..wraz z wiosną wraca pozytywne myślenie ..oby tak dalej..

Admet ,kwiatuchy jak na razie wyszły mi dokładnie 3:Dale widać ,że coś zielonego wyłazi,, więc lada moment będę miała na trawniku feerię barw..bo jak do tej pory jet trochę "pleśniowo" .Grabicie już swoje trawniki?Wieczorem postaram się wkleić parę zdjęć z nartów.

Miłej soboty!!:bye:

Dobrze, że jesteś :wiggle:

..ja trawnik wertykulatorem przejadę , ale ziemia musi troszkę wyschnąć... z grabiami to byśmy się zajechali... nie piszę się na ręczne czesanie trawnika.. dlatego kiedyś po dwóch dniach ręcznego czesania, jak stałam w ogródkowych ciuchach rzuciłam grabiami i pojechałam do LM po wertykulator.. co prawda mam elektryczny, ale nim robię tylko raz w roku.

Beata.. skoro już jesteś.. to z Twojej branży.. gdzie tanio i dobry kupić irygator i szczoteczkę elektryczną. Możesz coś polecić, jakiegoś linka? Muszę nabyć...