Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko, ten obelisk bardzo drogo. Poszukaj tańszego wykonawcy ;) Albo zrób obelisk bardziej ażurowy - mniej stali = niższa cena i lepszy wzrost roślin ;)

Nasadzeń jałowcowych nie pochwalam, bo ich nie cierpię, ale bukszpanki owszem - ładnie rosną :)

Pomidorki ślicznie rosną! Jaka to odmiana?

A fotel jaki miałby być?

Moniu,wzór jest w dziennku...:)

Chyba na razie dam sobie spokój z tym obeliskiem ,chociaż jego wzór mi sie bardzo podoba...cena juz nie bardzo :yes:jest stanowczo za wysoka.

Odmiany pomidorkow sa pomieszane,,nazw nie pamietam.chyba dwa krzaki to są koktajlowe.Bukszpany rzeczywiście pięknie rosną .W tamtym roku stały jeszcze takie malutkie zdziebełka ,a w tym mają juz bardzo duze przyrosty i się juz łączą .Jesienią wsadzę je dookoła rabat na warzywniaku.

Jak to na dworek przystało i ogród typowo dworski u Pani:yes:

Jest ślicznie, kalina boska i bez jaki cudowny:yes:

Warzywniaczek imponujący!!!

Buziaki i udanej zabawy jutro na zlociku:hug:

Dzięki Yuczko:hug:do ogrodu z prawdziwego zdarzenia to mojemu jeszcze duzo brakuje,ale cieszę sie z tego co jest:yes:przedogrodek juz wygląda imponujaco ,bo jest jako taki porzadek..natomiast tył pozostawia wiele do zyczenia,:yes:wszystko jest na dobrej drodze ,bo lada moment będziemy siać trawę ,a potem będę sobie sukcesywnie tworzyć rabaty :yes:na zlocik sie bardzo cieszę ,choc mam trochę tremę(nie ukrywam) wszystkie laski będą duż o młodsze ode mnie

Ja to już chyba do Waszych dzienników wchodzić nie mogę, bo coraz bardziej chora jestem...od podziwiania :jawdrop:

Ślicznie u Ciebie...a ten warzywniaczek to mnie po prostu dobija :p

Zachowuję spokój i ćwiczę cierpliwość :p

Amtluś ,moze w koncu dojdzie do spotkania u mnie, to sama ocenisz ,ze tak naprawde to nie ma czego zazdrościć ,,a to mur sie wali,a w ogrodzie to juz nie musze mowić ,że pokazuję to co wydajje się być w najlepszej formie ,,,,reszta to ogór nie do okiełznania:)

Weszłam , zobaczyłam i szczęka opada...

Taras boski..

Ogród coraz bardziej zielony i jakie nawodnienie..

Kalina.. muszę ją mieć...

A wyprawa M to na ryby czy turystycznie?

Wiola ,kalina jest piękna ...polecam.Mam jeszcze dwie jakieś inne odmiany jak na razie nie kwitną:) ,a ta już odwzajemniła moja miłość .

Ogród sie rozrasta,jak juz sie tak naprawdę rozrośnie to przynajmniej bedzie spokoj z chwaściorami:yes:

co do tarasu to niby ładnie wyglada ,ale dzsiija m stwierdzil ,że trzeba było zrobic go z normalnego gresu ..przynajmniej chwaściory z fug by nie wyrastały...a my nie mamy czasu by je tępić .Jak bysmy zostawili taras na dwa miesiace to przedzieralibyśmy się do wejścia maczetami:lol2:

wyprawa m to był prezent na n-te urodziny....On jest zeglarzem od dziecka ,nas tez zaraził ,ale tylko penetrowalismy do tej pory Mazury .Morze ..to bylo pierwszy raz:)

No piknie, Pani piknie!!!:cool::cool::cool: U Pani w ogródecku, u Pana na jachtecku;):lol2:.

Ps. Aparat zdał egzamin?:rolleyes:

Asia ,m dostał prezent na dzień przed wyjazdem ,,,nie mial czasu go rozkminic i robil zdjęcia moim ogłupiaczem:)ale aparat zrobił wrażenie ..m miał łzy w oczach ( szczerze mowiac nie wiem ,czy powodem byl prezent czy urodziny ,ktore obchodził):)

jacht byl konkretny...16 m długosci i 140 m2 żagla..olbrzym nie mowiąc juz o trzech łazienkach ,klimie i supet tv

Zapomniałam na temat wyprawy m się wypowiedzieć. Jacht imponujący: zwłaszcza te łazienki i reszta...

Mój Pierworodny płynął na 18m, ale za to opowiadał, jak w marinie wypadali biegiem, kto pierwszy do klopka, bo na łajbie nie było warunków :no: Jakieś muzeum zwiedzali tylko dlatego, żeby łazienki tam zaliczyć...Cóż, młodość ma swoje przywileje...:lol2:

Widoki śliczne.