Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kalu ,nie wiem ,czemu zdjęcia Gi się nie wyświetlają:(ale widzę ,że Gosiek pomogła ...dzięki.. Warzywniaczek cały czas sprawia mi niesamowitą radość...tak się dzisiaj objadłam ogórków na przemian z fasolką ,że wyglądam ,jak w ósmym mies ciąży :D w tym roku to jest takie trochę preludium ,bo sialiśmy nasiona nie mając ścieżek ,ale w przyszłym to aj już będę mądrzejsza...:yes:

Gosiu ,muszę podejrzeć ,czy dmuchawca gdzieś nie wciągnęło ,bo jakoś go nie widzę .. robi sie na tej rabatce rochę juz ciasnawo..teraz zakwitły liatry :yes:

Monia ,no Ty to jesteś niemożliwa :D:yes:ja nawet 1/5 nie miała z tych oferowanych przez Ciebie róż:yes:ale zaraz sobie zapiszę ,,kto wie ,,może w tej drugiej części ogrodu ,za bramą ....Ty teraz te swoje róże nawozisz?

I jeszce jedna sprawa ,,,z tymi lampami już mam wszystko dogadane zze sprzedawcą ..a ty dzisiaj pojawiły się na West takie ...niby nie ta klasa ,ale podobne...no i cena fajna...

http://www.westwing.pl/Lampa-sufitowa-Betania-115303.html

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Beatko :hug:

daję znać, że żyję i mam się dobrze:yes::D Zarobiona trochę jestem i zrobiłam sobie wakacje od forum... A w weekendy albo wyjeżdżamy gdzieś na Mazury, albo bawimy u znajomych, albo oni u nas - sama widzisz- zero wolnego czasu:D

Widzę, ze trafiłam na głosowanie- wybieram latarenkę nr 2:yes: Piękna jest!:jawdrop:

Ślicznie Ci wszystko kwitnie w ogrodzie- jak to czas leci- dopiero co go przecież zakładałaś:eek:

Jak tam Beatko planujesz jakiś urlopik? My w sierpniu wybieramy się na jakąś wyspę (Europa) prawdopodobnie Kanary, ale bierzemy też pod uwagę Ibizę, Sycylię, Sardynię i Maderę. Zobaczymy która z ofert będzie najatrakcyjniejsza.:)

Uciekam, bo późno do reszty forumek nawet dzisiaj nie zaglądam ... Kiedy ja to wszytko nadrobię?:eek:

Buziaki:hug:

Aaaa pytałaś u mnie kiedyś o zraszacze- sprawuję się bardzo dobrze (Gardena) natomiast co do zasięgu, to mam różne- ok. 7, 9 i 15 m.

Ale były też z większym zasięgiem do dużych ogrodów. Na pewno coś dopasujesz.

Sam pomysł automatycznego podlewania jest boski, nie wyobrażam sobie go nie mieć- szczególnie w te upalne dni, który były i które jeszcze będą:D

Oj Aguś ,ale kazałaś na siebie czekać ....:yes:okrutna jesteś ,ale Ci wybaczam:Dnajważniejsze ,że się w ogóle pokazałaś ...:hug:

Dzięki za głos ,ta latarenka mi tez się najbardziej podoba ,ale muszę wymierzyć(oczywiście tez nie mam kiedy),czy wysokość będzie odpowiednia ,czy może lepiej będzie wyglądała ta na szerszej podstawie...ona ma stać na takim postumencie ze starej cegły...

jeżeli chodzi o urlop ,to ja tez już ostatkiem sił jadę ...jeszcze 1,5 tygodnia...Najpierw jedziemy do Krakowa ,na festiwal ,później na Słowację,po górkach pośmigać ,a później Kanary ,więc może się spotkamy?:D:yes:Tym razem planujemy Lanzarote,ale czekam jeszcze na ofertę z biura:yes:

Fajnie ,ze się odezwałaś ,bo zaczęłam się już martwic ...:yes::hug: