Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beata.. u mnie OK :)

Pesteczko... ja nie poproszę, bo nie umiem tego nawet włączyć, a co dopiero ściągnąć... pozostanę przy tej książce co mam.. a jakby co to mi będziecie tłumaczyć.. i tak wszystko zaraz zapomnę;) no i ja nie taka ogródkowa...

Arnika, ale mailem się posługujesz :) Mogę przesłać Ci pomniejszone, żebyś wiedziała co jest w tych książkach. Będzie wtedy niestety słabo czytelne. To co będziesz chciała mieć w znośnej jakości, prześlę Ci we fragmentach. Zima przed nami, to spokojnie damy radę.

Tam są świetne projekty szczególnie u Kingsburego. Bardzo dobrze rozrysowane i opisane. Myślę, że przydadzą się wszystkim do zagospodarowania nawet dużych przestrzeni.

a mnie ten adresik sie nie otwiera, nie wiem czy to kwestia przegladarki czy poinstalowanych zabezpieczen. sprobuje na innym kompie z frajera foksa :D

Tar, sprawdź czy dokładnie skopiowałaś cały adres, tzn nic nie brakuje i nic – nawet spacja – nie jest dodane.

Normalnie działa z dowolnej przeglądarki i na PC i na Mac

Jeśli otworzył Ci się PDF, to w prawym górnym rogu znajdź zapisz, albo drukuj i zapisz to na dysku u siebie. U mnie pojawia się w Firefoxie takie wielkie szare okno z paskiem narzędziowym

Screen shot 2013-11-08 at 5.04.24 PM.jpg

Dwa śrokowe znaczki po prawej to drukowanie i pobieranie. Któryś powinien umożliwić zapis na dysku

Dziewczyny rzuce szafe na pozarcie po dlugim weekendzie...jutro wyjezdzamy na wycieczkę za morze:Dwrócimy we wtorek.Nie wiem ,czy kojarzycie te moja kotlownię.Otóż mamy tam wyjscei boczne,gospodarcze z domu i w zasdzie więcej korzystamy z tego wejscia niz z wejscia głównego:(wkurzały mnie ciagle walajace sie buty itp.teraz mam nadzieje wreszcie będzie porzadek.Oprócz tego to pomieszcenie oprócz pompy ciepła i ustrojstwa zwanego stacją uzdatniania, mieści jeszcze pralkę i suszarkę:Dtak ,ze pomieszczenie jest wielofunkcyjne z funkcją wiatrolapu włącznie:Ddlatego na jednym skrzydle szczeliłamsobie lustro:D

widze, ze jakiś sezon na modernizacje. my przemeblowujemy kuchnie, chcemy zamurować jedno wejście i tam postawić wysoka zabudowę, przenieść piekarnik, tam gdzie był piekarnik zrobić szuflady na przyprawy (które teraz sa po drugiej stronie kuchni i jest to mało funkcjonalne) tam gdzie były szuflady będzie szafka na gary, których przybywa, a w słupku dodatkowo oprócz piekarnka będzie jeszcze mini szafka spizarkowa na podręczne pierdoly: jakies koncentraty, miod, puszki, konserwy itp. aaa i jeszcze chcemy zrezygnować z drzwiczek w szafle podzlewowej i zmienić ja na szuflade z pedalem otwierającym i powstawiać tam systemowe pojemniki na biezaca segregacje, teraz szafka jest praktycznie niewykorzystana. jutro wpadnie do nas kolega, który robil nam kuchnie i będziemy kombinować. szkoda mi trochę tego drugiego przejścia ale nie ogarniam już porządku w kuchni, no i będzie ciszej w salonie i mniej zapachow.

• 2 weeks później...

Witam Beauty!

Twój wątek podglądam od bardzo dawna :) W końcu zalogowałam się na forum, bo powstaje mój domek. Twoje wnętrza będą dla mnie inspiracją, bo jestem nimi zachwycona! Moim faworytem jest kuchnia. Wątpię, żebym ja trafiła na tak dobrego stolarza...

Mam nadzieje, że pomimo, że dziennik zmienia się w ogrodowy, to pojawią się jeszcze wnętrza, abym mogła nadal oglądać te cuda. Szkoda, że nie mieszkasz bliżej :-)

Pozdrawiam!