Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani,wszystkim zaglądającym tu jeszcze pragnę złożyć życzenia Wesołych Świat Bożego Narodzenia!!! magicznych ,wyjątkowych i rodzinnych i aby w tym nadchodzącym Roku spełniło się każde Wasze najskrytsze marzenie....:hug::hug::hug:

http://imageshack.us/a/img829/5567/6d9m.jpg

Witam Cię, Beauty

bardzo podobają mi się Twoje kinkiety łazienkowy - dzwonek i zewnętrzne na ścianie (latarenki). Czy możesz mi napisać, gdzie je nabyłaś? Są śliczne...

Możesz pisać na prywatny: [email protected].

Z góry dziękuję i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-)

Monika

Witam serdecznie,

Przyznaje, ze Twoj dziennik sledze od jakiegos czasu! Wszystko u Ciebie jest przepieeeeekne! Gratuluje bardzo dobrego gustu :yes:

Bardzo podoba mi sie rowniez jak zapowiada sie Twoj ogrod, super !

Dzieki Tobie przekonalam sie, ze moj plan aby polaczyc czerwona cegle na cokole z granitem na sciezkach jest bardzo dobrym pomyslem :D Swietnie to u Ciebie wyglada!

Mam pytanie odnosnie lamp zewnetrznych, zdaje sie, ze kupowane byly za granica? Czy dobrze przeczytalam? Od kilku miesiecy poluje na jakies ladne lampy lanterny , ale jak dotad nic mi sie tak nie spodobalo jak te twoje, zarowno te z przodu domu jak i z tylu ! Sa cudowne i dokladnie takie o jakich marzylam. Czy moglabys napisac w jakiej byly cenie i podac link do strony internetowej albo jakiekolwiek namiary gdzie je kupic? Bede wdzieczna :)

Jeszcze raz gratuluje wspanialych wnetrz i pomyslow!

Pozdrawiam serdecznie

Magda

Beatko z okazji nadchodzącego Nowego Roku 2014

życzę dużo zdrowia szczęścia, miłości, jak najmniej zmartwień

i

spełnienia choć jednego maleńkiego marzenia

,http://us.123rf.com/450wm/mitay20/mitay201310/mitay20131000201/23892910-rok-konia-szczesliwego-nowego-roku-2014.jpg

Wczoraj nad ranem natknęłam się na Maje w ogrodzie z Kasiorkowym ogrodem w roli głównej.Kto jest od dawna na forum ten wie ,ze wnętrza Kasiorka wzbudzały ogólny zachwyt .. z ogrodem jest podobnie.Jestem zachwycona.Dla zainerersowanych

http://majawogrodzie.tvn.pl/189,Pastelowy-ogrod-i-dekoracje-swiateczne-odc-475,odcinek.html

Kochani ,bardzo serdecznie dziękuję za życzenia i jeszcze raz Wam życzę aby ten rok był dla Was lepszy od poprzedniego ,albo przynajmniej taki sam.:yes::hug:

Jestem trochę mniej obecna na forum bo tak naprawdę nie mam o czym pisać,nic się wnętrzarsko nie dzieje ,choć planów mam jeszcze co nie miara.tak naprawdę to przydało by się już malowanie,zastanawiam sie nad ciemniejszym kolorem w holu i położeniem tapety na klatce schodowej ,ale najpierw muszę zrobić boazerię .Wreszcie muszę zamówić lub kupić stoliki nocne do sypialni i fotel.

Dziewczyny jestem bardzo wdzięczna za wpisy,szczególnie takie miłe:hug:bo to utwierdza mnie w przekonaniu ,ze wybór bezpiecznych brązów nie był najgorszy:Dpytacie o lampy zewnętrzne.Kupiłam je w sklepie http://www.superlampy.pl/..a te łazienkowe zamówiłam w sklepie silan ,producenta lamp mosiężnych,ale widzę ,ze nie ma z tym sklepem kontaktu .Może już nie istnieje...klosze dostałam u innego producenta lamp i kloszy..muszę go odszukać .

Bardzo dziekuje za link do strony z lampami :) Juz lece ogladac.

Do Twojego dziennika napewno bede zagladac regularnie, czekam z niecierpliwoscia na postepy w pracach ogrodowych, zapowiada sie ciekawie :yes:

Jeszcze raz dziekuje serdecznie!

Pozdrawiam

Magda

Witaj :-)

Dzięki za namiary na sprzedawców lamp. Kinkiety zewnętrzne masz mlecznym szkłem: specjalnie zamawiałaś? Sklep ma w ofercie szybki przezroczyste.

Kinkiet do łazienki - szkoda, że sklep Silan "zniknął"...

Pozdrowienia

Monika

• 2 weeks później...