Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cały czas mam zamiar uzupełnianie rabat już istniejących i w drugiej części działki chciałam zrobić taka podwyższoną rabatę w narożniku ogrodu..Tam tez chce posadzić ambrowca amerykańskiego ,...podoba mi się to drzewo ,ładnie się przebarwia jesienią :yes:...Jesieniaąwsadziłam ok 30 hortensji i teraz muszę obok nich cos powsadzać myślałam o hostach żurawkach trawach i coś zimozielonego.Cos na wzór tego

http://assets2.ogrodowisko.pl/uploads/p/22/229822/original.JPG

Wiola ..tak jak Monia pisała po deszczach zrobiło się naprawdę zielono ....trawa rośnie jak oszalała,kwitną magnolie ( jedna zakwitła kolejne dwie szykują się do startu:D) wszystko powoli szykuje się do życiae wypuszczają listki (fajnie ,bo wszystkie się przyjeły),ostróżki już maja 15cm..wyłażą hosty,jeżówki itp itd:yes:

Pełnych spokoju i radości

Świąt Wielkanocnych,

dobrego wypoczynku w rodzinnym gronie

optymizmu, energii i nadziei na lepszą przyszłość!

http://images63.fotosik.pl/890/c201ba40433e62c9med.jpg

http://info.wiara.pl/files/12/03/14/734093_050105a_HP05_34.jpg

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych

wypełnionych nadzieją budzącej się do życia

wiosny i wiarą w sens życia.

Pogody w sercu i radości płynącej z faktu

Zmartwychwstania Pańskiego

oraz smacznego Święconego w gronie

najbliższych osób

życzy

Amtla

W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie.

Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności,

mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!

Wielkanocne+jaja+z+arabesk%25C4%2585.JPG

Dziewczyny , serdeczne dzieeęekiiii za tak ciepłe życzenia!!:yes::hug: jednocześnie bardzo przepraszam ,że nie zdążyłam Wam ich złożyć indywidualnie..ale wyjeżdżaliśmy na Święta ,a ja pracowałam praktycznie do ostatniej chwili... Teraz mamy trochę nerwowy czas z powodu testów gimnazjalnych Młodej..jak zwykle mamusie przejmują się bardziej od dzieci:DNo nic... byle jakoś przeżyć te trzy dni...:yes: