Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj teresko!

jezeli mialabym wybierac jeszcze raz to wybrałabym to samo:)nic sie nie dzieje i ładnie wygląda ,,stosownie do stylu:)Ja kupowałam przez ineternet w twojej Baterii

http://www.twojabateria.pl/

Dzieki Beatko, wlasnie w twojej baterii mam wszystko upatrzone:yes:

Zapytalam Cie, bo tylko dwie znajome osoby maja ceramike tej firmy. Moze to przypadek (i lenistwo), ale u obu po kilku latach strasznie to wyglada;)

Tylko pozazdrościć takiego pięknego ogrodu, nasz to jeszcze odległe plany. Pani Beatko właśnie jesteśmy na etapie urządzania naszego dworku sajdaka :), sama nie mogę uwierzyć,że tak szybko udało się nam go postawić. Aktualnie jesteśmy na dogadywaniu stolarki wewnętrznej i z tego względu że też mamy antresolę będziemy mieć podobne schody. Zastanawia minie jaką średnicę mają Pani słupy w schodach, bo wyglądają dość masywnie i takie właśnie chciałabym u siebie. Ja swoje planuje na ok. 17cm (tzn. szerokość boku słupa), a jak to wygląda u Pani?

Asieńko bardzo się cieszę:yes: jak juz robicie stolarke to do końca nie tak daleko:wiggle: bardzo ciekawa jestem Waszej antresoli....a schody tez będą ostatecznie zabiegowe?Tak?zróbcie sobie tak jak radziłam by nie zaczynały sie od razu przy wejsciu tylko zacznijcie bardziej ze środka holu...będa wygodniejsze .)chyba juz o tym pisałam) Nasze słupy mają szer.16cm a czapy w najszerszej części 25cm.Zyczę jak najszybszej przeprowazdki ...i proszę o zdjecia (ciekawa jestem jak sobie wykończycie) Podaję adres bo zmieniłam [email protected].

Pozdrawiam

Gosiu ..urobiłam sie po pachy.:yes:.pewnie jutro sie nie będę mogla ruszyć ..To jest tak jak dzikus w jednym dniu chce z nadrobić cały tydzień ...:D wszadziłam paprocie w takim ciemnym zakatku.One sie mocno i szybko rozrastają ? wifziałan ,,że dalsza sasiadka ma tego mnóstwo ,,muszę się do niej usmiechnąc ....tylko nie wiem co ile cm sadzić ? wsadziłam funkie .szałwię i bukszpany do oslonek...a i jeszzce dwa pierisy na wrzsoowisko. Edytowane przez Beauty