Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No i moje bukszpany.Póki co tylko dwa przed wejsciem ..kolejne dwa stana przy ławeczce... :):yes: jeszce tylko musze ciachnać je aby nadać kształt bardziej kulisty.Może na zdjeciu tego nie widać ,ale bukszpany maja średnice ok 60cm

10352191_788155317882321_8668410493119781060_n.jpg

Wiesz co Beatko, ja na tym zdjeciu to tylko Twoje zaje....e drzwi widze, na bukszpany ledwo okiem rzucilam;):lol2:

Pamietasz moze jaki masz tynk zewnetrzny??? Firma, kolor?:rolleyes:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz to mnie przestraszyłaś ...:D:D strasznie tzn.jak?co się z nią dzieje?

To sa jakies inne serie, nie retro, ale zwrocilam uwage, bo Kerasan.

W obu "oberwane" deski, na jednym bolcu sie trzymaja, nie wiem, jak oni "to" robia, moze jak z jezem.... ostroznie:rotfl:

Ogolnie tak jakos niefajnie wygladaja:sick:

Doszlam do wniosku, ze to chyba jednak wina wlascicieli. Jak ktos dba o czystosc, to i stara ceramika, pomimo starosci i "zuzycia" wyglada dobrze.....;)

To sa jakies inne serie, nie retro, ale zwrocilam uwage, bo Kerasan.

W obu "oberwane" deski, na jednym bolcu sie trzymaja, nie wiem, jak oni "to" robia, moze jak z jezem.... ostroznie:rotfl:

Ogolnie tak jakos niefajnie wygladaja:sick:

Doszlam do wniosku, ze to chyba jednak wina wlascicieli. Jak ktos dba o czystosc, to i stara ceramika, pomimo starosci i "zuzycia" wyglada dobrze.....;)

Też tak myślę ,że to jest wina wina uzytkownika....pewnie rzucają tą deską .... :):rotfl:

Też tak myślę ,że to jest wina wina uzytkownika....pewnie rzucają tą deską .... :):rotfl:

Taaa.... rzucaja wolnoopadajaca deska:lol2:

Teresko tynk mam firmy Greinplast..kolor ....ten najjaśniejszy:):D

Dzieki, zanotowane:)

Buuuu a ja myślałam ,ze bukszpany rzuca cie na kolana... :rotfl:

No niestety, Twoje drzwi pokochalam dawno temu od pierwszego wejrzenia, wiec dopiero potem doczytalam, ze o to o bukszpany chodzi;)

Nic nie poradze, co zerkne na te zdjecie, to tylko drzwi widze:lol2: