Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale cudo, Zuza aż z wrażenia w dzienniku się od razu wpisała, ale wcale się nie dziwię :lol:

A wiecie co najgorsze, że za miesiąc, dwa... no góra pół roku - nie będziesz dostrzegać w pełni piękna tych mebli - bo do dobrego człowiek szybko się przyzwyczaja 8) i tylko my tęsknie wzychając będziemy Ci uzmysławiać jakie cudo masz w domu.

Odebrało mi resztki mowy i nawet wysłowić wrażenia nie potrafię :oops:

gratuluję

ale juz się wykasowała :oops: :oops:

ale obraz kuchni mam cały czas przed oczami :wink: :wink: śliczna - uwielbiam takie kuchnie :D :D bo są ponadczasowe nie to co nowoczesne :roll: :roll:

też będę mieć klasykę ale ciemną dla odmiany :wink: :wink:

Gość Flawia

kuchnia piękna, ciekawa ta obudowa wysoko z halogenami (nad lodówką?) i uchwyty izestawienie kolorów i przeszklenia.

Ale martwi mnie konflikt szafek w narozach, u mnie w domu jest taki notorycznie i postaram sie uniknąć go w mojej kuchni: mianowicie u was, jakwysuniesz cargo to nie otworzysz szafki tuzprzy niej, prostopadłej. U nas taksamo przy ostatniej szafce z szufladami zaczyna sie lodówka prostopadke i juz jest poobijana szufladą. Bo człowiek juz tak jest skonstruowany żewidząc w danym kącie kuchni kogoś - przypomina musię że on cos też z tamtego kata potrzebuje. Jeśli ktos otwiera lodówke to ja akurat wtedy prędko muszę cos z szuflady i odwrotnie... Wniosek na razie z tego mamtaki, że tam u was w narożniku, zamiast jednej z zakrytych szafek powinna być odkryta półka, niekoniecznie bardzo szeroka.... Wtedy być moze byłby utrudniony dostęp do narożnika, ale możliwe że tą kłopotliwą przestrzeń zrobiłabym dostępną z innego pomieszczenia, tam byłaby szafka we wnęce muru, zawsze jest do wyboru wnętrze po lewej lub na wprost :-)

Dziewczyny ,naprawdę bardzo ,ale to bardzo WAM dziękuję.Ciesze się ogromnie bardzo ze jesteście i wspieracie mnie w moich budowlanych poczynaniach. :wink: Jestem dzisiaj bardzo szczęśliwa z powodu kuchni .Wyobraźcie sobie ,ze się nawet z tego wszystkiego poryczałam.Stara ,głupia ,baba.w rzeczywistości meble wyglądają jeszcze ładniej , M zrobił jakieś nieszczęśliwe zdjęcia :Nawet nie widać okapu. :cry: .muszę koncZz,bo cos sie literki porabalz w kompie u sYna i pisanie Zajmuje mi Zybt wiele cZAsu .Co jest u licha :lol: :lol: :lol:

Cześć wszystkim! Wróciłam z weselicha i nie czuje nóg.Wytańcowałam się za wszystkie czasy a tu za tydzień następne.Nie narzekam ,bo lepsze wesela od pogrzebów :lol:

A wracając do kuchni ,to troszkę już mi emocje opadły i zbieram myśli ,co dalej?Za tydzień przyjeżdża glazurnik ,więc koniecznie musimy kupić płytki do garażu i kabinę prysznicową.Zastanowić się tez muszę,jakie płytki będą pod okapem .

No Kobitko to dałaś czadu!!! Ale co jednodniowe było??? W naszych stronach to przeważnie 3-dni aż do znoju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marzę o większej ilości zdjęć kuchni, bo nie mogę się napatrzeć i już zresztą chora jestem, że to wszystko tyle kosztuje :evil: Musiałabym bank obrobić! Dla relaksu pojechałam sobie dzisiaj poogądać starocie i nawet kilka znalazłam, szkoda że nic dla siebie :cry: Ale dla Moni upragniony żyrandol wydybałam :D :wink:

No Kobitko to dałaś czadu!!! Ale co jednodniowe było??? W naszych stronach to przeważnie 3-dni aż do znoju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przypuszczam ,ze ono jeszcze trwa.Ale ja muszę jutro do pracy , nie chciałam tez ,aby syn opuścił szkołę .Tym bardziej ,że to następne mamy jeszcze dalej (550)I wtedy to już musimy zrobić sobie wolne.