Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beauty - twoja kuchnia poprostu powaliła mnie na podłogę!!!! :p :p :p :p Jest piękna, ponadczasowa. W takiej kuchni słowo daję moglabym całe dni spędzać!!! Na swoją kuchnię nie narzekam, ale twoja jest faktycznie dopracowana, w meblach dopieszczony jest każdy szczegól. Pięknie, pięknie i jeszcze raz pięknie. Juz mnie dawno nic tak bardzo nie zachwyciło. Będę śledzic dalsze urządzanie i dopieszczanie kuchni. GRATULUJE :p

Cześć dziewczyny !właśnie wróciłam wybawiona na maxa z wesela!Wszystko mnie boli,nie mówiąc o nogach .których nie czuję :lol: :lol: Szalałam na całego ,a wzięcie miałam nawet u kobiet :lol: :lol: :o :o Do tańca poprosiła mnie Angielka .Taka u nich moda czy co? :o M uśmiał się do łez. :lol: :lol:

Temat budowlany na chwilę zamarł ,ale dzisiaj wysyłam zamówienie na baterie ,kibelki i umywalki.

Glowczku Ja do Ciebie zaglądam często , :oops: :oops: Dzięki Tobie mam przecież te śliczne płyteczki w kuchni ,za co Ci dziękuję :wink:

Amtlo Mikrofalówkę zaplanowałam w szafce obok lodówki.Ja ja tylko używam do podgrzewania,wiec mam nadzieje ,że nie będzie mi przeszkadzać ,że będzie w dolnym ciągu.A jeżeli będzie- to umieszczę ją w spiżarni .Na razie jest to sprawa otwarta.

Zu i Coffe jak tylko się przeprowadzę ,a mam nadzieję ,że to już niedługo nastąpi ,to zapraszam was na kawę do mojej kuchni,ale to będzie dłuuuuga kawa :lol: :lol:

Czeeeee Beauty :D :D

ciebie bolą nogi a mnie szczęka od śmiania się, uśmiech mi towrzyszył podczas całego weekendu który spędziłam na parapetówce w Krakowie :D :D

fajnie mimo bólu wspominać udane imprezy, wesela czy takie forumowe spotkania :wink: :wink:

a kawusia.....już się cieszę :D :D :D

Czeeeee Beauty :D :D

ciebie bolą nogi a mnie szczęka od śmiania się, uśmiech mi towrzyszył podczas całego weekendu który spędziłam na parapetówce w Krakowie :D :D

fajnie mimo bólu wspominać udane imprezy, wesela czy takie forumowe spotkania :wink: :wink:

a kawusia.....już się cieszę :D :D :D

Taka terapia śmiechem potrzebna mi jest dzisiaj ,bo za oknem podle i nic mi się nie chce. :cry: Fajnie ,że parapetówa się udała ,nie ma to jak jak pogaduchy z przemiłymi ludkami :wink:

Na razie nie ma nic :cry: :cry: Teraz jestem na etapie dopasowywania armatury.jak podoba mi sie bateria do umywalki ,to do wanny nie .Chyba nie będę sie sugerować seriami ,tylko wybiorę to ,co mi się podoba.A umywalki ,bidet i kibelek juz wybralam dawno ,tylko chce zamówić wszystko w jednym transporcie.Gratuluje stażu,kiedy zaczynasz?

Ja bym dodała jakiś delikatny motyw, może niebieski albo zieleń pasująca do aksamitnej szuflady. W każdym razie dorzuciłabym coś żeby nie było tak jasno i mdło mimo że okna i blaty pięknie kontrastują :wink: Choć te nieregularne jakby połupane kwadraciki z majoliki strasznie mi się spodobały - jeśli mam wybierać to stawiam właśnie na nie!!!

Kilka inspiracji:

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/31000000124bb7d7/1/160/8NJQ4rqHzj_rd-ZISkTJvSjD0W-D9k9y.jpg

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/31000000124bc34f/1/251/Urf5QjPu0j9DLEqUiPBcQ6jvjZiy_0oQ.jpg

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/31000000124bc64c/1/169/kNcvewWjsD_3LwT9DO4iFp3ohJFzjVy7.jpg

Zresztą jakbyś nie zdecydowała to i tak będzie ok bo nic nie przyćmi uroku tej kuchni :wink:

Iwonko zastanawiam się nad kilkoma wersjami .Podoba mi się też ten pierwszy wariant z wstawką angielską ,ale może jednak byłoby już za dużo elementów ozdobnych? Kupiłam pojedyncze płytki i jutro będę przymierzać .Zień bardzo mi się podoba ,ale chyba jest trochę "za biały'.Wcześniej widziałam tez cegiełki Ceramiche grazia ,ale ecru.,co by mi bardziej pasowały. Niestety trzeba na nie długo czekać .Tym bardziej ,ze nie będę potrzebowała ich zbyt wiele..Nie ukrywam ,ze pojawiła się też myśl wkomponowania mojej boazerii łazienkowej ,której mi troszkę zostało,ale z kolei nie wiem czy będzie jej wystarczająco dużo .Muszę na spokojnie to sobie wszystko przemyśleć .Dodatkowym elementem ozdobnym będzie dekoracja okien .Ale o to mnie nawet nie pytaj ,bo jest to jeszcze sprawa bardzo odległa. :D

Kasiorku. A Ty swoje meble kuchenne będziesz mieć białe?

MichasiaDzięki za odwiedzinki :D :D