Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatka ma już za sobą nie jedną taką przeprowadzkę, więc nie jest to już takie wielkie przeżycie, choć pewnie za każdym razem inne, bo marzenia się zmieniają :D Wcale się nie dziwię, że ten ostatni chce żeby był na 100% wymarzony i ja bym też tak zrobiła, żeby się wprowadzić i rozkoszować spokojem, a jak coś niedokończone to wiadomo że o spokój trudno :-? :lol: a przecież to nic nie przeszkadza siedzieć sobie np. w nowej kuchni godzinami i pić sobie kawkę :lol: Do tego nie trzeba się od razu przeprowadzać :wink:

A ja tam bym chciała, i jeszcze raz...i jeszcze :lol:

A z tym wiekiem to Beatko nie przesadzaj, to że wszystkie psy z twojego rocznika..... nie znaczy że od razu stara jesteś :wink: :lol: . Każdy ma tyle na ile się czuje, bo wyglądasz na 18 :roll: .

Arctica ,ty to potrafisz człowieka podrajcować .A z tym samopoczuciem ,to masz racje .Sama się nie raz sobie dziwie ,skąd mi się biorą takie głupawe ,szczeniackie ,pomysły? :lol: :lol:

Mam ostatnio szczęście trafiać na arcyciekawe Dzienniki :)

Beauty, widzisz która godzina?

Obiad nie zrobiony, kawa mi wystygła, czytam, czytam i choć ja bardziej z tych sielsko-wiejskich klimatów, nie przerwałam czytania, tak się zachwyciłam :oops:

Gratuluję Ci uroczego projektu i pięknych, stylowych i eleganckich wnętrz! :)

Witam , od dawna przegladam dzienniki i nigdy nie czułam koniecznosci aby skomentować , jedne wnętrza zachwycają przy lekturze innych zastanawiam się co skłoniło autora do prezentacji Twoja kuchnia zachwyciła mnie po prostu ,

piękna . Jeśli można prosić o cene na pv to bedę wdzięczna

u hu ,huuu!Ależ mi sie zagęszczenie w komentach zrobiło! Wszystkich Nowych serdecznie witam i bardzo się cieszę ,ze do mnie kochaniutkie zaglądnęłyście.

Sloneczko,żebyś Ty wiedziała ,ile obiadów nie zostało ugotowanych i ile kaw nie wypitych przez to uzależnienie od forum ,to od razu było by ci lepiej.Zaglądam ,na ile mi czas pozwala ,ale przez to wiele domowych obowiązków spychane jest na dalszy plan.Bardzo mi milo ,ze Ci sie moje poczynania ,a raczej efekty budowlane podobają i zapraszam.

gosia4444Również mi bardzo milo ,tym bardziej ,ze zauważyłam ,że jest to drugi Twój post i to u mnie :D :D Oczywiście ,wiadomość wyślę

Zu Ty ,to jak zwykle wpadasz jak po ogień. :D Ciesz się kobitko,że miałaś mało przeprowadzek do tej pory .Ja już mam za sobą trzy (nie licząc akademika) i uwierz mi ,ze jest to to coś ,o czym chciało by się zapomnieć :lol:

Papuszkukochany ,od zadyszki można szybko przejść w migotanie przedsionków :lol: :lol: Czego ci nie życzę ,tym bardziej ,że jesteś dopiero w preludium budowlanym i duuuużo ci sił jeszcze potrzeba ,aby przez to wszystko przebrnąć.Ale co ja gadam -budowa jest piękna i taka....budująca :lol: :lol: później wpadnę do Ciebie ,bo teraz mam "przerywnik " w pracy

Arctico ,już Cie widzę na progu :lol: :lol: nie myśl ,że ja niegościnna jestem ,skoro nie mam stołu i krzeseł;.Wprost przeciwnie . :D Wiad. wyślę tylko ździebko później