Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek :D :D :D

robię sobie wolne do poniedziałku bo w taką pogodę nie wychodzę z domu

nadrobię lekturę i oczywiście po raz 100000 posiedzę nad projektem :D

też tak miałyście że wertowałyście te kartki z rysunkiem iswojego projektu, myslałyście nad każdym drobiazgiem....firankami, zasłonkami, obrazami....dzbanuszkami, świecznikami.... chyba zwariowałam :roll:

choć ma powstać do dopero za kilka miesiecy :roll:

Doberek :D :D :D

robię sobie wolne do poniedziałku bo w taką pogodę nie wychodzę z domu

nadrobię lekturę i oczywiście po raz 100000 posiedzę nad projektem :D

też tak miałyście że wertowałyście te kartki z rysunkiem iswojego projektu, myslałyście nad każdym drobiazgiem....firankami, zasłonkami, obrazami....dzbanuszkami, świecznikami.... chyba zwariowałam :roll:

choć ma powstać do dopero za kilka miesiecy :roll:

Zu ,ale masz fajnie ,że tak możesz sobie posiedzieć w domku i oddać się lekturze.Zazdraszczam. :wink: Ja tak wnikliwie projektu nie wertowałam może to byl błąd ,bo teraz "idę na żywioł'.Wszystkiego na pewno nie przewidzisz,ale problemy konstrukcyjne ,radziłabym rozgryźć zawczasu ażeby uniknąć w przyszłości rozczarowań.Np.takich ,jakie ja mam obecnie przy okazji montażu kabiny.A firanki i inne pierdółki sobie odpuść.Zanim wybudujesz to na pewno już co innego będzie Ci się podobać.

Bo guła zapomniała aparatu :cry: Ale jutro będą na pewno.Chciałabym ,aby już była podłoga ,to wtedy łazienka już będzie miała wygląd.Zamontuje nam jeszcze kabinę ,która ma dojechać jutro,natomiast z zakupem umywalki wstrzymam się do zamontowania drzwi wew.Maja się otwierać do wew.łazienki i nie wiem ile miejsca zostanie mi na umywalkę .Ta górna łazienka jest bardzo malutka i nie bardzo przez to ustawna.Zmniejszyła się znacznie po ociepleniu skosów,nawet nie przypuszczałam ,ze tyle pow.zajmie ocieplenie.

No Beauty twoja kuchnia dzisiaj oczarowała mnie znowu, matko nie chce myslec co będzie jak będzie skonczona....A jezeli chodzi o przeprowadzkę to chyba tez poczekalabym az wszystko będzie w miarę pokonczone. Wtedy radosc będzie o niebo większa. Ja musialam sie na budowę wlasciwie wprowadzic (w Krakowie, gdzie wczesniej mieszkalismy, przezylismy pozar bloku. Mieszkanie wynajmowalismy tylko, ale nie nadawalo sie potem do zamieszkania bez remontu, więc....przeprowadzka). A i tak zawsze będzie cos do zrobienia, typu przykręcic karnisz, pomierzyc firanki itd. :) :) :)

, . A i tak zawsze będzie cos do zrobienia, typu przykręcic karnisz, pomierzyc firanki itd. :) :) :)

Dzięki za odwiedzinki!przeżyłaś horror :o Palący się blok?Musiało być to straszne przeżycie.Chociaż ja kiedyś też miałam straż pożarną w mieszkaniu ,ale trochę z innego powodu.Mieszkaliśmy wtedy w bloku ,na drugim piętrze.Moja trzyletnią wówczas córcią opiekowała się teściowa. Trzepiąc poduszkę na balkonie wypuściła ja z ręki.Spojrzała na córkę ,która akurat coś tam sobie rysowała i stwierdziła ,ze niepostrzeżenie zejdzie na dól .Ledwo się drzwi za teściowa zamknęły ,córeczka hyc na taborecik i zamknęła antywłamaniowe drzwi od środka.Panika teściowej sięgnęła zenitu ,córka drzwi nie mogla otworzyć . Zawiadomiła szybko straż pożarną ,a z córka rozmawiała przez drzwi ,żeby dziecko się nie wystraszyło.Zjechały sie dwa wozy strażackie,afera na osiedlu niesamowita.Ludzi kupa .Strażak wszedł na balkon ,a córka z uśmiechem na twarzy otworzyła mu drzwi balkonowe. Radochę miała nie z tej ziemi.W tym wypadku panikowali dorośli.zanim przyjechali strażacy ,to córka odebrała jeszcze telefon napiła się soku i zrobiła siku.Luzik

:lol: :lol: