Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

słoneczko ja kiedyś też śniłam o tej z Arino ,ale jak się okazało ,że super firmę mam na wyciągniecie ręki(60km),to przestałam już szukać.

Z wyborem koloru na ścianę tez miałam przeboje . Parę litrów farby stoi cichutko i czeka na wykorzystanie ostatecznie chyba w garderobach.Panowie w mieszalni tez już mieli mnie chyba dość ,bo niestety ciągle było -nie to.Ale w końcu udało mi się dobrać taką ,jaką chciałam . :wink: Szczerze mówiąc to w takim kolorze mogłyby być pomalowane ściany na całym parterze.

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Miłe Forumowiczki!

Trafiłam Beauty doTwojego dziennika skuszona słowem "dworek" bo uwielbiam wszystko co się z nim kojarzy. Oglądając fotki kuchni normalnie szczęka z zawiasów mi wpadła z zachwytu... :wink: a jest to tym bardziej dziwne że nigdy mi się białe kuchnie nie podobały i nigdy nie miałam zamiaru takowej mieć.. ale "nigdy nie mów nigdy"... Jest poprostu piękna w angielskim stylu a takie mi najbardziej leżą. Przemyślana od początku do końca łącznie z płytkami na podłodze które tez są super! I gdy Bozia da i kiedyś sie wybuduję (oczywiście będzie to "dwór") :D , to będę miała zgryz czy kuchnia ciemna czy biała...

Jeszcze z niecierpliwością czekam na kuchnię i wnętrza Kasiorka bo u niej to też cuda... :wink:

Pewnie pobiłam gosia4444 bo to jest mój pierwszy wpis na forum 8)

Aha zapomniałam o drzwiach wejściowych! Przepiękne!!! dobrą chwilę jęczałam nad nimi z zachwytu! Podniosłaś mnie na duchu i przywróciłaś wiarę w dzisiejszych rzemieślników :wink:

Pozdrowionka i oby czas do przeprowadzki się nie dłuuużył!

O ja piernicze!!! Ale masz drzwi wejściowe :o

SZACUN!!

:lol:

pOZDROWIONKA!

Dzięki,że wpadłaś .Pobiegłam w te pędy do ciebie ,ale nie widzę prawie żadnych zdjęć :cry: :cry: :cry:

Takie fotograficzne rozczarowania zawdzięczam beznadziejnemu Fotosikowi.pl :evil: Skurczybyki!

Muszę zmienić foty bo mnie wkurza taki dziennik bez zdjęć.

W sumie to niewiele straciłaś bo u nas nic ciekawego się nie dzieje na budowie :roll:

Ale w marzeniach mam już umeblowany dom centymetr po centymetrze.... :oops:

A Twoje drzwi, jeszcze raz powtarzam: niesamowite!!! :o

Właśnie zobaczyłem jaką masz przepiękną kuchnię.

Super fajna, śliczna . Zaraz pokażę Marioleńce.

Dzięki Asaf, a mnie z kolei przydało by się choć trochę Twojego zapału w zagospodarowaniu działki . Mnie już powoli opadają skrzydła ,- ,ale może na wiosnę się odrodzę .....jak feniks :wink:

Edissa ,dziękuję za te wszystkie miłe słowa .Nawet sobie nie wyobrażasz ile radochy mi sprawiłaś swoim postem :wink: Przechodzę powoli w etap inwestorskiego zmęczenia materiału i każda pochwała mobilizuje do walki z wykończeniówką.Chciałabym w swoim domu zachować klimat stonowanej ,klasycznej elegancji,ale jednocześnie zachować umiar i prostotę.Bardzo boję się ,abym z czymś nie "przedobrzyć" i dlatego bardzo pomocne jest w tym forum, Parę razy zdarzyło się ,ze pod wpływem komentarzy forumowych koleżanek zrobiłam coś inaczej :wink: Dlatego pisz kobieto ,co ci się podoba ,a co nie,każda uwaga jest mile widziana :wink:

Jeszcze zapytam nieśmiało ,czy u Ciebie pierwsza łopata została wbita ,czy masz to w planach??

magdziak zdążyłam oblukać jeszcze raz Twój dziennik i z tego co mi się wyświetliło wywnioskowałam ,ze została WAM TYLKO SAMA SŁODYCZ BUDOWANIA-WYKONCZENIÓWKA :D :D poczekam na zdjęcia.Mam nadzieje ,ze Ci się będą tez podobały drzwi wewnętrzne ,niedługo montaż ,.Wychodzą spod tej samej ręki :D

Cześć dziewczyny .Dopiero się wygramoliłam z łóżka.Pogoda u nas "pod psem" i nie mam ochoty na nic ,a tym bardziej na porządkowanie chałupki.(słyszałam przez sen ,coś jakby M o tym wspominał ,ale może mi się śniło? :lol: :lol: )

ArcticaMęcz kobieto do "bólu" .Mamy zbliżone gusta ,więc może coś tam Ci zawsze podsunę ...A jak ktoś z boku spojrzy ,a nie górują emocje ,to sama wiem po sobie,analizuję przynajmniej problem jeszcze raz.

kala nie jest tak słodko z tymi majstrami ,jak się wydaje.Mam paru takich na "czarnej" liście ,ale nie będę pisać ....bo pewnie czytają dziennik.Ale rzeczywiście ,z większością rozstaliśmy się w poprawnych stosunkach :lol: :lol:Szczególnie Ci od wykończeniówki baaaardzo mi pasują :wink:

Moniamilo ,ze wpadłas ,bo baaardzo rzadko Cię widuje na forum .Ja tez nie jestem za często ,ale Ciebie to nie ma w ogóle.Coś planujesz teraz na budowie?Jeżeli chodzi o drzwi to sama jestem bardzo ciekawa jak wyjdą .Niby

wszystko zaplanowane i rozrysowane,ale ten Mój stolarz to jest

indywidualista i zawsze coś od siebie doda.Ale mimo wszystko mam do niego zaufanie i myślę ,ze wszystko wyjdzie dobrze.Mam natomiast niemałą zagwozdkę jeżeli chodzi o schody.Jeszcze nie jestem zdecydowana ,czy przęsła dać kute ,czy wszystko z drewna .Boje się ,żeby ten hol nie wyglądał ,jak w jakimś hotelu. :wink:

googulkupobiegłam szybko do dziobaka.Rzeczywiście kuchnia prezentuje sie fantastycznie .Ma chłopak niebywały talent i szkoda ,ze takie cuda robi Amerykańcom.Ale coś kiedyś mi pisał ,że już po Nowym Roku ma zjechać do Polski na stałe.Zawsze ciekawiło mnie jakie wysokie sa w tych jego kuchniach pomieszczenia ,skoro mozna ciągnąc szafki az do sufitu .U mnie było by zbyt wysoko.Jedno bym w tej kuchni zmieniła.Pochowałabym wszystkie sprzęty , w meblach ,bo jakoś mi ten chrom nie leży .Ale tak pewnie zażyczył sobie Inwestor. :wink: