Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tego sie właśnie boję,.Pare przykładów w obec nym domu mogłabym podać.

Jeszcze tu znalazłam fajne klamki

http://www.salicepaolo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=75&Itemid=36

ulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllla ładne tam klameczki są :wink:

zlinkuję do siebie bo warto :D

Dorotko ,a żyrandol Ci się podoba?Jeszcze nie mogę powiedzieć ,ze jest mój ,ale może jutro?

Zu,podczytywałam sobie ,ze się ubawiłaś u Rasi?

Ubawiłam to mało powiedziane :D :D :D

wróciłam o 3 rano do domu :wink: :wink: :wink:

i tylko dlatego że siłą wyrwałam męża bo miał problem w opuszczeniem domu gospodarzy :lol: :lol: :lol:

było tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle forumowiczów :D :D :D :D i tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle innych gości :D :D :D :D :D :D

szczęka od gadulstwa i śmiechu jeszcze mnie boli :lol:

Klamki już kiedyś oglądałam, nawet chyba wkleiłam Ci do nich link przy okazji pierwszych inspiracji drzwi zewn.? :lol: Nie pamiętam, ale klamki dobrze znam :lol: Jak chcesz coś tak ozdobnego to wybierz z nich jak najprostszy model, wtedy nie będzie jak w kościele i nie opatrzą Ci sie tak szybko :wink: Coś czuję, że jak już znajdziesz coś konkretnego to ja już nie będę musiała szukać :lol: :wink:

Klamki już kiedyś oglądałam, nawet chyba wkleiłam Ci do nich link przy okazji pierwszych inspiracji drzwi zewn.? :lol: Nie pamiętam, ale klamki dobrze znam :lol: Jak chcesz coś tak ozdobnego to wybierz z nich jak najprostszy model, wtedy nie będzie jak w kościele i nie opatrzą Ci sie tak szybko :wink: Coś czuję, że jak już znajdziesz coś konkretnego to ja już nie będę musiała szukać :lol: :wink:

wydaje mi się ,że następny kierunek w poszukiwaniu klamek ,to będzie najbliższa memu sercu łódź,oni maja chyba ten sklep kolo radomska.A wzór na pewno będzie najprostszy ,te barokowe to w ogole nie są w moim guście.

http://www.antykiar.webd.pl/allegro/m21100924.JPG

Licytuję taki żyrandol .Ładny?

ładny, choć nie w moim typie :oops: To żyrandol w stylu Art Deco (zwłaszcza klosze, bo reszta to jakaś nietypowa), więc musisz przemyśleć czy reszta mebli będzie w podobnym stylu :roll:

jeśli Ci się podoba, to bierz śmiało :wink: :D

http://www.antykiar.webd.pl/allegro/m21100924.JPG

Licytuję taki żyrandol .Ładny?

ładny, choć nie w moim typie :oops: To żyrandol w stylu Art Deco (zwłaszcza klosze, bo reszta to jakaś nietypowa), więc musisz przemyśleć czy reszta mebli będzie w podobnym stylu :roll:

jeśli Ci się podoba, to bierz śmiało :wink: :D

Moniko ,ten żyrandol baaardzo mi się podoba .Jest masywny ,waży przeszło 20 kg o średnicy około 1m. I ....Taki nietypowy ..jak ja. :D Nie jest tak bardzo bogato zdobiony,co mi akurat odpowiada,a style takie u mie troche pomieszane bedom :wink: