Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny ,to tylko pozory ,ze przemawia przeze mnie WIELKIE SPOKO!Wewnątrz mi się wszystko gotuje ,tym bardziej ,że M coś bąknął ,ze wydaje mu się ,że ościeżnice są ....za wąskie! a mnie się wydaje ,ze to są opaski z jednej strony .Tak naprawdę to na razie nie ma co oglądać,bo nie jest jeszcze nic zamontowane.Takk ,jak pisałam w dzienniku,stolarz się chyba aklimatyzuje ,bo parę dni u mnie spędzi.

A z tą aukcja to tez mam nerwa,bo strasznie jestem napalona na ten żyrandol.Zobaczymy jutro ,ale będę walczyć jak lwica i jak tygrysica razem wzięte :wink:

Przerżnęłam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Facet przebił mnie o 25zł.Arctico , dzięki za pocieszenie. :wink: Może to jeszcze nie był mój czas? :wink: Ale mimo wszystko mi smutno. :cry:

Oj, to faktycznie smutno :( Za ile się sprzedała?

Na pocieszenie powiem, że wg mnie jest to lampa holenderska z dokombinowanymi kloszami art deco. Jeśli koniecznie chcesz taka, spróbuj poszukać w sklepach z holenderskimi rzeczami podobnej lampki, a artdecowskie klosze dokupisz bez kłopotu na allegro. Poza tym, jest tyle pięknych, oryginalnych, starych lamp... na pewno coś wybierzesz, pewnie nawet coś ładniejszego :wink: :D