Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny ,wpadam na chwile ,[/i] jezdem w pracy .Szybciutko odpowiadam,te drzwi są na piętrze do pokoju Zuzi ,widać je z dołu ,są tuż nad drzwiami miedzy salonem a holem .Z racji tej ,że są widoczne dość znacznie postanowiłam ,ze będą bardziej bogate i ozdobione będą jeszcze portykiem ,natomiast wszystkie pozostałe będą miały proste opaski wokół (zresztą na więcej ozdób mnie już niestety nie będzie stać a wydaje mi się zresztą ,że to już by była przesada :wink: )Acha ,zapomniałabym ,drzwi między holem i kuchnią tez będą miały szybki

Dziewczyny ,wpadam na chwile ,[/i] jezdem w pracy .Szybciutko odpowiadam,te drzwi są na piętrze do pokoju Zuzi ,widać je z dołu ,są tuż nad drzwiami miedzy salonem a holem .Z racji tej ,że są widoczne dość znacznie postanowiłam ,ze będą bardziej bogate i ozdobione będą jeszcze portykiem ,natomiast wszystkie pozostałe będą miały proste opaski wokół (zresztą na więcej ozdób mnie już niestety nie będzie stać a wydaje mi się zresztą ,że to już by była przesada :wink: )Acha ,zapomniałabym ,drzwi między holem i kuchnią tez będą miały szybki

Bożesz ty mój...

Toż to wrota do pokoju córki :o Pewnie tatuś był za, żeby uniemożliwić chłopcom szybkie forsowanie :lol:

Piękne są Beatko, po prostu rewelacyjne!!!! Reszty już nie musisz wykańczać bo jak ktoś tylko przejdzie za drzwi to padnie trupem z wrażenia :roll: :wink:

Moniko jeżeli chodzi o kolor ,to ustaliłam ze stolarzem ,że b że wewnętrzna stolarka będzie jakby dwa tony jaśniejsza od drzwi wejściowych. Aby uzyskać ten kolor to wiem ,że mieszał ze sobą jakieś dwie bejce.W tej chwili fajnie ten kolor harmonizuje z blatem w kuchni .Byłam przed chwila na budowie ,są już założone skrzydła do salonowych i po prostu ...poryczałam się . Jutro cyknę zdjęcia ,to same ocenicie ,ale ma facet talent w łapach ,to trzeba mu oddać. :wink: