Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

teraz mam beemwe :lol: kiedyś moje wymarzone :roll: :lol: ale to nic specjalnego, w końcu trzeba oszczędzać :wink:

Czekam na foty oświetlonej kuchni!!!

Nooooo kochaniutka jak beemą podjedziesz pod Urząd,to wszyscy sikają pewnie z zazdrości :D :D Ja mam hondę accord ,której nie zamieniłabym na nic innego .no może tylko na nowszy model :wink:

Zdjęcia kuchni porobię,może nawet dzisiaj. Miłego dnia!!

Beatko, jakie wybierzesz, to będą ładne - każdy ma inny gust i upodobania, więc trudno doradzać w takich szczegółach. Ja bym najbardziej optowała za całymi drewnianymi, ale Ty już zdecydowałaś, ze będzie opcja "mieszana", więc może lepiej niezbyt udziwniona, żeby nie przedobrzyć :wink: Moja kuzynka ma drewno łączone z metalem - balustrada w tym stylu:

http://www.allegro.pl/item814207079_balustrada_kuta_porecz_schodowa_barierka_warszawa.html

Bardzo ładnie to wygląda- proste i b.eleganckie zarazem :wink:

a wy skubane poobrazaly sie na mnie czy co :o

marsz do mojego dziennika i no juz ! kupilam lustereczko do lazienki i nikt mnie nie pochwalil :cry:

Angi,kochana nie zapomniałam ,no skądże? Tylko ostatnio wpadam tylko na trochę i nie zawsze zdążę coś skrobnąć ,bo wredota ,moja córka, wyłącza mi kompa,Ale już do Ciebie idę. :wink:

ja też zaraz lecę, obiecuję :D Wychylę tylko nos z papierzysk :roll: :lol: A co do aut to honda mniaam, zwłaszcza ta po 2002r. :wink: A ja swoim jeszcze nie jeżdżę, mąż kupił mu wczoraj nowe buciki a dzisiaj ma jeszcze sprawdzić parę kontrolek :roll: :lol: schody będa piękne, po tym stolarzu nie można sie niczego innego spodziewać, zresztą Twój gust też jest nam dobrze znany :D

Beatko, jakie wybierzesz, to będą ładne - każdy ma inny gust i upodobania, więc trudno doradzać w takich szczegółach. Ja bym najbardziej optowała za całymi drewnianymi, ale Ty już zdecydowałaś, ze będzie opcja "mieszana", więc może lepiej niezbyt udziwniona, żeby nie przedobrzyć :wink: Moja kuzynka ma drewno łączone z metalem - balustrada w tym stylu:

http://www.allegro.pl/item814207079_balustrada_kuta_porecz_schodowa_barierka_warszawa.html

Bardzo ładnie to wygląda- proste i b.eleganckie zarazem :wink:

No właśnie o takie połączenie mi chodzi ,z tym ,ze u nas ,te pręty będą bezpośrednio łączone z drewnem .Poręcz będzie drewniana.Pręty M wymyślił 14 ,czyli dość grube i oklepywane tak nierówno .Mogę to sobie tylko wyobrazić ,gdyż do kowala pojechał beze mnie :wink:

Myślałam wcześniej tez o drewnie,ale w końcu stwierdziłam ,ze metal wprowadzi trochę urozmaicenia.U mnie ten hol jest otwarty,więc drewna będzie ,aż nadto.Po lewej stronie od wejścia będzie stała w przyszłości potężna szafa ,tez w kolorze schodów i drzwi ,wiec może już by było za dużo.