Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

okrągłe oklepywane? jakoś nie mogę sobie wyobrazić :-? :roll:

Ps. a jak tam Twoje oklepywanie????? pewnie "nowonarodzona" :roll:

:lol: :lol: No może tylko gdzieniegdzie ,tam ,gdzie nie będzie oklepywania :lol: :lol:

A ja faktycznie ,czuję się jak młody bóg,ze 30 kg mi z ramion zlazło.Ale najgorsze jest to ,ze postawili mi bańki ,zapomniałam ,ze idę 27 na imprezkę i planowałam odzienie bardziej roznegliżowane.Mam nadzieje ,że te ozdoby pleców mi do tej pory zejdą,bo jeszcze kto pomyśli ,ze m sadysta :lol:

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak ja lubię tu zaglądać, normalnie czuję się jak w domu...

Cieszę się że poczułaś się lepiej po zabiegu :wink: lampy wyglądają ciekawie :D To metal czy drewno??? Te klosze??? Wreszcie mogę się napić herbaty i coś zjeść... Dali mi taki wycisk, że aż mnie paluszki bolą od klepania w klawiaturę :roll: ale się cieszę bo chociaż niewiadomo kiedy zleciał mi już prawie dzień :D i już niedługo do domciu, a w domciu też na pełnych obrotach - w końcu córce muszę to jakoś wynagrodzić :wink: Szef gdzieś pojechał, i drugiego pana też nie ma (hihi) więc na fm można posiedzięć bo ja rzecz jasna ekspres i wszystko migusiem skończyłam :lol: Cieszę się że znalazlam czas żeby tu zajrzeć :D

Jak ja lubię tu zaglądać, normalnie czuję się jak w domu...

Cieszę się że poczułaś się lepiej po zabiegu :wink: lampy wyglądają ciekawie :D To metal czy drewno??? Te klosze??? Wreszcie mogę się napić herbaty i coś zjeść... Dali mi taki wycisk, że aż mnie paluszki bolą od klepania w klawiaturę :roll: ale się cieszę bo chociaż niewiadomo kiedy zleciał mi już prawie dzień :D i już niedługo do domciu, a w domciu też na pełnych obrotach - w końcu córce muszę to jakoś wynagrodzić :wink: Szef gdzieś pojechał, i drugiego pana też nie ma (hihi) więc na fm można posiedzięć bo ja rzecz jasna ekspres i wszystko migusiem skończyłam :lol: Cieszę się że znalazlam czas żeby tu zajrzeć :D

Zaglądaj Iwonko ,jak najczęściej ,zawsze miło mi Cię gościć :D :D

Te lampy są z metalu ,takie postarzane trochę .Myślę ,że dobrze będą wyglądały nad blatem ,tylko firma nie ma w ofercie przysufitowej .Przysłali mi propozycje ,ale jeszcze nie pooglądałam ,bo to są same symbole .Musze je odszukać,a to zajmie trochę czasu.

Iwonko Ty w tej pracy się tak nie nadwyrężaj .Jak te stare wyżeraczki wyczują ,żeś taka szybka ,to Cię robota zasypią i już w ogóle Cię nie będę na forum oglądać :lol: :cry:

Dzień doberek!!!A ja dopiero wstałam :oops: :oops: :oops: Ale tez jeszcze parę telefonów do salonów z armatura i idę se na nią zapracować :wink:

Mam nerwa z tą moją górną łazienką.Drzwi otwierają się do wewnątrz( niestety tak musiało być) i wchodzi się wprost na umywalkę .Nie mogę sobie jakoś teraz tego wyobrazić ,czy to będzie wygodne .Musze kupić najmniejszą i najlepiej najwęższą. Chcac zrobić w retro to wypadałoby położyć ja mną postumencie ,żeby choć wrażenie większej przestrzeni było .Oponuje M ,nie lubi kurzych stopek. :cry: