Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bożżże ,Wy już se możecie spokojnie oglądać Mam talent ,a ja dopiero wróciłam z kominków i niestety .....do garów. :cry: :cry: :cry: :cry:

Monia ,ale dzisiaj namieszałaś , :o :o Będzie wołowina, schab "po mojemu:czyli duszony i do tego wszyćko co mam z warzywek.Córka piecze pleśniaka ,wg przepisu teściowej i dwie sałatki -z selera i ....drugiej jeszcze nie wybrałam.No to nara.

Tak bardzo żałuję ,że się nie odchudzasz :cry: :lol: :lol: Ale na imprezę ,jak najbardziej zapraszam ,zapomniałam dodać ,że robię jeszcze gołąbki :wink:

A jeżeli gołąbki ,to musi być coś do nich .Może coś z tego wybierzemy?

http://www.obrazky.pl/obrazky/tanie-wina-890-OBRAZKY.PL.jpg

uwielbiam gołąbki :D

czasami jak mi się nie chce bawić w zawijanie, to piekę w piekarniku sam farsz w wąskiej wrytfannie i do tego sos pieczarkowy :D Natomiast na klasyczne gołąbki narobiłaś mi ochoty i zrobę w przyszłą sobotę :wink:

Ja niekiedy ,do samego farszu kroję na drobno kapustę,formuję takie sobie klopsy i też zapiekam .Wtedy są to takie niby gołąbki ,pychotka.Na jutro robię tradycyjne ,bo też jakoś tak za mną chodziły :wink:

takie też robię, tylko wcześniej parzę tę siekaną kapustę - pyszne :D

przepis mam od naszej szkolnej kucharki, która takie pyszności robi w ramach szkolnych obiadów dla dzieci :wink: :D

ściągnęlam też od niej pomysł na krokiety z pieczarkami i tartą mozarellą - również polecam :D

No to jestem po wszytkiemu.Rodzinka odjechała ,mam nadzieję ,ze nakarmiona.Spędziliśmy bardzo sympatyczny dzień .Odwiedziła nas kuzynka mojego M z mężem,jest matka chrzestną mojej Zu .Bardzo się lubimy i dość często odwiedzamy,tym bardziej ,że oprócz mojego brata ,który mieszka w tej samej miejscowości ,co ja ,jest to jedyna rodzinka ,która mieszka tak blisko nas.Dzieli nas 100km.Reszta niestety ,(a może stety) w dość dużym oddaleniu.