Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiek33 dzieki za odnalezienie i wklejenie przepisu, widze ze mase roboty przy tych golonach :)

a teraz pytanie do Moni albo tych koleżanek które robiły w/g tego przepisu,

nie mam piekarnika, czy brać sie za te golonki, czy to własnie zapiekanie jest ta wisienką na torcie?

zapiekanie jest b.ważne, ale co Ci zależy spróbować bez piekarnika :wink:

jak nie zasmakuje, to już nie powtórzysz i tyle :wink:

Gosiek33 dzieki za odnalezienie i wklejenie przepisu, widze ze mase roboty przy tych golonach :)

a teraz pytanie do Moni albo tych koleżanek które robiły w/g tego przepisu,

nie mam piekarnika, czy brać sie za te golonki, czy to własnie zapiekanie jest ta wisienką na torcie?

zapiekanie jest b.ważne, ale co Ci zależy spróbować bez piekarnika :wink:

jak nie zasmakuje, to już nie powtórzysz i tyle :wink:

a można je w Turbo HalogenOven upiec :roll:

U mnie ten numer nie przejdzie ,ażeby telewizornia byla w innym pokoju,nawet dio tego przeznaczonym .Doszłoby do tego ,że co poniektórzy wcale by z tego pokoiku nie wychodzili ,a salon stałby bezużyteczny ,no ,może użyteczny ,ale tylko spełniałby funkcję muzeum :lol: A tego bym nie chciała.Dlatego przewidziałam miejsce dla telewizorka w takiej ramie . :wink:

ja wymyśliłam zeby tv był w pokoju nad garazem bo malż moj szanowny jest miłośnikiem dobrego sprzetu i jak z kolegami ( raz w tyg) glądają film z efektami to mnie ..... :evil: :evil: :evil: :evil: delikatnie mówiąc drażni - więc chyba będą dwa tv - wersja delikatna w salonie i z efektami w drugim ( i sciany bedą wyciszne ) :roll: :roll: :roll:

zuz@nka, wetne sie w temat bo moj mezulek marzy o wymianie sprzetu do TV i sluchania muzyki :roll: ale sie kompletnie nie zna. Moze twoj maz by nam cos doradzil :D zapytasz sie plisssssssss :wink:

Dziewczyny tu można sobie poczytać na temat mechanizmów różnistych do zasłaniania tv.

http://forum.muratordom.pl/post3811150.htm#3811150

Można tez zakupić komodę od razu z takim mechanizmem .Czego to ludzie nie wymyślą.:o

Ale w sytuacji ,kiedy telewizję ogląda się często,to takie cuda nie będą zdawać egzaminu .Przypuszczam ,ze to bardzo wolno idzie.Mnie z kolei ,może jestem okropna ,ale kojarzy się z zasłanianiem Licheńskiego obrazu . :wink:

ja mam taką starą wersję kombiwaru (wygląda identycznie), ale kupiony jakieś 10 lat temu :roll: i często zamiast piec w piekarniku to pieczemy w tym, i nie widzę większej rónicy :wink:

Beatko, ja myślałam o takiej ramie z chowającym się w ścianie obrazem przy włączeniu tv, ale to chyba mało realne :oops:

Iwonko a wracając do tego telewizora ,to mnie to jakoś nie leży to zasłanianie obrazem .Znając życie ,to pewnie i tak często będzie telewizor odsłonięty .Tym bardziej ,jak masz dziecko małe .które chce oglądać bajki .Chyba,żeby faktycznie przeznaczyć któreś pomieszczenie na pokój telewizyjny.Wszystko zależy od stylu życia rodziny.Ja już wiem ,że w salonie siedziałabym sama,a po to zrobiliśmy wielki salon ,żeby się w nim swobodnie powykładać i być razem.U mnie zostanie opcja z telewizorem umieszczonym w ramie ,a pod nim planuje dość potężny bufet.

a można je w Turbo HalogenOven upiec :roll:

jakoś nie mam przekonania do tych Tele Mango-skich wynalazków :-? :D

ale dzieki za podpowiedz,

będę robić golony z gara

Ja już kilka razy nacięłam się na telewizyjne rewelacje i już więcej żadnych takich zakupów.Magdaleno ,po wyjęciu z wywaru może przełóż do rondla te golony ,chociaż i bez tego będą na pewno pyszne. :wink:

http://foto1.m.onet.pl/_m/f94e5f5eb25a3f5889ea06cef4389bf5,10,19,0.jpg

Codziennie nowych wrażeń, podejmowania nowych wyzwań, sukcesów przychodzących z prędkością światła i szczęśliwych chwil trwających całą wieczność...

Ps. ładnie to tak się przyznawać dopiero po fakcie? :wink:

Dobrze, że tym tortem się zrehabilitowałaś :roll: , mniammmm...