Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co to za smutna minka beauty?

Bardzo fajna umywaleczka, a wkomponowana w ładną glazurkę będzie się świetnie prezentować! :D:D:D

Najbardziej to mnie denerwuje ten półpostument.Moim faworytem była taka

http://megalazienki.pl/img/produkt/3694/350x280,2091_0.jpg

bo z tej serii będę miała w dolnej łazience. Ale nawet najmniejsza będzie za szeroka do górnej łazienki, chcąc swobodnie wejść .Pocieszam sie ,ze jak pomaluje się ściany ,powiesi ładne lustro i zabuduje skosy ,to nie będzie tak źle.W końcu zamiar był taki ,aby było w niej na pól-nowocześnie. :wink:

Beauty, właśnie "byłem" w odwiedzinach w waszym pieknym dworku.

Bardzo gustownie,kosztownie i pięknie , z polotem, smakiem, i umiarem.

Dałabyś namiar na tę boazerię w łazience, i klamki? żona się zakochała w tym:):):), ja zresztą też.

Nasze klimaty tam tworzycie.

Witaj diabel200,miło mi ,że zajrzałeś i mój domek Ci się podoba .Mam nadzieję ,ze będziesz zaglądał częściej i pisał ,co Ci się nie podoba :lol: :lol:

Wiad.wysłałam na priv

też jeździłam - najchętniej nocą :oops: :oops: i z racji wieku była to niezła prędkość z którą teraz bym nie jeździła - o nie !!!!!

motoru małż się pozbył jeszcze za kawalera i teraz błaga żeby wzbogacić nasz garaż o taki sprzęt ale już chyba nie chcę :roll: :roll:

choć mówię do niego że jak ma kupić to teraz bo jeszcze znajde sobie męża albo dopiero na emeryturze kiedy to pogodzę się z samotnością 8)

Motorem i ja jeździłam :D Nawet teraz chodzi mi po głowie (i już nawet trułam mężowi) zakup jakiegoś ścigacza :o :oops: ale utrzymać nie mogę :(

Pozdr. gorąco bo dużo muszę nadrobić, jakoś mi czasu brakuje, ale już niedługo :wink:

a ja mojego męża prawie nie zabiłam jak sie dowiedziałam, że córce skuterek kupił !!!! :o :x :x

mam juz taką nature...boje sie takich maszyn !!!! :( :( :(

Wieszkaluś ,ja szalałam na motorze 25 lat temu ,teraz to chcę tak sobie pojeździć dla przyjemności i na spokojnie.Nie ukrywam ,ze dzisiaj też mnie gówniażeria wkurza ,jak jedziesz samochodem 150 i myślisz ,ze Ci nic nie zagraża ,a tu znienacka wyprzedza Cie jakiś motocyklista :evil: ,który prawie się o Ciebie ociera :wink: [/b]