Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się Barbórkowo!! Co roku przypomina mi się ,jak mój synuś na Barbórkę śpiewał "Górnik świdlem ,węgiel klusy ,z latarenki światło spływa".... :lol: a teraz chłop 17lat.

Parapety przyjechały z samego rana ,M w szoku ,ze tak punktualnie. Kamieniarz zaczął od murowania podpory pod blat wannowy.Najgorsze jest to ,ze blat zamontuje w momencie ,kiedy będę już miała baterię ,musi wyciąć dziury .A ja jej ni mom.Czekałam nie wiem na co ,a teraz może być problem ,bo chyba na nią trzeba czekać.No nic , zaraz będę dzwonić do sklepu. :wink:

małgoś qrcze ,tego breloczka to tez by mi było żal.A winko dobre ,oj dobre :lol:

iwonko,może bym sobie dała spokój ,tylko obawiam się ,że on zamiast po pieniądze może przyjechać z parapetami :lol: :lol: Chyba wyślę do niego smsa

Zdjęć niestety dzisiaj nie będzie :cry: Wybrałam się dzisiaj do Wielkiego Miasta po prezenty mikołajkowe ,a tam wszędzie ludziów tyle i kolejki niemożebne,że w końcu zastała mnie noc , a była tylko godz15sta.Nie chciało mi się już jechać na budowę.Pozdrawiam Wszystkich Mikołajkowo.Mam nadzieję ,że buty macie wyczyszczone?

http://bi.gazeta.pl/im/3/5955/z5955113X.jpg

ja tez dzisiaj buszowalam po sklepach ale szybko wylecialam z gry - nie mam juz cierpliwosci do takich wypadow, wnerwiaja mnie kolejki, tlumy nerwowych ludzi :evil: ale choinke przytachalismy i juz stoi ubrana :D 8) - szalone, wiem ale juz tak mam :wink:

Żywą? :o To rzeczywiście wcześnie .Ja ubieram , w wigilę Wiglii.a na zakupy przedświąteczne wybieram się we wtorek .Może mniej ludzisków będzie .Teraz to jest masakra. Jutro idziemy na Opowieść Wigilijną do kina.

no oczywiscie ze zywa :D zawsze tak robie, zeby troche z niej korzystac. Za dwa tygodnie wyjedziemy, u tesciow ubierzemy oczywiscie w wigilje ale swieta szybko zleca, a tak w mieszkanku dzieciaki tez sie ciesza i cierpliwie czekaja do wyjazdu :wink: :wink:

a do kina tez sie chcemy wybrac, tylko sie zastanawiam czy moj syn nie jest za maly. Ogladalismy urywki i moze sie maly bac :roll: z drugiej strony w kinie byl tylko raz i siedzial jak wryty tak mu sie podobalo, takze chyba pojdziemy :wink: