Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny!

Szybciutko coś skrobnę ,bo dzisiaj padam na p..k .Cały boży dzień byłam w pracy i dostałam solidnie w kość ! Toteż nie ma się co dziwić ,ze wybrałam najbardziej wypasioną wannę z możliwych :lol: :lol: Nie ma niczego lepszego na odprężenie się po takim dniu,niż zanurzenie starych kości w wodzie Wielu znajomych odradzało mi zakup tego ustrojstwa ,bo na pewno nie będzie czasu ,aby korzystać .Ale ja znam siebie i wiem ,że jest to najbardziej trafiony zakup ze wszystkich dotychczasowych. Będąc w sanatorium wykupiłam wszystkie wodne zabiegi,jakie tylko mieli w ofercie i tak się wymoczyłam ,ze aż zamacerował mi się naskórek . :lol: :lol: :lol: Ale wreszcie byłam zadowolona.Ta moja wanna oprócz klasycznego masażu ma jeszcze dyskotekę :lol: :lol: :lol: Jak sobie to wszystko powłączam ,to do rana z niej nie wyjdę :lol: :lol: :lol:

anetakili my tę nasza lampę załatwialiśmy nie w Energetyce ,tylko w gminie.Napisałam podanko już jakiś czas temu ,a że teraz dużo rzeczy się robi w takich miejscowościach jak moja przed wyborami(głownie chodniki i oświetlenie ,bo to najbardziej widać ),to skorzystaliśmy.Radzę iść do gminy i złożyć odpowiednie pisemko.Na pisemko muszą odpowiedzieć

Ciesze sie ,ze parapety przypadły Wam do gustu .Mnie również się podobają ,tylko mam delikatny wnerw,bo te dwa wcześniej zakładane przez niesolidnego fachowca ,trochę się różnią ,te nowe sa ładnie zaokrąglone ,tamte -proste ,a i sam kamień jest trochę inny.Tak ,jak pisała Iwonka -te starsze są bardziej szarawe,aa te nowe z kolei bardziej wyrazistsze.Maz każe mi dzwonić do kamieniarza ,żeby sobie zabrał te swoje parapety .

arctico ja jestem laikiem ,jeżeli chodzi o mostki termiczne .nie mam jak zapytać Inwestora ,bo już zasnął :cry: :cry: Ale wydaje mi się ,ze duże znaczenie w tym wypadku ma osadzenie okien.Już wcześniej pisałam ,ze my mamy ścianę trójwarstwowa i okna osadzone są dokładnie w płaszczyźnie ocieplenia a w ścianach dwuwarstwowych ościeże okienne powinno być osadzone jak najbliżej zewnętrznej krawędzi,.Dobraaaaa,nie wymądrzam się ,bo za wiele nie wiem na ten temat i literki tez mi już trochę skaczą .Idę spać.Pa mi

:lol: Próba wannowa jest mi bliska. My z M. chodzimy po domu i sprawdzamy tak każde miejsce.Nawet sprawdzaliśmy jak chodzi zachodzące słońce po ścianie łazienki i na tej podstawie będzie dobierana kolorystyka płytek..........za parę lat :cry: A parapety masz pięknie dobrane do okien. Czy nie boisz się natomiast że otworki w wannie będą Ci się zapychać? bo nas straszą, że tylko w mieście taka wanna zdaje egzamin bo filtry nie nadążą, a mi się marzy...

:lol:Czy nie boisz się natomiast że otworki w wannie będą Ci się zapychać? bo nas straszą, że tylko w mieście taka wanna zdaje egzamin bo filtry nie nadążą, a mi się marzy...

Ja mam taką nadzieję ,że nie będą się zapychały .Mam zamontowany w kotłowni profesjonalny zmiękczacz i niech no tylko spróbuje się coś zapchać -to powieszę instalatora na pierwszej ,będącej pod ręką , gałęzi :lol: :lol: :lol:

Hej Beauty! :D

Wanna rewelacja! :o :D świetnie się prezentuje... ale napewno o wiele bardziej relaksuje podczas kompieli! :lol: Doskonale Cię rozumiem, tez bardzo cenię sobie relaks wannie :wink: tez wiele osób mi odradza.... ale co tam :wink:

W naszej łazience połączonej z sypialnią będzie zarówno prysznic jak i wanna z bombelkami :wink: To samo zamierzamy zrobić w łazience dzieci ( przyszłych :wink: :lol: ) też ma być prysznic i wanna :) ale juz bez bombelków :wink:

Także super zakup!

Beauty,

czyli jak to w życiu...dwa kroki do przodu jeden do tyłu...

Faktycznie wszystko można naprawić i zmienić, ale najczęściej to kwestia czasu i pieniędzy....

Przykre, że ta historia z wanną zdarzyła się na tym etapie...a może lepiej, bo krócej będziesz zła. Moje schody wkurzają mnie za to już baaaaaaaaaaaaaardzo długo...Ale pocieszenie :oops: :wink:

Kurcze, jak pech to pech... :x Szkoda tej wanny! I niedziwię Ci się ,ze jestes wkurzona i nie chcesz juz czekać! U mnie to samo bylo z bramą garażową,przyjechal, okazało się że źle wymurowali otwór... niby to "fachowcy" zapłacili za nową ... ale my musimy czekać 3 tygodnie na nową! :o .... no ale... najważniejsze,że męzowi nic się nie stało! zdorwie najważniejsze, z resztą można sobie poradzić :wink:

Będzie dobrze zobaczysz! :wink: :D

Pozdrowionka cieplutkie przesyłam :wink: :***

Beatko żyjesz???? No nie udawaj... przecież widzę jak ruszasz pęcinką :roll:

Widzisz... nie dobiło... to wzmocni...

Nie zamartwiaj się już, dobrze będzie, obiecuję...

Wiem, że to było Twoje oczko w głowie, ale przecież nie mieszkacie jeszcze... i co najważniejsze winny się znalazł... do przeprowadzki wymienią przecież...

No... nie smutaj się już :p

Aaaaa... zapomniałam... nie ma Cię bo najazd teściowej. Tylko hmmmmm.... :-? , Twojej czy męża? :-?