Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorotko ,coraz bardziej jestem zdecydowana na te klamki .Są proste ,ale jednocześnie eleganckie.Takich bardzo ozdobnych bym nie chciała .Ta kopertka też pasuje do moich drzwi i żłobienia są,tak,że w sumie ok

mi tez sie te klameczki podobaja :D pytalas moze o cene ?

Pytałam Angi.Są dwa rodzaje i dwie ceny.Rozmiar 30,5/6-400zł netto

i 23,8/4,8-160zł za komplet.Jeżeli chodzi o te dłuższą ,to będę jeszcze negocjować ,bo cena jest praktycznie taka sama ,jak prawie identycznej włoskiej

linea cali -opera.Może troszkę facet opuści ,to chyba je zamówię.Potrzebuję dwie . :wink:

Cześć jessi Przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami.Planujemy ostatecznie się przenieść w marcu ,aby kolejne święta spędzić już w nowym. :wink: :wink:

super !!!! a ja bym chciała w marcu wystartować

przeprowadzka to chyba piekny moment :roll:

no chyba że jak moja przyjaciólka przeprowadzała się 9 razy i tweierdzi że to koszmar ale docelowo ma już upragniony dom i ostatnią przeprowdzkę wspomina milutko :D :D

Ja tez już mam kilka przeprowadzek za sobą i w zasadzie dość mile to wspominam ,bo zawsze przeprowadzaliśmy się do "lepszego" :wink: Ale ta ostatnia zalazła mi za skórę ,nie dość ,że było to dość niedawno i nie zdążyłam jeszcze o niej zapomnieć ,to jeszcze z większego ,do mniejszego.Połowę poprzedniego domku mam w tej chwili na strychu. :lol: i nareszcie mam nadzieję nasz nowy dom będzie naszą ostatnią przystanią ,więc tym bardziej się cieszę.

Ja tez już mam kilka przeprowadzek za sobą i w zasadzie dość mile to wspominam ,bo zawsze przeprowadzaliśmy się do "lepszego" :wink: Ale ta ostatnia zalazła mi za skórę ,nie dość ,że było to dość niedawno i nie zdążyłam jeszcze o niej zapomnieć ,to jeszcze z większego ,do mniejszego.Połowę poprzedniego domku mam w tej chwili na strychu. :lol: i nareszcie mam nadzieję nasz nowy dom będzie naszą ostatnią przystanią ,więc tym bardziej się cieszę.

no proszę, a ja traktowałam moją przyjaciółkę jako jednostkę :roll: :lol:

myslę że twoja podobnie jak jej będzie już ostatnia,bo "wchodzisz" do nowego,dużego i pięknego domu więc czegoż chcieć więcej :wink: :D

Beatko, już Ci zazdroszczę tej wanny z hydromasażem :) Wczoraj mamie przyszła mata ozonowa i czuję się jak młody bóg :D Już dawno nie byłam w spa (odkąd Kinia się urodziła), więc od razu poczułam się lepiej, zwłaszcza, że ja z tych ekstramalnych kobiet jestem i wszystkie funkcje na maxa włączyłam :o Wybulgotało mnie aż miło :lol: :lol: :lol: A czajniczek śliczniutki!!!! To taki elektryczny??? Super!

Tiaaaa... ja zawsze podwtarzam, że ostatni raz.... :roll:

Czajniczek fajniusi :p , jeszcze jakieś niebieskości planujesz w dodatkach, czy to taki impuls??? :D

Beatko, już Ci zazdroszczę tej wanny z hydromasażem :) Wczoraj mamie przyszła mata ozonowa i czuję się jak młody bóg :D Już dawno nie byłam w spa (odkąd Kinia się urodziła), więc od razu poczułam się lepiej, zwłaszcza, że ja z tych ekstramalnych kobiet jestem i wszystkie funkcje na maxa włączyłam :o Wybulgotało mnie aż miło :lol: :lol: :lol: A czajniczek śliczniutki!!!! To taki elektryczny??? Super!

Iwonko , tez już chciałabym mieć tę wannę ,nawet bez tej drewnianej zabudowy.A nam idzie jak po grudzie .Dzisiaj ten kamieniarz dzwonił do mnie z informacją ,że jednak ta wymiana trochę potrwa ,ponieważ nie mają tej wanny fizycznie w Polsce. :evil: :evil:

Filiżanki cudne, ja tez lubię takie niebieskie akcenty, zwłaszcza w białej kuchni :lol: Zuzanka,Twój też bosssski.... Może napiszcie chociaż ile kosztują? to mnie troszkę zniechęci :-? A wanną się nie przejmuj Beatko, doczekasz się i weźmiesz najdłuższą kąpiel w bulgotach, i od razu zapomnisz o tych wszystkich zawirowaniach :wink:

Filiżanki cudne, ja tez lubię takie niebieskie akcenty, zwłaszcza w białej kuchni :lol: Zuzanka,Twój też bosssski.... Może napiszcie chociaż ile kosztują? to mnie troszkę zniechęci :-? A wanną się nie przejmuj Beatko, doczekasz się i weźmiesz najdłuższą kąpiel w bulgotach, i od razu zapomnisz o tych wszystkich zawirowaniach :wink:

mój jest maniejszy niż Beatki, ale cena jest taka sama a mianowicie ja w Saturnie za swoj bez filiżanek dałam 299 a z filiżankami kosztowały 399 :wink: