Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję Dziewczyny za śliczne życzenia.Prawdę mówiąc ,to ja jeszcze tych świąt nie czuję.Dzisiaj byłam cały dzień w pracy ,jutro i pojutrze jestem tez jeszcze po parę godzin do południa.We środę jadę na przedstawienie baletowe do Łodzi,do Teatru Wielkiego na "dziadka do Orzechów".Już strasznie przeżywam i myślę ,ze dopiero to wprowadzi mnie duchowo w nastrój Świąt.Szczerze powiedziawszy to w tym roku mam komfortową sytuację ,ponieważ gościmy moją teściowa ,która wszystko za mnie w chałupce zrobiła.Chwała jej za to. :wink: We czwartek zacznę trochę działać w kuchni ,a w drugim dniu Świąt jesteśmy zaproszeni do kuzynów.No i można powiedzieć ,że już po...Świętach :lol: :lol:

Beauty,

dziś "wpadłam" na Twój dziennik ;)

..po świętach zebrało mi się na przeszukanie kilku fajnych domków.. chciałam znaleźć jakieś rozwiązania na.. na różne rzeczy ;)

..i po pierwsze, straszszsznie podoba mi się Twój kominek, pisałaś że to z surowego trawertynu, proszę napisz jeśli możesz jaki był koszt tego kominka ;)

..i co to są za płytki w salonie? jakiej firmy i czy są bardziej błyszczące czy bardziej matowe?

..poza tym kuchnia super ;) bardzo ładnie wygląda.., ja jednak wolę ciemne mebelki w kuchni ;)

..a i rozwiązanie dotyczące telewizora wygląda ciekawie - właściwie nie bardzo miałam pomysł jak umieścić telewizor.., a ten wygląda super ;)

Na pewno częściej będę do Ciebie zaglądać ;)

..a na razie trzymam kciuki za dalszy przebieg prac ;)

Domek piekny, elegancki, widac ze lubisz styl retro, pieknie.

Tak ganisz ta gorna lazienke, a dla mnie super taka prosta, jasna, gdybys zdecydowala sie na nowoczesne kolorowe plytki to by zupelnie nie pasowalo do stylu Twojego domku, takze ja mysle ze bedzie super. powodzenia w projektowaniu ogrodu, bede podgladac.

I wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Witam was dziewczyny dorbie i magduska w moich progach :D Macie jeszcze siłę po tych świętach ,aby klikać w klawiaturę ?Ja jestem nieprzyzwoicie obżarta i przez cały dzień ratuję swoje trzewia dziurawcem :wink: tak naprawdę to jestem szczęśliwa ,ze święta pozostają już w sferze wspomnień. Od jutra zaczynam działać .,bo ten marazm mnie dobił na maxa.

magduskakominek kosztował mnie dokładnie 10tys.i tez mi się podoba przez to ,ze jest taki surowy .Chociaż nie byłabym sobą ,aby nie dostrzec w nim mankamentów.Wydaje mi się ,że w stosunku do obudowy jest za mały wkład i na pewno teraz dałabym większy.Gres jest włoski- terme romano rapolano i jest to półpoler.

dorbiepocieszyłaś mnie chwaląc tę górna łazienkę,bo cały czas mi się wydawało ,że stylem bardzo odbiega od reszty wnętrz.Mam kilka nowych pomysłów ,aby ją trochę urozmaicić ,tak ,ze w efekcie końcowym może być interesująca.

Bo z łazienkami to, przynajmniej dla mnie jest spory problem, żeby je jako tako dopasować do stylowych wnętrz. Można se wstawić umywalkę retro, można postawić jakąś miedzianą a'la miskę na fajnej, stylowej komódce, nawet kibelek stylizowany idzie znaleźć... ale prysznica retro to jakoś nie widzę :-? :roll: , a wanny albo na lwich łapach albo hydromasaż :roll: , a to już jak wybór rybki czy akwarium :-?