damianexus 25.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam. Jestem na etapie wykonywania dachu w domu jednak już powoli zaczynam się rozglądać za kuchniami i elementami wykończeniowymi wnętrz. Wpadły mi ostatnio w oko meble firmy Hacker - to niemiecka kuchnia produkująca meble kuchenne zresztą nie tylko kuchenne. Czy ktoś zna tę firmę lub ma meble tej firmy? A może możecie polecić jakąś inną ciekawą firmę wykonującą nowoczesne meble kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia2827 08.02.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam .Meble tej firmy bede miec montowane za 2 tygodnie .Powiem że naprawde warto ,choc cena troche przeraża .Jak bede miec zdjecia mogę przesłac ale na prv tutaj nie umiem wklejac zdjęc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzbietkask 09.02.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a gdzie w warszawie można zobaczyc ich meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel1970 13.11.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kuchnie Hacker są super. Na zakup tej marki namówiła mnie moja siostra, która montaż tych mebli miała dwa lata temu. Zamówiłem sobie fronty z akrylu kolor szampan w systemi bez uchwytów. Kuchnia wyszła bajecznie i wszystkim serdecznie polecam. Jak chcecie trochę zaoszczędzić to polecam salon w Radomiu. Mieszkam w Warszawie więc nie miałem daleko. Firma nazywa się Studio Sto Procent i też mogę ich spokojnie polecić. Wszystko na czas, montaż ok i dobre ceny na agd Siemens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esta81 01.05.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 (edytowane) Witam serdecznie! Proszę o opinie na temat niemieckich mebli kuchennych Haecker. Trafiłam na salony: Rustic w Markach oraz Studio Sto Procent, które sprzedają te meble. Macie może jakieś doświadczenie z tymi meblami i salonami? Może możecie pochwalić się jakimiś zdjęciami? Edytowane 1 Maja 2010 przez esta81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barthelemy 29.09.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Odswiezam temat, interesuja mnie opinie uzytkownikow kuchni hackera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.12.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 up My jesteśmy na etapie wykończeniówki i właśnie przymierzamy się do kuchni HACKER. Za kilka dni będziemy robić projekt i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli dalsza współpraca będzie przebiegała tak jak pierwsza rozmowa z właścicielem firmy to myślę, że będzie to najlepsza jak do tej pory decyzja budowlano-wykonczeniowa Zapowiada się naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.12.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 nie ma to jak same superlatywy wpisane przez osoby, które maja jednego posta :-/Są takie "wiarygodne"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.05.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 podnoszę wątek Ktoś planuje u siebie kuchnie Hacker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita Loska 28.12.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Pierwsze święta w nowym domu mamy już za sobą Chciałam podziękować wszystkim za polecenie mebli Hacker. Do realizacji naszego projektu wybraliśmy studio z Radomia. Od początku do końca mieliśmy bardzo dobry kontakt a sama współpraca przebiegała bez większych zastrzeżeń. Nasza kuchnia wygląda wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.12.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 to wrzuć zdjęcia swojej kuchni, bo wydaje mi się, że to zwykła reklama a nie zadowolony klient :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita Loska 31.12.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Bardzo chętnie tylko proszę mi powiedzieć jak można dodać zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Instrukcja wklejania zdjęć przyklejona jest na każdej stronie FM i w dziale technicznym (tam dodatkowo wątek testowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klient.77 20.02.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Proszę o informację czy ktoś planuje lub ma u siebie kuchnie Hacker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejpulka 14.10.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 (edytowane) Edytowane 14 Października 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts