rasia 31.12.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia:lol:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.12.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Becik - Samych dobrodziejstw w tym nadchodzącym ! Zdrówka, miłości i piniendzy Reszta sama przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.12.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://s20.rimg.info/f557a741e7609250c08ab6cbb28981c7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.12.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Gosiu :hug: 2013 życzy Ala z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.01.2013 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 http://img22.imageshack.us/img22/797/nowyrokm.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.01.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Oby ten nadchodzący rok był zdrowszy niż poprzedni, weselszy niż ostatni i obfity spełnionych marzeń Szczęśliwej 13-tki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.01.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia - mam nadzieję, że się spełnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.01.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Wszystkim Odwiedzającym Szczęścia i Zdrowia w Nowym Roku Życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloska 02.01.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Gosiu, ja też Tobie i Twoim najbliższym życzę wszystkiego co najlepsze na ten Nowy 2013 Rok. Życzę dopiero teraz, bo dopiero teraz natrafiłam na Twój dziennik. Przeczytam napewno wszystko, łącznie z komentarzami - bo dziennik bardzo ciekawy ale powoli bo wyłapuję przeróżne niespodzianki i ciekawostki. Na początek bardzo Cię proszę o parę zdań nt kozy. Tak się cieszę że natknęłam się na nią u Ciebie. Jak Ci się sprawuje i ile metrów nią ogrzejesz czy dogrzejesz? Planuję coś podobnego w prostym układze. Przepraszam ale jeszcze nie doczytałam, czy masz podłogówkę? Pytam bo ciekawi mnie czy pod kozą rozprowadzamy normalnie jak w pozostałej części. Proszę podaj jeśli nie kłopot nazwę kozy i moc. Może masz wiecej zdjęć np trochę z oddali? Dzięki z góry Edytowane 2 Stycznia 2013 przez kloska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Witaj kloska - Nowy Rok i Nowy Gość Bardzo dziękuję za życzenia Koza była kupiona jako budowlana by nas dogrzewać. Podłogówkę mamy na parterze i w łazienkach na piętrze a kozula z góry założyliśmy ma być jedynie do okazjonalnego palenia. Lubimy widok palących się drewienek i szum wody w czajniku (mamy taki stary wielki czajnik, który stawiamy na kozie by usłyszeć te dźwięki ) Gdybyśmy chcieli dogrzewać dom to troszkę jest za słaba (6KW) przydałaby się taka z 12 KW i może jeszcze na wszelkie paliwo - drewno i węgiel. Nasza koza nie jest podpięta pod żaden układ, jedynie nagrzewający się od niej komin grzeje górny pokój - tak przy okazji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloska 03.01.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) A ja już Gosiu "połknęłam" Twój dziennik jednym duszkiem (no może dwoma). Baaaaaardzo ciekawy, dla mnie skarbnica wiedzy i te niesamowite zdjęcia przyrody dla oka - tak cieszą. Będę do niego powracać bo wiele rzeczy które zrobiliście sa w moim guście. Poza tym, chociaż bardzo szybko czytałam Twój dziennik bo tak mi się podobał, to odczuwałam jakiś przyjemny wewnętrzny spokój patrząc jak pokonujecie następne pracowite etapy. Właśnie te etapy powinny być dla mnie z jednej strony przerażające bo są przede mną, a to i kasa i ogrom pracy, ale dzięki Tobie jest inaczej. Twój sposób prowadzenia dziennika sprawia, że zwalniam i myślę o budowie spokojniej, bez pośpiechu, poprostu wszystko w swoim czasie... Dziękuję Ci za te doświadczenia, a jutro zaczynam maraton tj. czytanie Twoich komentarzy bo jeszcze się do nich nie dobrałam. Serdecznie pozdrawiam i będę zaglądać I dzięki za odpowiedż.. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez kloska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 i załóż dziennik swojej budowy i komentarze, nawet jeśli jeszcze nie zaczęłaś - po latach naprawdę przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloska 03.01.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.01.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 W Nowym Roku 2013,Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Maja http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2013 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Hej Gosiu, wpadłam życzyć udanego Nowego Roku:hug: i.... dopytać o tą kandyzowaną skórkę z pamelo:o Sama robiłaś? I co? Bo sam owoc doskonale znam, ale skórkę miałam zawsze z pomarańczy lub cytryny... Dawaj przepis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.01.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 przepis - zrobione dokładnie wg przepisu - jak dla mnie genialne, kolejne zbyt wysmażyłam i wyszło przezroczyste, mocno skandyzowane, jak dla mnie mniej udane... ale pożarte zostało od razu http://4.bp.blogspot.com/-Yw-pd0I7sKM/TWTSboKca0I/AAAAAAAAAdE/8sIEVNDUlb8/s640/sk%25C3%25B3rka+pomelo+1+do+kp.jpg chyba stałam się niewolnikiem tego owocu - córcia pożera środek a ja skórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Dzięki kochana! Ależ to smakowicie wygląda...http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-656864.gifPrzepis zabieram:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.01.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 a ja zawsze skórki wyrzucałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.01.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Niestety... uzależniłam się od skórek wszystko przez to pomelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 11.01.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 hej Gosiaczku, przepis na kandyzowane skórki na pewno wypróbujęŚCISKAM i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts