Gosiek33 12.04.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Gosiek, powiedz że się na mnie nie gniewasz, bo się źle czuję że tak naskoczyłam na Ciebie. Wybaczysz? Żartujesz jasne, że się nie gniewam, ale za to przyszłaś do mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Bry wieczór widziałam parapety właśnie jestem na etapie ich szukania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ... taki zachód masz i Ty .... ale ja nie mam takich parapetów ... .... i gdzieś widziałem pikne prymulki , chyba Twoje, zachód mam niestety za dachem sąsiadów a parapety moje uwielbiam tak we wogóle /i jeszcze ta cena fiu, fiu:D a ta piękna prymulka to Nitubagi tylko jej się załącznik wkleił zamiast foty - mam nadzieję, że informatycy poprawią ten feler szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Bry wieczór widziałam parapety właśnie jestem na etapie ich szukania:rolleyes: Moje z LM własnoręcznie przez małża wyszlifowane, obrobione, zalakerobejcowane i bardzo je lubię - a na dodatek grosze kosztowały. Ino jeszcze nie są obsadzone. Z tym czekamy aż wszystkie uda nam się kupić, a to nie takie łatwe. Parapety sosnowe, bezsęczne, 3 cm grubości ale trudno dobre wybrać, tak fatalnie często łączą te kawałki, że oczy bolą Ale cierpliwa jestem na razie i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Żartujesz jasne, że się nie gniewam, ale za to przyszłaś do mnie :D Kochana, ja codziennie jestem tylko czasem nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Cześć Gosiaczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ... ja tez ma powiadomienia w formie kropeczki więc Cię widze non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.04.2010 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witanko poranne :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.04.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Po całym tygodniu smutnych obrazów przed oczyma, cudownie było zajrzeć do Ciebie i popodziwiać naturę (szczególnie naturalne były Śnieżne Yorki - 7 ... umarłam ) Jak ja bym chciała umieć robić takie zdjęcia... PIĘKNIE masz Gosiek! Taki kominek na węgiel, to zajefajny pomysł! Zdecydowaliście się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Kciałam powiedzieć, że jak mnie jeszcze raz psami poszczujesz i za płot wyciepniesz to więcej nie przyjdę ...Żartowałam ... Ale psy wojny to na szczury puszczaj ok ? Ładne fotki - uznanko, uznanko koleżanko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.04.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 O Jagna, jak to miło Cie widzieć - dzięki za uznanie, zdjęcia zawsze lubiłam robić - od dziecka, jeszcze Druhem, potem różne lustrzanki a teraz w końcu dorobiłam się Nikona to i lepsiejsze udaje mi się zrobić co do kominka to poczekać musimy na wykończenie domu, najpierw podłogi, parapety zewnętrzne i inne ,,niezbędne niezbędności" - kominek będzie na tapecie jak nam zimno się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.04.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Aga, ja jeża psem psica go znalazłą i aż ziała i dyszała mordem i rozpaczą, że nie może powąchać tych kolców - pod depachę wzięłam tego świra i do domu wyniosłam, zamknełąm, potem aparat w łapę by uwiecznić nieoczekiwanego gościa I co miałam go zostawić jak wyjścia sam nie mógł znaleźć? A szczura też pogoniły wide foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Doberek, zazdroszczę że u ciebie była ładna pogoda Zalewski mówi że po wybuchu wulkanu zawsze obniża się ciepłota pogoda i czekają nas kilku miesięczne nizsze od wynikajacego kalendarza temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.04.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Doberek, zazdroszczę że u ciebie była ładna pogoda Zalewski mówi że po wybuchu wulkanu zawsze obniża się ciepłota pogoda i czekają nas kilku miesięczne nizsze od wynikajacego kalendarza temperatury O kurka, toż to ochłodzenie klimatu będzie zobacz co dziś o świcie na niebie miałam http://img94.imageshack.us/img94/766/wulkaniczne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.04.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 no widzisz, i jak ja mam się nie tresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.04.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Gosiu, piękne zdjęcie, ale o świcie to nikt by mnie z łóżka nie zgonił pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.04.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 no widzisz, i jak ja mam się nie tresować to lepiej się nie tresuj bo już piękne słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.04.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 łojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, widzisz już z emocji literki gubię a tresura przydałaby się pogodzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo widzę brak subordynacji no moze nie dziś ale....zapowiada się dla niej pała z zachowania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.04.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Gosiu, piękne zdjęcie, ale o świcie to nikt by mnie z łóżka nie zgonił pozdrowionka Ba tez bym spała, jakby mnie psy z łóżka skoro świt nie ściągały ale warto by piękne świty oglądać i śpiewów ptaków posłuchać Muszę kamerę reanimować - nagrać poranek z ptasim koncertem i wkleić tu do dziennika - będzie jak znalazł... zimą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts