Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... taki zachód masz i Ty .... ale ja nie mam takich parapetów ...;)

.... i gdzieś widziałem pikne prymulki , chyba Twoje,

zachód mam niestety za dachem sąsiadów :bash: a parapety moje uwielbiam :D tak we wogóle /i jeszcze ta cena fiu, fiu:D

a ta piękna prymulka to Nitubagi tylko jej się załącznik wkleił :( zamiast foty - mam nadzieję, że informatycy poprawią ten feler szybko :cool:

Bry wieczór :)

widziałam parapety :D właśnie jestem na etapie ich szukania:rolleyes:

Moje z LM własnoręcznie przez małża wyszlifowane, obrobione, zalakerobejcowane i bardzo je lubię - a na dodatek grosze kosztowały. Ino jeszcze nie są obsadzone. Z tym czekamy aż wszystkie uda nam się kupić, a to nie takie łatwe. Parapety sosnowe, bezsęczne, 3 cm grubości ale trudno dobre wybrać, tak fatalnie często łączą te kawałki, że oczy bolą :cool: Ale cierpliwa jestem na razie i czekam :D

Po całym tygodniu smutnych obrazów przed oczyma, cudownie było zajrzeć do Ciebie i popodziwiać naturę (szczególnie naturalne były Śnieżne Yorki - 7 ... umarłam :D) Jak ja bym chciała umieć robić takie zdjęcia... :(

PIĘKNIE masz Gosiek!

Taki kominek na węgiel, to zajefajny pomysł! Zdecydowaliście się?

O Jagna, jak to miło Cie widzieć - dzięki za uznanie, zdjęcia zawsze lubiłam robić - od dziecka, jeszcze Druhem, potem różne lustrzanki a teraz w końcu dorobiłam się Nikona :D to i lepsiejsze udaje mi się zrobić

co do kominka to poczekać musimy na wykończenie domu, najpierw podłogi, parapety zewnętrzne i inne ,,niezbędne niezbędności" - kominek będzie na tapecie jak nam zimno się zrobi :cool:

Aga, ja jeża psem :jawdrop:

psica go znalazłą i aż ziała i dyszała mordem i rozpaczą, że nie może powąchać tych kolców ;) - pod depachę wzięłam tego świra i do domu wyniosłam, zamknełąm, potem aparat w łapę by uwiecznić nieoczekiwanego gościa :D

I co miałam go zostawić jak wyjścia sam nie mógł znaleźć?

A szczura też pogoniły wide foty :cool::D

Doberek,

zazdroszczę że u ciebie była ładna pogoda

Zalewski mówi że po wybuchu wulkanu zawsze obniża się ciepłota pogoda i czekają nas kilku miesięczne nizsze od wynikajacego kalendarza temperatury :(

O kurka, toż to ochłodzenie klimatu będzie :cool:

zobacz co dziś o świcie na niebie miałam :(

http://img94.imageshack.us/img94/766/wulkaniczne.jpg

Gosiu, piękne zdjęcie, ale o świcie to nikt by mnie z łóżka nie zgonił :cool: ;)

pozdrowionka :D

Ba tez bym spała, jakby mnie psy z łóżka skoro świt nie ściągały :cool: ale warto by piękne świty oglądać i śpiewów ptaków posłuchać :D

Muszę kamerę reanimować - nagrać poranek z ptasim koncertem i wkleić tu do dziennika - będzie jak znalazł... zimą :D:D