Amelia 2 23.11.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Fajny kolor, można zamówić fotoreportaż z przebiegu budowy bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.11.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Będzie, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.11.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Gosiek, zapisałam sobie kiedyś od Ciebie dwa namiary na POŚ: http://www.ekodren.pl/technologia_indran.htm http://www.bioires.pl/index.php?sect...lnie_traidenis Czy Ty miałaś, z którąś z firm do czynienia? Ty masz POŚ? Właśnie muszę rozeznać się w temacie. U nas jest kanalizacja, ale, że z założenia jestem ekologiczna to lubię znać inne metody i jak AgaJeżyk szukała POŚ i takie fajnie w reklamie wyglądające ustrojstwo znalazłam, to zapisałam sobie. Według Jeżykowej jednak wychodziło to zbyt drogo i ona ma zrobione w inny sposób, zapytaj, chętnie da Ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.11.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 U nas jest kanalizacja, ale, że z założenia jestem ekologiczna to lubię znać inne metody i jak AgaJeżyk szukała POŚ i takie fajnie w reklamie wyglądające ustrojstwo znalazłam, to zapisałam sobie. Według Jeżykowej jednak wychodziło to zbyt drogo i ona ma zrobione w inny sposób, zapytaj, chętnie da Ci namiary Dzięki! Już u niej doczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.11.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Cześć, ja cicho podczytuję tylko, mało się udzielam, ale pomyślałam że przy POŚ z bioiresu się zgłoszę. Mamy od nich i jestem bardzo zadowolona, zarówno z montażu, użytkowania jak i późniejszych kontaktów typu potrzebny papier x, czemu tych bakterii tak dużo/mało i takie tam. Był p. Filip nawet 2 razy na wizycie kontrolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Gosia robisz Posia?Widziałam piękne płyty betonowe-marzenie- u Ciebie- ja przyjdę na korepetycje-szkoda tylko, ze śnieg je teraz zasypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.11.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ta zmyłka z POŚ'em przez BetęGretę - mamy kanalizację, ale kiedyś AgaJEżyk szukała, to jej znalazłam a na instruktaż płytkowy zapraszam... i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.11.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Gosia mam cie pod lupą.zdradz gdzie wypatrzyłas to cudo?:http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=32553&d=1291199533 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 nic aparata nie oszukuje, to wczorajsza wyprawa do LM w Piasecznie tak niebiesko się zakończyła cena troszkę zaporowa (prawie 60PLN) więc może tak od razu nie wykupią. Wybrałam najbardziej niebieski z największymi kwiatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 oj to mam przechlapane, bo znając mnie na jednym nie będe umiała skończyć. Szkoda, ze takie drogie, pewnie ceny spadną z czasem, ale wiadomo co to znaczy chcieć juz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Gosia, a on nie jest jakim barwnikiem podpędzany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Gosia, a on nie jest jakim barwnikiem podpędzany? to ich tajemnica tu masz stronę, ale nic nie potrafiłam się doczytać http://www.logico.nu/index_en.html i jeszcze znalazłam gdzieś na forum http://i53.tinypic.com/152hqxi.jpg i te w szkle wysokim trzymane http://i55.tinypic.com/346n5mu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 no, ja mam własnie taki wysoki wazon szklany, nie katuj juz Dziołcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Hej Gosiku! Fajny kolorek wybrałaś do drewienka. U mnie też ogrodzenie prawie się robi, prawie, bo muszę najpierw wybrać właśnie kolor... A niebieski storczyk zachwycił mnie już kilka miesięcy temu w LM i już go miałam w koszyku, tylko poszłam się pani w dziale zapytać, czy tak jak hortensje muszę go barwnikiem podlewać, a pani mi na to, że on jest malowany jakoś specjalnie... O! Mysza wyszła z norki jak tylko o storczykach mowa! Cześć Myszko! Fajnie, że wróciłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Hejka Rasiu faktycznie barwnik jakiś specjalny co barwi kwiaty przez korzenie i najlepsze, że liście są zielone bez śladu niebieskości Znałam tylko barwione cięte kwiaty (których zresztą nie cierpię ) a one przez tę operację miały bardzo skrócony żywot i na dodatek wtedy barwnik ciągnie i łodyga i liście... fuj A tu jakoś mnie wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.12.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Moja Kluska siem nie przemaga ... ona dostała jakiegos pierdolca na punkcie śniegu ! Chyba myśli, że go zagryzie ...a jak go gryzie to można go wypluć ...( a już się nie da ) Jak leci z nieba to dopiero frajda! Łapie i "zagryza" na śmierć ! Całe osiedle się z niej nabija ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.12.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 to masz wesoło, moje jak młodsze były to nurkowały w śniegu i za dziki robiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 a moja skacze jak sarenka, albo jak zając zeby tylko łapek nie skazić śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.12.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 to musi nieziemsko wyglądać ... leciutko, na palcach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts